2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sagol canim,haklisin iyi ihtimal de var ama iste anne yuregi

Sakin netten bakma orda hersey abartiliyor. Dualarimizdasin cnm insallah birsey cikmayacak ama her durum icin hazirlikli olman lazim bu da cok guç tahmin edebiliyorum... tip cok ilerledi icini ferah tutmaya caliş cumartesi gunu insallah hayirli haberlerini alacagiz

Allah yar ve yardımcınız olsun, güzel oglun hepsini atlatır bu günleri sadece anı olarak hatırlarsınız. Duamda olacaksınız..

Iyi bir cocuk nörologunun tesbis ve tedavisiyle allahin izniyle hicbiseycigi kalmayacak.ctsi gideceginiz doktor istanbuldami.istanbuldakindan randevu alamiyorsaniz ayse hocadan alsaniz ankaraya gelseniz

Iyi bir cocuk nörologunun tesbis ve tedavisiyle allahin izniyle hicbiseycigi kalmayacak.ctsi gideceginiz doktor istanbuldami.istanbuldakindan randevu alamiyorsaniz ayse hocadan alsaniz ankaraya gelseniz

bursanin en iyisiymis canim bu gidecegimiz hoca. hatta 1.5 aydan once vermiyorlardi randevuyu da kardesim aradi da ona vermisler. istanbuldaki burak tatli da ankaradaki ayse hoca da aklimizda canim. sagolasin.once buraya gidelim bakalim ne diyecek.
insallah canim. bir an once cumartesi olsun diye bekliyoruz.

b12 ve tiroide baktiracagim canim da bunlari onlar bilmiyor mu niye bakmiyorlar. biz talep edince de internetten tedavi olun diyorlar.
allahim kimseye dermansiz dert vermesin canim. sagol
Biliyor uğraşmak istemiyor belki aklına gelmiyor olabilir işini iyi yapan vicdanlı birileriyle karşılaşmak laxım sanırım

Hanımlar iyi akşamlar.
Bugün bitmek bilmeyen saç dökülmem için doktora gittim. Ayrıca bazen baş dönmem ve aşırı halsizlik yorgunluk oluyordu.
Tüm testler yapıldı .
Ve malesef D , B vitaminlerim aşırı düşük çıktı.
B vitamini için 5 iğnem var. D vitaminde aldım .

Bildiğim kadaryla topicteki çoğu arkadaşta vardı saç dökülmesi. Emzirdiğimz için de artık depolar çabuk boşalıyormuş. Şüphesi olanlar gecikmeden tahll yaptırsın .
Hepinize iyi akşamlar.

Dualarımız seninle cnm içini ferah tut Rabbim şifa versin inş korkutugun gbi olmıcak

hangi branşın hekimine gittin acaba. ben kan tahlili için sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ama cok kapsamlı bir test yapılır mı orda bilemiyorum.

hangi branşın hekimine gittin acaba. ben kan tahlili için sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ama cok kapsamlı bir test yapılır mı orda bilemiyorum.
Valla daha önce özel hast. Gittim durumumu anlattım 3 tüp kan alındı ama vitamin vs bakılmamış. Aile hekimiyle görüştüm . Aile hekimliğinin laboratuvarı daha kapsamlı bakıyor bi gün aç gel bakalım dedi. Sabah gittim yine 3 tüp kan alındı herşeye bakıldı bu sefer.

teşekkür ederim. Uzun zamandır ihmal ettiğim bi konuydu. Aile hekimliğinde bakılıyor olması iyi oldu aşıya gittiğimiz zaman halledebilirim ben de :)

mamayi kac saatte bir kac cc veriyorsun canim?
Canim insallah kotu birsey cikmaz insallah yaniliyorlardir beslenme icin belirli bir saatim yok uykudan kalktiktan bir sure sonra 4 olcek mama yapiyorum ara vere vere iciyorlar yetmezse tekrar yapiyorum bazen cok yemek istiyorlar bazende yaptigim mamalar cope gidiyor

Günaydın uzun zaman giremiyordum okumaya çalısıyordum umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle B bursa_83 büyük geçmiş olsun bebegın çok zor şeyler atlattı inş bu seferdr hiçbi sorun çıkmaz. Dualarım sizinle.

Hiç aklımızdan çıkmıyorsun inan ki, senden iyi haber alana kadar elbette senin kadar olamayız ama gerçekten çok duacınızız biz de zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…