- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Birde uyku eğitimi vermeyi düşünüyor musun? Neden sık uyanıyor sese mi duyarlı?Canim sabır da bir yere kadar İnsanız bak yatirdim 20 dk sonra yine uyandı zaten uyutmak için harcıyorum bir yarım saat 2 saatte uyku vaktine kadar oyalamaya çalışıyorum bunaldim iyice oyuncak falan da istemiyoryalnız degilsin ve eminim benim ki seninkini mumla aratir çünkü uyku da yok bizde
Ben de yalnizim yani annem yanimda aslinda ama onun da baska problemleri var evin annesi benim her anlamda temizliginden yemegine her konuda yalnizim. Esim sagolsun yine elinden geleni yapmaya calisiyor ama o da calisiyor sonucta... bizim uyku duzenimiz de yok sabahtan beri bir kere yatti 20 dk sonra kalkti simdi yeni uyutabildim tekrar arti gece de uyumuyoruz surekli hareket halinde emmek istyor bazen 1 saatten bile kisa araliklarla kalkiyorz e tabi ikimizin de pili bitiyor sabah 7 gibi derin daliyor 9 da kalkiyor en son. ha gece de 1 den once uyumuyorKesinlikle bazen çok doluyorum ağlayarak bütün sinirimi boşaltıyorum . Uyku sorunumz yok çok şükür ama 45dkyı geçmiyor uykuları.
Dün doktor saç dökülmesinin bi nedenide stres dedi. Yardım edecek kimsem yok aileler hep uzakta. Yardıma birini çağır dedi. Çağırsam 2 kat sinir olcam çünkü en son havuç yada bal kabağı veriyorum çocuğa içine şeker at nasıl yesin öyle bilmem ne herşeye karışıyorlar. Eskiden biz öyle mi büyüttük sizde bişey mi var falan. Çok bunaldim artık gerçekten nasiht dinlemek falan iyice sinirlerimi zıplatıyor . Güzellikle söyledikçe iyicr müdahele ediyorlar. Yalnızım ama mutsuzum iyiki eşim var bi o anlıyor beni
Ya aynen canım kesinlikle şikayet değil. Ağır geliyor sadece bazen ama yalnız değilmişim bi derdi mi var diye düşünüp duruyorum. Dişte yok anlamadım sorun neBen de yalnizim yani annem yanimda aslinda ama onun da baska problemleri var evin annesi benim her anlamda temizliginden yemegine her konuda yalnizim. Esim sagolsun yine elinden geleni yapmaya calisiyor ama o da calisiyor sonucta... bizim uyku duzenimiz de yok sabahtan beri bir kere yatti 20 dk sonra kalkti simdi yeni uyutabildim tekrar arti gece de uyumuyoruz surekli hareket halinde emmek istyor bazen 1 saatten bile kisa araliklarla kalkiyorz e tabi ikimizin de pili bitiyor sabah 7 gibi derin daliyor 9 da kalkiyor en son. ha gece de 1 den once uyumuyoriki tane dis patlatti arka arkaya dis sıkıntısi cok daha onceden baslamisti uzerine gaz problemi dogdugunda beri simdi bu asidan sonra mi ek gidadan mi bilemedim ki dpgru duzgun basladim sayilmaz kabiz gibi kaka yapamiyor o yuzden surekli uykusu bolunuyor aglama krizleri ... Kucagimda tutmaktan elimde zedelenme var 2 haftadir doktora gidemedigmden sizlaya sizlaya devam.. Mizik mizik bir durum icindeyiz iste napalim cani sagolsun diyorum tukeniyorum ama o bi kere gulsun diye de kirk tane sebeklik yapmaya guc buluyorum mesela cok agladiginda kucagimda bile durmuyorsa yatriyorum yataga alkis yapip dikkatini dagitoyorum sonra ali babanin ciftligini soyluyorum hayvan seslerinin taklitlerini yaparakconun ellerini tutup sallayarak sakinlesiyor biraz ay azcik paylasip rahatlayaym dedim kesinlikle sikayet degil Rabbim bizlere guc kuvvet versin arkadasim insallah atlatacagiz bu gunleri
İnşallah gönlünüzden ve gönlümüzden geçtiği gibi olur cnm. İki gün daha sabır ve sonra da güzel haberlerini yazarsın biZe de inşallahhepiniz cok sagolun,dualarinizi ve desteginizi yurekten hissediyorum,allah razi olsun hepinizden. insallah emirim iyi olacak. allahim tummm bebeklere saglik versin.ne oldugunu bilemeden beklemek bile o kadar zor ki.
