Cok sukur iyiki yasamissiniz mesela benimkiler 35 haftalik dogdular 1 ay erken dogduklari icin hep 1 ay geriden hesapliyoruz duzeltilmis oyle oluyo besbucuk aylikk olmalari gerekirken dortbucuk ayliklar ayy aman saglikli olsunlarda gerisi muhhim degil36 haftalik dogum yaptim duzeltilmis kac aylik hic anlamiyorum oyle seylerdenbenim kizlar emmemek icin savasiyorlar bende emzirmek icin surekli savas halindeyiz geceleri emziriyorum ozellikle az az ek gida veriyorum bende ama cogunluk mama agirlikli benim kizlar kuveze girmediler allaha sukur sorun yasanmadi
Bildigim kadariyla oyle cnmkac aya kadar boyle soyleyecegiz ,1 yas mi?
İyi haberlerini bekliyoruz inşallah bugün cnm.
Allah korusun kötü düşünme canım inşallah kötü bişey çıkmayacak paşa da. Dualarım sizinlecocuk doktoruna getirdik emiri. o da kas hastaligi uzerinde durdu daha cok
en iyi degerlendirmeyi nöroloji yapar dedi.
esimin dayi kizinda tanısı konulamamis kas hastaligi var,genlerden gecme ihtimalini dusunmek istemiyorum. cok moralim bozuk
ne yaptiniz gittiniz mi randevunuz kacta?ailem de birkac gundur mama ver artik diyor.
kardesim zaten 1 aydir soyluyor da iste ilk 6 ay anne sutu alsin diye ugrastim ama kilo almayi birak vermis. kimse verme deseydi bile verecektim artik. dun basladik. ben dun 30 cc verdim sadece. bugun cok hastayim. kafami kaldiramiyorum. ben salonda yatiyorum. emirle esim oturma odasinda. emire yaklasmiyorum. 2 dk emdi bugun sadece. gerisi sagdigim sutler ve mama. mamayi da ne pekmezle sevdi ne vanilyayla,2 defa da kustu
esim sabahtan beri siringayla damla damla vermeye calisiyor. o da damla damla kac saat surer tahmin edersiniz. bizim sorunumuz emirin hicbir beslenme secenegini istememesi. beslenmek istemiyor. o yuzden bir pediatriste goturecegiz carsamba gunu. olacak gibi degil artik.
ayniBi sorum olacak hanımlar
Şimdi ben oğlumu emzirirken bi anda oturma pozisyonuna geçiyor. Sağasola bakıyor. Sonra tekrar memeye dönüyor. 3 4 çekiyor tekrar kalkıyor oturup sağa sola bakıyor bişilerle ilgileniyor sonra tekrar memeye. Oyun haline getiriyor bunu bazen. Özellikle uyku zamanı uykuya geçme süresini uzattığı için çok yoruypr kendini de beni de. Sizin bebekleriniz de yapıyor mu acaba ?
cocuk doktoruna getirdik emiri. o da kas hastaligi uzerinde durdu daha cok
esimin dayi kizinda tanısı konulamamis kas hastaligi var,genlerden gecme ihtimalini dusunmek istemiyorum. cok moralim bozuk
ne yaptiniz gittiniz mi randevunuz kacta?
ayni
Bozma moralini arkadasim senin dirayetli olman lazim guclu kalmalisin sen de hastasin zaten cozulemeyecek bir sey degildir insallah Allah yardimciniz olsun tez vakitte sifasini bulsun yavrunuz insallah dualarimizdasin ...cocuk doktoruna getirdik emiri. o da kas hastaligi uzerinde durdu daha cok
Canımm bozma moralini lütfen bunlar sadece bir ihtimal. Tamam bebeğin için üzülüyorsun ama aksi ihtimalde mevcut sonuçta. Kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım, iyi düşün iyi olsun. Sen çok pozitif bi annesin bebeğin de çok güçlü bir bebek .cocuk doktoruna getirdik emiri. o da kas hastaligi uzerinde durdu daha cok
İnşallah yoktur bir şey veya çok basit bir şeydir. Tanı nasıl koyuluyormuş?goturduk canim. kas hastaligi uzerinde duruyorlar .
