Bizden de bayağı bayağı alındı kan Ankara’da her gitmede 7-8 tüp alındı bakmışlardır sanırım ama yine de takip et sağlık Ocağı bile bakar tiroid b12 e orada da baktırabilirsin ama nöroloji ister büyük ihtimal bide hematolojiye gitmeye çalışın bizi nöroloji göndermişti de göndermezse de sen iste bide o bölüm görse mi diye çünkü sadece b12 değil diğer herşeye baktı o bölüm mesela homosistein baktılar yüksek olması sıkıntıymış b12 iğnesi sonrası düşmezse genetik test yapacaz demişti gerek kalmadı normale döndü şükür bunlar da aklında bulunsun sorarsın canım zor bişey acaba ne var ne olacak sorun mu var diye düşünmek çok zor ama herkeste olabiliyor böyle sıkıntılar umarım düzeltebilecek birşeydir sen moralini yüksek tut çok etkiliyor annenin stresi bebeği lütfen dert etmemeye çalış
Bizden de bayağı bayağı alındı kan Ankara’da her gitmede 7-8 tüp alındı bakmışlardır sanırım ama yine de takip et sağlık Ocağı bile bakar tiroid b12 e orada da baktırabilirsin ama nöroloji ister büyük ihtimal bide hematolojiye gitmeye çalışın bizi nöroloji göndermişti de göndermezse de sen iste bide o bölüm görse mi diye çünkü sadece b12 değil diğer herşeye baktı o bölüm mesela homosistein baktılar yüksek olması sıkıntıymış b12 iğnesi sonrası düşmezse genetik test yapacaz demişti gerek kalmadı normale döndü şükür bunlar da aklında bulunsun sorarsın canım zor bişey acaba ne var ne olacak sorun mu var diye düşünmek çok zor ama herkeste olabiliyor böyle sıkıntılar umarım düzeltebilecek birşeydir sen moralini yüksek tut çok etkiliyor annenin stresi bebeği lütfen dert etmemeye çalış
b12 ve tiroide baktiracagim canim da bunlari onlar bilmiyor mu niye bakmiyorlar. biz talep edince de internetten tedavi olun diyorlar.
allahim kimseye dermansiz dert vermesin canim. sagol
Aynen cnm bizimde doktor dun oyle soyledi 1 yasina kadar ancak fark kapanir asla kiyaslama dedi ozelikle kuvezde kalan ilaki hirpalanmis oluyo dedi bizimkilerde besbucuk aylik ama duzeltilmis dortbucuk aylik seninkiler nekadarlikti cnm tam olarak bide ben ek gidalara basladim anne sutu almadiklari icin sende basladinmi?
36 haftalik dogum yaptim duzeltilmis kac aylik hic anlamiyorum oyle seylerdenbenim kizlar emmemek icin savasiyorlar bende emzirmek icin surekli savas halindeyiz geceleri emziriyorum ozellikle az az ek gida veriyorum bende ama cogunluk mama agirlikli benim kizlar kuveze girmediler allaha sukur sorun yasanmadi
36 haftalik dogum yaptim duzeltilmis kac aylik hic anlamiyorum oyle seylerdenbenim kizlar emmemek icin savasiyorlar bende emzirmek icin surekli savas halindeyiz geceleri emziriyorum ozellikle az az ek gida veriyorum bende ama cogunluk mama agirlikli benim kizlar kuveze girmediler allaha sukur sorun yasanmadi
Cok sukur iyiki yasamissiniz mesela benimkiler 35 haftalik dogdular 1 ay erken dogduklari icin hep 1 ay geriden hesapliyoruz duzeltilmis oyle oluyo besbucuk aylikk olmalari gerekirken dortbucuk ayliklar ayy aman saglikli olsunlarda gerisi muhhim degil
Cok sukur iyiki yasamissiniz mesela benimkiler 35 haftalik dogdular 1 ay erken dogduklari icin hep 1 ay geriden hesapliyoruz duzeltilmis oyle oluyo besbucuk aylikk olmalari gerekirken dortbucuk ayliklar ayy aman saglikli olsunlarda gerisi muhhim degil
Evet buharda pişirdim. Çiçekli kısmını sıyırdım. Alt yunuşak yerleri yedi. Ama baya gaz yaptı. Bugün 3. Günümüz ara vercem brokoliye.
Yoğurdu ilk önce kaşıkla yediriyordum. Kaşığa saldırıp almaya çalıştı bikaç kez. Bende ebçline verdim . Hoop ağzına götürdü . Bende artık önlüğünü giydirip kaşığa yoğurt koyup eline veriyorum , yoğurdu bitince mızırdanıyor bidaha veriyorum. Alıştırma bardağından suyu bile içemiyor yoğurt çok kıvamlı olmazmı onun için
Tabiki cnm illa 1 diye birsey yok zaten 2 yas a kadar kro ve duz hesabi yapiliyor.. 24 aydan sonra kro duz bitiyor direk kro yu yas olarak baz aliosun. Bir de her bebegin gelisim sureci ve yasadiklari farkli onlar da etkiliyor.
Evt sikinti olan cicekli kismi ama iki konu var birincisi bagirsaklari yoran bir sebze acayip gaz yapiyor sutten ya da formul mamadan yeni yeni tadimlara gecmis bir bebege cok da uygun degil...bir digeri de mantik tadim ise sebzeyi oldugu haliyle tattirmak daha dogru neticede normalde yerken cicegiyle yiyecegi icin yani sadece sapini yemeyecegi icin cicegini ayirip tadim yaptirmak da gereksiz bir hamle oluyor :) 9. Ayda gene denersin
Canım olduğu kadar, sıkma canını ona şükür. Ben de Haziran’da işe başlıyorum. Bizimki henüz ağzına biberon almadı, hep itiyordu. O yüzden çok çekincelerim vardı ben yokken nasıl beslenecek diye. Kara kara düşünüyordum. Alıştırma bardağından su içince içim baya rahatladı. Sütü de bardaktan içer artık ben yokken. Yavaştan katı gıdaya da geçince içim biraz daha rahat etti. Çalışan anne olmak biraz zor ama onların iyiliği için yapıyoruz.
Haziran iyiymiş,ne güzeeell... suan bebegiyle olan anneleri çooooook kıskanıyorum... tabii buna da sükür en azından 6,5 ay anne sütü aldı sadece.artık aksamları ve hafta da 3 gün memeye boğacagım minnağımıııı Sende arada yavastan dene biberonu olmazsa da dedigin gibi bardagıyla icer...aynen calısan anne olmak cok zormus... neyse saglıkları yerinde olsun da,en büyük sıkıntımız bu olsun.