2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canımm sakın nete fln girip bakma,hiçbisey olmasa bile insanı resmen dipsiz bi kuyuyor yazılanlar... ınsallah iyi haberler alacagız cumartesi günü... hadi diyelim kötü haber aldın,eminim zamanla gececek... tıp artık cok ilerledi. Herseyin caresi var. Hem Emir daha kücük daha cok yolun basındasın... kiii bu en kötü ihtimal... Allahın izniyle insallah hiç bisey cıkmasın... Emir saglıkla büyüsün...

Hiç aklımızdan çıkmıyorsun inan ki, senden iyi haber alana kadar elbette senin kadar olamayız ama gerçekten çok duacınızız biz de zaten.

hepiniz cok sagolun,dualarinizi ve desteginizi yurekten hissediyorum,allah razi olsun hepinizden. insallah emirim iyi olacak. allahim tummm bebeklere saglik versin.ne oldugunu bilemeden beklemek bile o kadar zor ki.
Simge 84 canim sadece hipotoninin ne olduguna baktim. yorumlara falan bakmadim. doktora gitmeden bakmayacagim bir seye.
A AysheDuru canim genetik doktoru nörologa gidin der demez zaten hemen aldik randevumuzu ama meltem hanim degil,baska bir hoca.cumartesi randevumuz.
A Astriddd canim sadece bekliyoruz suan. dua ediyoruz. insallah hicbir sey cikmasin tabiki ama bir sey varsa da tedavisi olan bir sey olsun.

Merhaba hanımlar .
Bebeklerinizle gün boyu nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Ben yere oyun halısı koyuyorum ,yok katiyen oynamak istemiyor.
Sürekli ellerini uzatıp kucağıma gelmek istiyor ve ayakta gezmemi. Kitap okuyorum , seviyor onu biraz sonra yine mızlama. Sürekli bi mızlama halinde.
Artık çok yoruldumm. Yastıkları sağına soluna koyup oyun alanı oluşturuyorum asla oynamıyor.mutfağa gitsem iki dk ,arkamdan bakıp ellerini uzatarak ağlıyor.
Babasıyla çok güzel vakit geçiriyor ama beni gördüğü an meme aklına geliyor heralde mızırdanmaya başlıyor. Çok kötüyüm, her gün dışarı çıkartıyorum hava alsın diye uyuyup kalıyor.
Ama yoruldum artık , uyusa diye gözünün içine bakıyorum . O uyuyunca bende hemen uykuya tabi. Yoksa takatim kalmıyor.
Ve çok üzülüyorum, o kadar şey yapıyorum hiçbirini önemsemiyor hiçbirşey onu mutlu etmiyor.
Bu arada o kadar kilo verdim ki hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm

Canim o kadar aynı durumdayız ki oyun halısı falan hak getire.Diş yüzünden iştah yok ki ek gıda ile vakit geçirelim. Sürekli mizmiz birde burası soğuk olduğu için ben cikaramiyorum evden.Bebek arabasinda ağlıyor kucak istiyor o yüzden tek başıma hiç cikamiyorum.Acayip bunalımlardayim nasıl oyalanacak bilmiyorum uyku desen hep bahsediyorum hiç yok.O gündüz uyursa yarım saatte ortalık bile toplayamiyorum akşam derin uykuya dalmadigi için oturamiyorum inan ki ayniyiz

Gecmis olsun canim bende anemi var demir eksikligine bagli zaten sac dokulnesi halsizlik konusunda sinirlari zorluyorum bi vakit bulup gidemedim dogumdan sonra cok haklisin ihmal etmemek gerekli.

Yalniz degilsin canim ben de napacagimi sasirdim emmede de skinti yasiyoruz onun icin desem degil .. bizim bebisler simdiden nazli herhalde nazlari da analarina bilemedim sadece elbet gececek bu gunler diyorum Allah baska dert vermesin ...

Evet canm sabrediyorum ama artık bende tükendim huniyi takmak üzereyim.
Yapacak etkinlik bulamıyorum ek gıdaya geçtk ama dediğin gibi sürekli mızmız istemiyor onuda napicaz böyle böyle?

Gecmis olsun canim bende anemi var demir eksikligine bagli zaten sac dokulnesi halsizlik konusunda sinirlari zorluyorum bi vakit bulup gidemedim dogumdan sonra cok haklisin ihmal etmemek gerekli.
Sağol canım aynen önemmsememiştim başta ama baş dönmeleri korkuttu . Sende görün vakit kaybetmeden

Yalniz degilsin canim ben de napacagimi sasirdim emmede de skinti yasiyoruz onun icin desem degil .. bizim bebisler simdiden nazli herhalde nazlari da analarina bilemedim sadece elbet gececek bu gunler diyorum Allah baska dert vermesin ...
Amin canm canları sağolsun tabiki . Ama insan ne yapacağını şaşırıyor . Yalnız değilmişim sevinsemmi üzülsemmş bilemedim

Canım muhtemelen gün icinde yeterli uykusunu almadığı için devamli dir muzır muzır durumu vardir 2.5 saatte bir uyutmayi denemelisin..

Evet canm sabrediyorum ama artık bende tükendim huniyi takmak üzereyim.
Yapacak etkinlik bulamıyorum ek gıdaya geçtk ama dediğin gibi sürekli mızmız istemiyor onuda napicaz böyle böyle?
Canim sabır da bir yere kadar İnsanız bak yatirdim 20 dk sonra yine uyandı zaten uyutmak için harcıyorum bir yarım saat 2 saatte uyku vaktine kadar oyalamaya çalışıyorum bunaldim iyice oyuncak falan da istemiyor yalnız degilsin ve eminim benim ki seninkini mumla aratir çünkü uyku da yok bizde

Canım muhtemelen gün icinde yeterli uykusunu almadığı için devamli dir muzır muzır durumu vardir 2.5 saatte bir uyutmayi denemelisin..
Uyuyor canm uyandıktan sonra en az 2 saat sonra uykusu geliyor ama uzun sürmüyor uykular. 45 dk yada 1 saat uyuyor.

Kesinlikle bazen çok doluyorum ağlayarak bütün sinirimi boşaltıyorum . Uyku sorunumz yok çok şükür ama 45dkyı geçmiyor uykuları.
Dün doktor saç dökülmesinin bi nedenide stres dedi. Yardım edecek kimsem yok aileler hep uzakta. Yardıma birini çağır dedi. Çağırsam 2 kat sinir olcam çünkü en son havuç yada bal kabağı veriyorum çocuğa içine şeker at nasıl yesin öyle bilmem ne herşeye karışıyorlar. Eskiden biz öyle mi büyüttük sizde bişey mi var falan. Çok bunaldim artık gerçekten nasiht dinlemek falan iyice sinirlerimi zıplatıyor . Güzellikle söyledikçe iyicr müdahele ediyorlar. Yalnızım ama mutsuzum iyiki eşim var bi o anlıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…