Ben büyükte chicco kullandım, çok rahattı cnm.Dediğiniz bardak bu bardak mı? Bazı yerlerde alıştırma bardağı bazı yerlerde damlatmaz bardak yazmışlar. Kafam karıştı.
@nisan1990 @drucilla @Ma Lumierearch2401 kizlar bazi mesajlari alintilayamadim,diger sayfaya gecince gidiyor alintilarim,kusura bakmayin.
allah razi olsun hepinizden. cok destek oldunuz,cok tesekkurler hepinize
insalllllah kuzumun hicbir seyi cikmayacak,insallah sadece erken dogdugu icin kaldiramiyordur,boyle dusunmek istiyorum ama sessiz aglamasi da beni dusunduruyor. sadece gozyasi akiyor kuzumun kan alinirken,sesi cikmiyor.
hatta kan alan hemsire sessizce esime "aglamasi hep boyleyse buralarda vakit harcamayin"demis. @elif_ay bilir buralar dedigi dortcelik cocuk hastanesi.
ferritin degeri yuksek cikti. metabolik hastaliklara isaret edebilirmis.15 gun sonra tekras bakilacak dusme var diye.
hipotoniden bahsetti ama nöroloji verir bunun kararini dedi ve icimize aklimiza dusurdu tabiki.
nöroloji randevumuz cumartesi gunu.
@elif_ay ortopedi doktorumuz 3 isim vermisti. biri senin verdigin meltem uzun,biri de uludag da profesör mehmet sait okan. uludag da muayene etmiyormus. kukurtludeymis yeri,oraya gidecegiz.
@Gretchen Grundler canim sanirim muayene ve mr sonuclarina gore konuyor tanı.
A AysheDuru evet canim yemek istememem nedeni bir kas hastaligi olabilirmis.
arch2401 canim hastanedeyken ayakustu baktim.fizik tedavi olabiliyor sanirim ama her durumda mi bilemiyorum. norolog kesin tanı koymadan da netten okumak istemedim pek. belki de bir sey yok diyecek.
dualarinizi eksik etmeyin emirimden
Sakin netten bakma orda hersey abartiliyor. Dualarimizdasin cnminsallah birsey cikmayacak ama her durum icin hazirlikli olman lazim bu da cok guç tahmin edebiliyorum... tip cok ilerledi icini ferah tutmaya caliş cumartesi gunu insallah hayirli haberlerini alacagiz
Canımm sakın nete fln girip bakma,hiçbisey olmasa bile insanı resmen dipsiz bi kuyuyor yazılanlar... ınsallah iyi haberler alacagız cumartesi günü... hadi diyelim kötü haber aldın,eminim zamanla gececek... tıp artık cok ilerledi. Herseyin caresi var. Hem Emir daha kücük daha cok yolun basındasın... kiii bu en kötü ihtimal... Allahın izniyle insallah hiç bisey cıkmasın... Emir saglıkla büyüsün...
Hiç aklımızdan çıkmıyorsun inan ki, senden iyi haber alana kadar elbette senin kadar olamayız ama gerçekten çok duacınızız biz de zaten.
Dualarımız seninle cnm içini ferah tut Rabbim şifa versin inş korkutugun gbi olmıcak
Canim o kadar aynı durumdayız kiMerhaba hanımlar .
Bebeklerinizle gün boyu nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Ben yere oyun halısı koyuyorum ,yok katiyen oynamak istemiyor.
Sürekli ellerini uzatıp kucağıma gelmek istiyor ve ayakta gezmemi. Kitap okuyorum , seviyor onu biraz sonra yine mızlama. Sürekli bi mızlama halinde.
Artık çok yoruldumm. Yastıkları sağına soluna koyup oyun alanı oluşturuyorum asla oynamıyor.mutfağa gitsem iki dk ,arkamdan bakıp ellerini uzatarak ağlıyor.
Babasıyla çok güzel vakit geçiriyor ama beni gördüğü an meme aklına geliyor heralde mızırdanmaya başlıyor. Çok kötüyüm, her gün dışarı çıkartıyorum hava alsın diye uyuyup kalıyor.
Ama yoruldum artık , uyusa diye gözünün içine bakıyorum . O uyuyunca bende hemen uykuya tabi. Yoksa takatim kalmıyor.
Ve çok üzülüyorum, o kadar şey yapıyorum hiçbirini önemsemiyor hiçbirşey onu mutlu etmiyor.
Bu arada o kadar kilo verdim ki hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm
Gecmis olsun canim bende anemi var demir eksikligine bagli zaten sac dokulnesi halsizlik konusunda sinirlari zorluyorum bi vakit bulup gidemedim dogumdan sonra cok haklisin ihmal etmemek gerekli.Hanımlar iyi akşamlar.
Bugün bitmek bilmeyen saç dökülmem için doktora gittim. Ayrıca bazen baş dönmem ve aşırı halsizlik yorgunluk oluyordu.
Tüm testler yapıldı .
Ve malesef D , B vitaminlerim aşırı düşük çıktı.
B vitamini için 5 iğnem var. D vitaminde aldım .