@Simge 84 canim sadece hipotoninin ne olduguna baktim. yorumlara falan bakmadim. doktora gitmeden bakmayacagim bir seye.
A AysheDuru canim genetik doktoru nörologa gidin der demez zaten hemen aldik randevumuzu ama meltem hanim degil,baska bir hoca.cumartesi randevumuz.
@Astriddd canim sadece bekliyoruz suan. dua ediyoruz. insallah hicbir sey cikmasin tabiki ama bir sey varsa da tedavisi olan bir sey olsun.
3 hafta yanımda birileri vardı da ne oldu.Sürekli karismalar yok tatlinin kremasindan ver yok ondan ver yoğurt mayalar içine şeker katar yoğurt şekerli olur onu ver demeler zaten aglayinca hep bende yani iki kat stres.Diş çıktı bizim ikinci yolda sanırım birde bu ara çok hızlı surunuyor emekleyecek galiba ondan mi diyorum.Kesinlikle bazen çok doluyorum ağlayarak bütün sinirimi boşaltıyorum . Uyku sorunumz yok çok şükür ama 45dkyı geçmiyor uykuları.
Dün doktor saç dökülmesinin bi nedenide stres dedi. Yardım edecek kimsem yok aileler hep uzakta. Yardıma birini çağır dedi. Çağırsam 2 kat sinir olcam çünkü en son havuç yada bal kabağı veriyorum çocuğa içine şeker at nasıl yesin öyle bilmem ne herşeye karışıyorlar. Eskiden biz öyle mi büyüttük sizde bişey mi var falan. Çok bunaldim artık gerçekten nasiht dinlemek falan iyice sinirlerimi zıplatıyor . Güzellikle söyledikçe iyicr müdahele ediyorlar. Yalnızım ama mutsuzum iyiki eşim var bi o anlıyor beni
Canim düşünürüm ama eşim destek olmaz tartışıriz yarıda bırakınca da hepten kötü olur.Sese de duyarlı kurulu gibi yarım saat oluyor hemen uyanıyor ses olmasa bile sonra 2 saat uyumaz hele bu ara hiç uyumuyor bugün emmedi bile doğru düzgün acaba emekleyecek mi diyorum dis mi diyorum birde ağrı kesici ver diyen ben her dislerinde bir surup bitirirdim diyen insanlar da olunca çevremde oynatmaya az kaldı.Birde uyku eğitimi vermeyi düşünüyor musun? Neden sık uyanıyor sese mi duyarlı?
Benimki aşırı huysuz bu aralar erteledim biraz ama tek çözüm yolu o gibi
İnşallah gönlünüzden ve gönlümüzden geçtiği gibi olur cnm. İki gün daha sabır ve sonra da güzel haberlerini yazarsın biZe de inşallah
Ya problem biz de mi yoksa sizi de böyle yetiştirdik diyenlerde mi anlamadım.3 hafta yanımda birileri vardı da ne oldu.Sürekli karismalar yok tatlinin kremasindan ver yok ondan ver yoğurt mayalar içine şeker katar yoğurt şekerli olur onu ver demeler zaten aglayinca hep bende yani iki kat stres.Diş çıktı bizim ikinci yolda sanırım birde bu ara çok hızlı surunuyor emekleyecek galiba ondan mi diyorum.
Canim düşünürüm ama eşim destek olmaz tartışıriz yarıda bırakınca da hepten kötü olur.Sese de duyarlı kurulu gibi yarım saat oluyor hemen uyanıyor ses olmasa bile sonra 2 saat uyumaz hele bu ara hiç uyumuyor bugün emmedi bile doğru düzgün acaba emekleyecek mi diyorum dis mi diyorum birde ağrı kesici ver diyen ben her dislerinde bir surup bitirirdim diyen insanlar da olunca çevremde oynatmaya az kaldı.
