2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok sukur iyiki yasamissiniz mesela benimkiler 35 haftalik dogdular 1 ay erken dogduklari icin hep 1 ay geriden hesapliyoruz duzeltilmis oyle oluyo besbucuk aylikk olmalari gerekirken dortbucuk ayliklar ayy aman saglikli olsunlarda gerisi muhhim degil
kac aya kadar boyle soyleyecegiz ,1 yas mi?
Bildigim kadariyla oyle cnm

Allah korusun kötü düşünme canım inşallah kötü bişey çıkmayacak paşa da. Dualarım sizinle

ne yaptiniz gittiniz mi randevunuz kacta?
ayni

Du bakalım cnm ,bi nöroloji de görsün.
Insallah bisey çıkmayacak,üzüldügünle kalacaksın.içini ferah tut cnm... bugün mü gidiyosun nöroloji doktoruna?

Bozma moralini arkadasim senin dirayetli olman lazim guclu kalmalisin sen de hastasin zaten cozulemeyecek bir sey degildir insallah Allah yardimciniz olsun tez vakitte sifasini bulsun yavrunuz insallah dualarimizdasin ...

Canımm bozma moralini lütfen bunlar sadece bir ihtimal. Tamam bebeğin için üzülüyorsun ama aksi ihtimalde mevcut sonuçta. Kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım, iyi düşün iyi olsun. Sen çok pozitif bi annesin bebeğin de çok güçlü bir bebek .

Düşünme cnm kötüsünü yemek istememesine sebep olabilir miymiş bahsettiği rahatsızlık?

goturduk canim. kas hastaligi uzerinde duruyorlar .
Simge 84 cumartesi canim.doktor ellerini tutup cekince kafa tamamen geri dusuyor
sessiz aglamasi da var. esimin ailesinde kas hastaligi olmasi da korkutuyor
Allahım inşallah senin ki öyle değildir. Rabbim bütün işlerini kolaylaştırsın, darda olanlara elbet bir kapı açar inşallah. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah yarın.Yarın dedim ağzımdan öyle çıktı,nöroloji ne zaman görecek bilmiyorum gerçi

Simge 84 cumartesi canim.doktor ellerini tutup cekince kafa tamamen geri dusuyor
üzme kendini canım derdi veren rabbimse dermanınıda verecek o , belkide hiç birşeyi Yok çocugun gelişimi geriden geliyor.götüreceğiniz Nörologun adı ne?

Cnm du bi hemen korkma,insallah kötü bisey çıkmayacak,inan dualarımdasın. Bi ctesi olsun insallah iyi haberler alacaksın.
Belki egzersizle düZelecek bi durumdur,bol bol calısma yaparsın artık Emir'inle :) bebekler gercekten cok güclü oluyorlar,insallah bu da gececek.. kendini üzme sen,sen üzdükce o da hisseder bunu.

üzme kendini canım derdi veren rabbimse dermanınıda verecek o , belkide hiç birşeyi Yok çocugun gelişimi geriden geliyor.götüreceğiniz Nörologun adı ne?
Ben de oyle dusunuyorum.benim bebegim 5 kilo iken ellerinden tutup kaldirmaya calistigimda kaldiramiyordu.6 kilo iken de oyleydi eminim.kuzu beslenmekte zorlaniyor ve gucsuz kaliyor.ve ondan vucudunuj en agir yerini kaldirmasini istiyorlar.yani kabul etmek istemiyorum bunu.butun olarak emiri degerlendiremediklerini dusunuyorum.ins hic korkulacak hicbisey cikmayacak B bursa_83

insallah doktor yaniliyordur. hic bisey cikmayacak iyi cagiralim iyi olsun. sen moralini yuksek tut

Peki boyle bir rahatsizlikta nasil bir yol izleniyor ? Fizik tedavi fln mi gerekli ?

Du bakalım cnm ,bi nöroloji de görsün.
Insallah bisey çıkmayacak,üzüldügünle kalacaksın.içini ferah tut cnm... bugün mü gidiyosun nöroloji doktoruna?
Bozma moralini arkadasim senin dirayetli olman lazim guclu kalmalisin sen de hastasin zaten cozulemeyecek bir sey degildir insallah Allah yardimciniz olsun tez vakitte sifasini bulsun yavrunuz insallah dualarimizdasin ...
İnşallah yoktur bir şey veya çok basit bir şeydir. Tanı nasıl koyuluyormuş?
Düşünme cnm kötüsünü yemek istememesine sebep olabilir miymiş bahsettiği rahatsızlık?

nisan1990 drucilla FarahFarah arch2401 kizlar bazi mesajlari alintilayamadim,diger sayfaya gecince gidiyor alintilarim,kusura bakmayin.

allah razi olsun hepinizden. cok destek oldunuz,cok tesekkurler hepinize
insalllllah kuzumun hicbir seyi cikmayacak,insallah sadece erken dogdugu icin kaldiramiyordur,boyle dusunmek istiyorum ama sessiz aglamasi da beni dusunduruyor. sadece gozyasi akiyor kuzumun kan alinirken,sesi cikmiyor.
hatta kan alan hemsire sessizce esime "aglamasi hep boyleyse buralarda vakit harcamayin"demis. E elif_ay bilir buralar dedigi dortcelik cocuk hastanesi.
ferritin degeri yuksek cikti. metabolik hastaliklara isaret edebilirmis.15 gun sonra tekras bakilacak dusme var diye.
hipotoniden bahsetti ama nöroloji verir bunun kararini dedi ve icimize aklimiza dusurdu tabiki.
nöroloji randevumuz cumartesi gunu.

E elif_ay ortopedi doktorumuz 3 isim vermisti. biri senin verdigin meltem uzun,biri de uludag da profesör mehmet sait okan. uludag da muayene etmiyormus. kukurtludeymis yeri,oraya gidecegiz.

Gretchen Grundler canim sanirim muayene ve mr sonuclarina gore konuyor tanı.

A AysheDuru evet canim yemek istememem nedeni bir kas hastaligi olabilirmis.

arch2401 canim hastanedeyken ayakustu baktim.fizik tedavi olabiliyor sanirim ama her durumda mi bilemiyorum. norolog kesin tanı koymadan da netten okumak istemedim pek. belki de bir sey yok diyecek.

dualarinizi eksik etmeyin emirimden

insallah oyledir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…