Simge 84 cumartesi canim.doktor ellerini tutup cekince kafa tamamen geri dusuyor
sessiz aglamasi da var. esimin ailesinde kas hastaligi olmasi da korkutuyor
Düşünme cnm kötüsünücocuk doktoruna getirdik emiri. o da kas hastaligi uzerinde durdu daha cok
Allahım inşallah senin ki öyle değildir. Rabbim bütün işlerini kolaylaştırsın, darda olanlara elbet bir kapı açar inşallah. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah yarın.Yarın dedim ağzımdan öyle çıktı,nöroloji ne zaman görecek bilmiyorum gerçigoturduk canim. kas hastaligi uzerinde duruyorlar .
Simge 84 cumartesi canim.doktor ellerini tutup cekince kafa tamamen geri dusuyor
üzme kendini canım derdi veren rabbimse dermanınıda verecek o , belkide hiç birşeyi Yok çocugun gelişimi geriden geliyor.götüreceğiniz Nörologun adı ne?goturduk canim. kas hastaligi uzerinde duruyorlar .
goturduk canim. kas hastaligi uzerinde duruyorlar .
Ben de oyle dusunuyorum.benim bebegim 5 kilo iken ellerinden tutup kaldirmaya calistigimda kaldiramiyordu.6 kilo iken de oyleydi eminim.kuzu beslenmekte zorlaniyor ve gucsuz kaliyor.ve ondan vucudunuj en agir yerini kaldirmasini istiyorlar.yani kabul etmek istemiyorum bunu.butun olarak emiri degerlendiremediklerini dusunuyorum.ins hic korkulacak hicbisey cikmayacak B bursa_83üzme kendini canım derdi veren rabbimse dermanınıda verecek o , belkide hiç birşeyi Yok çocugun gelişimi geriden geliyor.götüreceğiniz Nörologun adı ne?
insallah doktor yaniliyordur. hic bisey cikmayacak iyi cagiralim iyi olsun. sen moralini yuksek tutgoturduk canim. kas hastaligi uzerinde duruyorlar .
Peki boyle bir rahatsizlikta nasil bir yol izleniyor ? Fizik tedavi fln mi gerekli ?cocuk doktoruna getirdik emiri. o da kas hastaligi uzerinde durdu daha cok
Du bakalım cnm ,bi nöroloji de görsün.
Insallah bisey çıkmayacak,üzüldügünle kalacaksın.içini ferah tut cnm... bugün mü gidiyosun nöroloji doktoruna?
Bozma moralini arkadasim senin dirayetli olman lazim guclu kalmalisin sen de hastasin zaten cozulemeyecek bir sey degildir insallah Allah yardimciniz olsun tez vakitte sifasini bulsun yavrunuz insallah dualarimizdasin ...
İnşallah yoktur bir şey veya çok basit bir şeydir. Tanı nasıl koyuluyormuş?
Düşünme cnm kötüsünüyemek istememesine sebep olabilir miymiş bahsettiği rahatsızlık?
Allahım inşallah senin ki öyle değildir. Rabbim bütün işlerini kolaylaştırsın, darda olanlara elbet bir kapı açar inşallah. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah yarın.Yarın dedim ağzımdan öyle çıktı,nöroloji ne zaman görecek bilmiyorum gerçi
üzme kendini canım derdi veren rabbimse dermanınıda verecek o , belkide hiç birşeyi Yok çocugun gelişimi geriden geliyor.götüreceğiniz Nörologun adı ne?
Cnm du bi hemen korkma,insallah kötü bisey çıkmayacak,inan dualarımdasın. Bi ctesi olsun insallah iyi haberler alacaksın.
Belki egzersizle düZelecek bi durumdur,bol bol calısma yaparsın artık Emir'inle :) bebekler gercekten cok güclü oluyorlar,insallah bu da gececek.. kendini üzme sen,sen üzdükce o da hisseder bunu.
Ben de oyle dusunuyorum.benim bebegim 5 kilo iken ellerinden tutup kaldirmaya calistigimda kaldiramiyordu.6 kilo iken de oyleydi eminim.kuzu beslenmekte zorlaniyor ve gucsuz kaliyor.ve ondan vucudunuj en agir yerini kaldirmasini istiyorlar.yani kabul etmek istemiyorum bunu.butun olarak emiri degerlendiremediklerini dusunuyorum.ins hic korkulacak hicbisey cikmayacak B bursa_83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?