Disi daha cikmadi anlaminda mi ? Ona aldanma canim bizim ortalama 1 bucuk 2 ay oncesinde dis etkileri baslamisti cikmadan huysuzluk kasinti kafada ates yanaklarda agiz kenarinda hafif kuruluk dokuntu agizda kopurme uykusa aglama dis bir turlu cikmiyordu derken iki tane arka arkaya geldi sanirim devami da yolda ... Sizin de oyle olabilir kimi bebekler cok yogun yasiyormus sikayetleri bizim gibi, kimi de agrisiz sizisiz cikartabiliyormusYa aynen canım kesinlikle şikayet değil. Ağır geliyor sadece bazen ama yalnız değilmişim bi derdi mi var diye düşünüp duruyorum. Dişte yok anlamadım sorun ne
Aynen aynenYa problem biz de mi yoksa sizi de böyle yetiştirdik diyenlerde mi anlamadım.
Kendileri çaya şeker atmam tatlıyı azalttım bilmem ne derler çocuğun havucuna şeker at derler. Ha bide doktor ne bilecek falan diyorlar :)
Allahm yalnızlık daha iyi diyprum bazen en azından yaptığım şeyi biliyorum.
Günlük yoğurt mayalıyorum diye deli gözüyle bakıyorlar .
Uzun yola çıkıcam diye ver 1 2 kaşık ağrı kesici yol boyunca uyusun rahat et diyenler....
Valla bizde diş miş yok hala ateşte yok sadece aşırı huysuz ve mızmız. Bence sizinkide emekleme öncesi huysuzluk yeni bişey öğreniyor sonuçta.
Canim diş çok önceden başlıyor bende senin gibi diyordum birden çıktı sadece çıkmaya yakın sana dediğim belirtiler iyice artıyor. Başkalarına kalsa fazla pinpirik bize kalsa olmasi gereken yol boyu uyusun ağrı kesici ver ne demekse ya tabi doktor ne bilecek ki adam ihtisasi boşuna yapmış biz sizi böyle mi büyüttük tamam ama bizim nesil ile şimdiki nesil arasındaki farka biraz baksalar keşkeYa problem biz de mi yoksa sizi de böyle yetiştirdik diyenlerde mi anlamadım.
Kendileri çaya şeker atmam tatlıyı azalttım bilmem ne derler çocuğun havucuna şeker at derler. Ha bide doktor ne bilecek falan diyorlar :)
Allahm yalnızlık daha iyi diyprum bazen en azından yaptığım şeyi biliyorum.
Günlük yoğurt mayalıyorum diye deli gözüyle bakıyorlar .
Uzun yola çıkıcam diye ver 1 2 kaşık ağrı kesici yol boyunca uyusun rahat et diyenler....
Valla bizde diş miş yok hala ateşte yok sadece aşırı huysuz ve mızmız. Bence sizinkide emekleme öncesi huysuzluk yeni bişey öğreniyor sonuçta.
