2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Zorla canım. Bak ben de hep hazır süt içerdim. Artık normal süt alıp kaynatıp içiyorum. Hiç sevmem normalde ama işte zor şer içiyorum. :)
Hazır sütten daha fazla yarar alabilrsin. Yoğurt için aynı şeyi diyemem ama bilindik markaların hazır sütleri daha az ve daha kısa süre ısıl işleme maruz kaldıkları için ev sütlerinden daha kaliteli. Sade sütte katkı yok rahat olun.

Minik uzaylı:)) Güzel şeyler var ama aşırı pahalı geldi bana 99dan 69a inmişti yoksa almazdım heralde:)) Bizim tuhafiyeci amcada 10 setler 50 TL zaten :)) aynı pamuklu kumaş yani

Canım doğru, diğer markalara göre baya pahalı ama en güzel şeylerde orda. Güzel bir indirime denk gelince 30-40 lira uyguna alınabiliyor. Ben de 1-2 tane çok beğendiğim modeli almayı düşünüyorum, onun dışında gayet uyguna güzel alternatifler buldum. Sonuçta 2-3 ay giyinecekleri şeylere bir dünya para vermenin de bir mantığı yok

Maşallah kızlar herkes birşeyler almaya başlamış ne kadar güzel. Bir ben mi kaldım ya cinsiyet ogrenmeyen. Belli olsun da ufak tefek alırım diyorum bende. Kız olursa çok seybalmam gibi. Bir iki yeni takım alırım. Erkek olursa mecbur alınır. Ama ben kızıma yenidpgan kıyafetlerin bir kısmını ortak renk almıştım. Onlari da giyer citcitlilar zaten genelde ortak renk aldm. Dünya kadar citcitlisi var kızımın. Ve en çok ben citcitli ve corabaa ihtiyac duymuştum yazlık çok şey almam gibi. Bir iki parça alırım kisliklara ağırlık veririm. Ve bu kez kesinlikle doğar doğmaz emzik vericem. Kararlıyım. Kizim da vermicem dedim vermek istedim kizim almadı. Çok zorlandığım oldu. Şimdi vericem ya. Yok zararlı falan diyorlar ama yok faydası daha cok

Bilgin varsa yardımcı olurmusun bana. Ben süt içemiyorum. Sadece nescuikle zorla içebiliyorum. Acaba sütün calsiyum değerinde bi azalma oluyor mu.
Kalsiyum değerinde azalma olacağını düşünmüyorum hiç içmemekten kesinlikle iyi. Ancak paketli gıdalardan ne kadar uzak durabilsek o kadar iyi. Kahve koymamı öneriyor benim doktorum. Ama ben içinekoymaktansa bikaç yudum nefessiz içip hemen bi çimdik toz kahve yiyorum. Daha çok bastırıyo kokuyu

Canım aynen. Ben de bu sabah denk geldim buna, çok beğenmiştim. (Bütün gün ofiste çaktırmadan bebek sitelerine bakıyorum zaten.) Henüz alışveriş sezonunu açmadım ama aklımda.
aynen canım bende, bakması bile çok zevkli,içi gidiyor insanın almamak için benimde oğlumun bütün kıyafetleri duruyor içlerinden unisex olanları ayırıcam,evdeyken mavili arabalı da giydiririm sıkıştığım yerlerde çok güzel çiçekli pembeli membeli kıyafetler war almadan olmaz minnoşa

Hiç sorma canım bende kavuna as erdim buldum yedim de kış kavunu dedim ama benim canım çekiyor yemiyexeksin diyor:))
Benim olayım çok komik bulamam diye unutmaya çalışmıştım söylemedm kmseye.adını demiyim ama her hamilenin aklından geçen o meyve. İki gün önce lafı geçti şurda olur canın istyo mu dedi o gece rüyamda bile gördüm nası fenaa. Mecbur gittim aradım dün 4 lü paketlemişler küçük küçük. Kırk lira verdim ben şok. Nası fırsatçılık dedm ama yedim valla hem de acı ve kekreydi başka cinsin olmamışı sanrm. Yne de gönlüm oldu şükür. Yaza stok yapıp kışın gebe kocalarına satıcam

Kızlar geçenlerde facebook'umda gördüm, bir hamile o bahsettiğiniz ismi lazım olmayan meyvenin fotosunu paylaşmış. "Çok canım çekti, kocam 40tl verip 4 tane aldı." diye bir de yanında fişini koymuş. Ya neyseki canım çok çekmedi, ama yapılacak iş mi bu? Tamam anladık senin canın çekmiş, yemişsin afiyet olsun. Bu paylaşıp özendirmeye çalışmak neden? Sanki dünyada tek hamile kendisi. Şimdi aklıma geldi, kızdım yine.

Yuh artık. O şovu da ben anlamıyorum benm snapte de çok var. Canım isterse kocam alır canım isterse bilmemkim getirir tarzı. Gına geldi artık. Hamile değilken bile canı istyor insanın yanlış hareket

Yuh artık. O şovu da ben anlamıyorum benm snapte de çok var. Canım isterse kocam alır canım isterse bilmemkim getirir tarzı. Gına geldi artık. Hamile değilken bile canı istyor insanın yanlış hareket
Çok yanlış hareket canım. Aynen kırmızı kart.

toplam 4 kilo aldım canım ben de, ve psikolojim bozuldu artık, bugünden itibaren yeme düzenimi değiştirmeye karar verdim, süt ve yoğurt ile ara öğün yapacağım ve akşam abartmayacağım, ayrıca karbonhidrata son vermem lazım resmen rüyama giriyor bu kilolar, bir de çevremde "falanca 4-5 aylık hamile ama hiç belli değil" gibi sözler duydukça kendimden soğudum. şimdi dur demezsek sonrası çok pişmanlık olacak gibi.

patates üzüm vs tamam içerisinde karbonhidrat ve şeker var da, pırasa, enginar, bezelye neden yasak acaba?

patates üzüm vs tamam içerisinde karbonhidrat ve şeker var da, pırasa, enginar, bezelye neden yasak acaba?

Kızlar kasığımın hemen üstünde ağrı desem değl sızı desem değl kendini belli eden bişe var. Korkmalımıyım

Kızlar kasığımın hemen üstünde ağrı desem değl sızı desem değl kendini belli eden bişe var. Korkmalımıyım
Canım çok şiddetli değilse sıkıntı etme. Rahim büyüyor ondan olabilir.

Canım bana da arada oluyordu. Doktora sorduğumda çok şiddetli bir ağrı ve kanaman olmadığı sürece sorun yok demişti. Geçiyor zaten bir süre sora.

Kizlar 14.haftadayim kabizlik sikinti yapıyor. Tuvalete oturmaya korkuyorum.sag kasiktan one dogru agri oluyor. Idrar yaparken ozellikle.idrar yolu enfeksiyonu mu acaba doye korkuyorum ama yanma falan yok.
Duphalac surup kullanmani oneririm hamilelikte ıkınmak zorlamak iyi degil. Hem basur olabilirsin hem de dogumu tetikleyebilir... onerdigim surup tamamen hamileler icin seni birkac saat icinde rahatlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…