Bildiğim kadaryla topicteki çoğu arkadaşta vardı saç dökülmesi. Emzirdiğimz için de artık depolar çabuk boşalıyormuş. Şüphesi olanlar gecikmeden tahll yaptırsın .
Hepinize iyi akşamlar.
Yalniz degilsin canim ben de napacagimi sasirdim emmede de skinti yasiyoruz onun icin desem degil .. bizim bebisler simdiden nazli herhalde nazlari da analarina bilemedimMerhaba hanımlar .
Sürekli ellerini uzatıp kucağıma gelmek istiyor ve ayakta gezmemi. Kitap okuyorum , seviyor onu biraz sonra yine mızlama. Sürekli bi mızlama halinde.
Artık çok yoruldumm. Yastıkları sağına soluna koyup oyun alanı oluşturuyorum asla oynamıyor.mutfağa gitsem iki dk ,arkamdan bakıp ellerini uzatarak ağlıyor.
Babasıyla çok güzel vakit geçiriyor ama beni gördüğü an meme aklına geliyor heralde mızırdanmaya başlıyor. Çok kötüyüm, her gün dışarı çıkartıyorum hava alsın diye uyuyup kalıyor.
Ama yoruldum artık , uyusa diye gözünün içine bakıyorum . O uyuyunca bende hemen uykuya tabi. Yoksa takatim kalmıyor.
Ve çok üzülüyorum, o kadar şey yapıyorum hiçbirini önemsemiyor hiçbirşey onu mutlu etmiyor.
Evet canm sabrediyorum ama artık bende tükendim huniyi takmak üzereyim.Canim o kadar aynı durumdayız kioyun halısı falan hak getire.Diş yüzünden iştah yok ki ek gıda ile vakit geçirelim. Sürekli mizmiz birde burası soğuk olduğu için ben cikaramiyorum evden.Bebek arabasinda ağlıyor kucak istiyor o yüzden tek başıma hiç cikamiyorum.Acayip bunalımlardayim nasıl oyalanacak bilmiyorum uyku desen hep bahsediyorum hiç yok.O gündüz uyursa yarım saatte ortalık bile toplayamiyorum akşam derin uykuya dalmadigi için oturamiyorum inan ki ayniyiz
Sağol canım aynen önemmsememiştim başta ama baş dönmeleri korkuttu . Sende görün vakit kaybetmedenGecmis olsun canim bende anemi var demir eksikligine bagli zaten sac dokulnesi halsizlik konusunda sinirlari zorluyorum bi vakit bulup gidemedim dogumdan sonra cok haklisin ihmal etmemek gerekli.
Amin canm canları sağolsun tabiki . Ama insan ne yapacağını şaşırıyor . Yalnız değilmişim sevinsemmi üzülsemmş bilemedimYalniz degilsin canim ben de napacagimi sasirdim emmede de skinti yasiyoruz onun icin desem degil .. bizim bebisler simdiden nazli herhalde nazlari da analarina bilemedimsadece elbet gececek bu gunler diyorum Allah baska dert vermesin ...
Ben de ayni seyi dusundum tek ben miyim diyordumAmin canm canları sağolsun tabiki . Ama insan ne yapacağını şaşırıyor . Yalnız değilmişim sevinsemmi üzülsemmş bilemedim
Canım muhtemelen gün icinde yeterli uykusunu almadığı için devamli dir muzır muzır durumu vardir 2.5 saatte bir uyutmayi denemelisin..Merhaba hanımlar .
Canim sabır da bir yere kadar İnsanız bak yatirdim 20 dk sonra yine uyandı zaten uyutmak için harcıyorum bir yarım saat 2 saatte uyku vaktine kadar oyalamaya çalışıyorum bunaldim iyice oyuncak falan da istemiyorEvet canm sabrediyorum ama artık bende tükendim huniyi takmak üzereyim.
Yapacak etkinlik bulamıyorum ek gıdaya geçtk ama dediğin gibi sürekli mızmız istemiyor onuda napicaz böyle böyle?
Uyuyor canm uyandıktan sonra en az 2 saat sonra uykusu geliyor ama uzun sürmüyor uykular. 45 dk yada 1 saat uyuyor.Canım muhtemelen gün icinde yeterli uykusunu almadığı için devamli dir muzır muzır durumu vardir 2.5 saatte bir uyutmayi denemelisin..
Kesinlikle bazen çok doluyorum ağlayarak bütün sinirimi boşaltıyorum . Uyku sorunumz yok çok şükür ama 45dkyı geçmiyor uykuları.Canim sabır da bir yere kadar İnsanız bak yatirdim 20 dk sonra yine uyandı zaten uyutmak için harcıyorum bir yarım saat 2 saatte uyku vaktine kadar oyalamaya çalışıyorum bunaldim iyice oyuncak falan da istemiyoryalnız degilsin ve eminim benim ki seninkini mumla aratir çünkü uyku da yok bizde
zeyno_82 canım nasılsınız? Bizim bugun deri testimiz vardi hiçbir şey çıkmadı
sevindim canim temiz cikmasina.
kollarina mi yapiyorlar testi ve sadece aut icin mi yaptilar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?