Alerji olmaması güzel, bir nebze rahatlamışsındır. Çünkü yedirememe ve ne yedireceğini bilememe ek gıda döneminde çok zor. Ben şimdi korkarak başlayacağım mesela, bilmediğim için. Sen bi tık daha rahat olabilirsin artık. Bizim kızarıklıklarımız bayağı azaldı ama hala kol dirseklerinde ve içlerinde bir de boynundakiler hala geçmedi.Siz ne alemdesiniz. Ek gudaya başladınız mı?zeyno_82 canım nasılsınız? Bizim bugun deri testimiz vardi hiçbir şey çıkmadı
Valla saydığın belirtilerin hepsi var özellikle ağız kenarı kurulukDisi daha cikmadi anlaminda mi ? Ona aldanma canim bizim ortalama 1 bucuk 2 ay oncesinde dis etkileri baslamisti cikmadan huysuzluk kasinti kafada ates yanaklarda agiz kenarinda hafif kuruluk dokuntu agizda kopurme uykusa aglama dis bir turlu cikmiyordu derken iki tane arka arkaya geldi sanirim devami da yolda ... Sizin de oyle olabilir kimi bebekler cok yogun yasiyormus sikayetleri bizim gibi, kimi de agrisiz sizisiz cikartabiliyormus
İyi geceler çayıvardı galiba humananın kullanan vr mı acabaAynen aynenhatta esim halime uzuluyor da bazen anason cayimi icirsek az bisey belki gece uyur en azindan gbi tekliflerde bulunuyor da yok artik diyorum sen de mi ?? sana da yazik diyor
Valla öyle ya doktorun her dediğini yapma vs diyorlar ki bunlaro bana söyleyen zaten doktor değil mantığım. Su içir der gibi ağrı kesici ver diyorlar ya şaka gibi.Canim diş çok önceden başlıyor bende senin gibi diyordum birden çıktı sadece çıkmaya yakın sana dediğim belirtiler iyice artıyor. Başkalarına kalsa fazla pinpirik bize kalsa olmasi gereken yol boyu uyusun ağrı kesici ver ne demekse ya tabi doktor ne bilecek ki adam ihtisasi boşuna yapmış biz sizi böyle mi büyüttük tamam ama bizim nesil ile şimdiki nesil arasındaki farka biraz baksalar keşke
Hiiiç okuyamıyorum artık .annemde olmama rağmen yoruyor bizi bebe :)
B bursa_83 sanırım Emir’in rahatsızlığı var her ne ise inşallah Şifa bulur.
Mutella valla soğan bana bile iyi geldi :) çok teşekkürler
Burnu akıyor diye Peditus verdi sağlık ocağı ciğere İnmemiş deniz suyu yapıyorum kullansam mı şu ilacı. ? Reçetede 6-12 yaş altında kullanılmamalı diyor ne biçim bir anlayış bu bilmiyorum. Kullanılıyorsa reçeteye niye öyle yazıyorsunuz. Gerçekten sakıncalıysa doktor niye yazıyor.Kullanan var mı?
En az 1.5 saat uyumasi lazim muhtemelen tam uykusunu almadan uyanıyorUyuyor canm uyandıktan sonra en az 2 saat sonra uykusu geliyor ama uzun sürmüyor uykular. 45 dk yada 1 saat uyuyor.
Aslinda 6. Aydan sonra kullanilabilecek bitki caylari var ama aliskanlik yapar mi acaba haftada bir falan versem rahatlar mi ona iyilik mi yapmis olurum fayda sagkar mi diye dusunuyorum sonucta ufaktan besinlerle de tanisiyor artikİyi geceler çayıvardı galiba humananın kullanan vr mı acaba
Sağolasın canım, ama deri testinde çıkmaması demek olmayacağı anlamına gelmiyormus aslında alerjimiz var ama kanda ve deride cikmadi. Bana yemedigim gidalari sordu özellikle benim gozlemleyip egzamamizi arttiran, süt yumurta, bugday, kedi tuyu (kedilerimiz olduğu icin) kaju, findik badem daha da vardı aklımda kalan bunlar canımsevindim canim temiz cikmasina.
kollarina mi yapiyorlar testi ve sadece aut icin mi yaptilar?
Sağolasın canim ama deride çıkmaması alerji olmadığı anlamina gelmiyor maalesef ve dediğin gibi bu egzama zamanla dirsek ici gibi lokalize olacakmis ek gidaya basladik yavas gidiyoruz şimdiye kadar armut, patates, havuc tattikAlerji olmaması güzel, bir nebze rahatlamışsındır. Çünkü yedirememe ve ne yedireceğini bilememe ek gıda döneminde çok zor. Ben şimdi korkarak başlayacağım mesela, bilmediğim için. Sen bi tık daha rahat olabilirsin artık. Bizim kızarıklıklarımız bayağı azaldı ama hala kol dirseklerinde ve içlerinde bir de boynundakiler hala geçmedi.Siz ne alemdesiniz. Ek gudaya başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?