2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Siz ankarada misiniz.

b12 ve tiroide baktiracagim canim da bunlari onlar bilmiyor mu niye bakmiyorlar. biz talep edince de internetten tedavi olun diyorlar.
allahim kimseye dermansiz dert vermesin canim. sagol

36 haftalik dogum yaptim duzeltilmis kac aylik hic anlamiyorum oyle seylerdenbenim kizlar emmemek icin savasiyorlar bende emzirmek icin surekli savas halindeyiz geceleri emziriyorum ozellikle az az ek gida veriyorum bende ama cogunluk mama agirlikli benim kizlar kuveze girmediler allaha sukur sorun yasanmadi

Cok sukur iyiki yasamissiniz mesela benimkiler 35 haftalik dogdular 1 ay erken dogduklari icin hep 1 ay geriden hesapliyoruz duzeltilmis oyle oluyo besbucuk aylikk olmalari gerekirken dortbucuk ayliklar ayy aman saglikli olsunlarda gerisi muhhim degil

mamayi kac saatte bir kac cc veriyorsun canim?

Canim brokoli taneli oldugu icin 9. Aydan sonra tattirmak gerekiyor. Aklinda bulunsun.

1 ay evveli duzeltilmis oluyor 4 hafta yani

Aaa gerçekten mi? Blw grubunda herkes tattırmıştı bende aynen öyle yaptm çiçekli kısmını alıp alt kısmını tattırdım.
Evt sikinti olan cicekli kismi ama iki konu var birincisi bagirsaklari yoran bir sebze acayip gaz yapiyor sutten ya da formul mamadan yeni yeni tadimlara gecmis bir bebege cok da uygun degil...bir digeri de mantik tadim ise sebzeyi oldugu haliyle tattirmak daha dogru neticede normalde yerken cicegiyle yiyecegi icin yani sadece sapini yemeyecegi icin cicegini ayirip tadim yaptirmak da gereksiz bir hamle oluyor :) 9. Ayda gene denersin

Haziran iyiymiş,ne güzeeell... suan bebegiyle olan anneleri çooooook kıskanıyorum... tabii buna da sükür en azından 6,5 ay anne sütü aldı sadece.artık aksamları ve hafta da 3 gün memeye boğacagım minnağımıııı Sende arada yavastan dene biberonu olmazsa da dedigin gibi bardagıyla icer...aynen calısan anne olmak cok zormus... neyse saglıkları yerinde olsun da,en büyük sıkıntımız bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…