2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Sidefer demir damlası almayı düşünenler almadan doktorunuza bir sorun çünkü önerilen yaş aralığı 4-10 yaş. Ben aldım sonra yaş aralığını okuyunca iade ettim. Almayı düşünen varsa bunu da gözönünde bulundursun.

Çogu ilacta öyle yaş aralıkları oldugu halde bebeklere kullandırıyorlar. Neden acaba?

Doktor bana içinde öyle yazdığını ama kullanılabildiğini söylemişti, ama ben hala başlamadım demire. Bu ay kan tahlili yapılıp ona göre başlıycaz sanırım.

ailem de birkac gundur mama ver artik diyor.
kardesim zaten 1 aydir soyluyor da iste ilk 6 ay anne sutu alsin diye ugrastim ama kilo almayi birak vermis. kimse verme deseydi bile verecektim artik. dun basladik. ben dun 30 cc verdim sadece. bugun cok hastayim. kafami kaldiramiyorum. ben salonda yatiyorum. emirle esim oturma odasinda. emire yaklasmiyorum. 2 dk emdi bugun sadece. gerisi sagdigim sutler ve mama. mamayi da ne pekmezle sevdi ne vanilyayla,2 defa da kustu
esim sabahtan beri siringayla damla damla vermeye calisiyor. o da damla damla kac saat surer tahmin edersiniz. bizim sorunumuz emirin hicbir beslenme secenegini istememesi. beslenmek istemiyor. o yuzden bir pediatriste goturecegiz carsamba gunu. olacak gibi degil artik.

Çoook sevindim ise yaramasına...
Sana da gecmis olsun çok... valla aklıma baska bisey gelmiyor ama vitamin alabilirsin doktoruna danışarak.bana redoxon vermisti şu suda eriyenden.

sagol canim,minoset,bol ihlamur,taze portakal suyu ve bol su iciyorum. bir de uyuyorum sabahtan beri.
emiri emziremedim canim,ben hastaliktan uyudum da ona dedim ise yaradi diye.

insallah alerji yoktur da normal mama icer. saglik saglik saglik,gerisi çok boş.
sagol canim

Herkese iyi aksamlar oncelikle....Benim ikiz kizlariim var 30 agustos dogumlu 35 haftalik premature olarak dogdular dogum kilolari 2 kiloydu biri 15 gun kuvezde kaldi bugun doktor kontrolumuz vardi 6.500 6.200 grm olmuslar sormak istedigim bizimle ayni zamanlarda olan bebeklerin gelisimi nasil neler yapabiliyorlar...

Bi sorum olacak hanımlar

Şimdi ben oğlumu emzirirken bi anda oturma pozisyonuna geçiyor. Sağasola bakıyor. Sonra tekrar memeye dönüyor. 3 4 çekiyor tekrar kalkıyor oturup sağa sola bakıyor bişilerle ilgileniyor sonra tekrar memeye. Oyun haline getiriyor bunu bazen. Özellikle uyku zamanı uykuya geçme süresini uzattığı için çok yoruypr kendini de beni de. Sizin bebekleriniz de yapıyor mu acaba ?

B bursa_83 qecmis olsun canim dikkat et kendine aman havalar yaniltici ben ihlamur icip dinlenerek atlattim bol bol dinlen tabi bebisle zor ama annen yardimci olsun

sagol canim
dinlenmeden yatmadan gecmiyor bu hastaliklar. annem izin aldi mecburen canim. esimin izni yeni bitti. alamiyor bir daha. ben yatiyorum surekli,oksuruk hapsuruk. idare edebilecek bir durumda degiliz.yarin obur gun toparlarim insallah.
ihlamur iciyorum hep ben de.

allah razi olsun canim. ister istemez aklima kotu seyler geliyor ama yine de pozitif dusunmeye calisiyorum.

Doğa 4.ayda yapmaya başladı bunu bir buçuk ay devam etti şu anda emmiyor maalesef

Doğa 4.ayda yapmaya başladı bunu bir buçuk ay devam etti şu anda emmiyor maalesef
Ya gerçekten mi ? öyle bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum oyun yapıyor gibi . Bazen hiç yapmıyor özellikle acıktığında. Eğer karnı doyduysa uyumak istemiyorsa kalkmalar başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…