Hazır sütten daha fazla yarar alabilrsin. Yoğurt için aynı şeyi diyemem ama bilindik markaların hazır sütleri daha az ve daha kısa süre ısıl işleme maruz kaldıkları için ev sütlerinden daha kaliteli. Sade sütte katkı yok rahat olun.Zorla canım. Bak ben de hep hazır süt içerdim. Artık normal süt alıp kaynatıp içiyorum. Hiç sevmem normalde ama işte zor şer içiyorum. :)
Minik uzaylı:)) Güzel şeyler var ama aşırı pahalı geldi bana99dan 69a inmişti yoksa almazdım heralde:)) Bizim tuhafiyeci amcada 10 setler 50 TL zaten :)) aynı pamuklu kumaş yani
erkek bebeği olacaklar bu takım çok şirinmiş hastane çıkışı :)
https://www.soobe.com.tr/urun/detay...456-cm/16843?gclid=CNmi1KiRodICFe4Q0wodZuEGiA
Kalsiyum değerinde azalma olacağını düşünmüyorum hiç içmemekten kesinlikle iyi. Ancak paketli gıdalardan ne kadar uzak durabilsek o kadar iyi. Kahve koymamı öneriyor benim doktorum. Ama ben içinekoymaktansa bikaç yudum nefessiz içip hemen bi çimdik toz kahve yiyorum. Daha çok bastırıyo kokuyuBilgin varsa yardımcı olurmusun bana. Ben süt içemiyorum. Sadece nescuikle zorla içebiliyorum. Acaba sütün calsiyum değerinde bi azalma oluyor mu.
aynen canım bende, bakması bile çok zevkli,içi gidiyor insanın almamak içinCanım aynen. Ben de bu sabah denk geldim buna, çok beğenmiştim. (Bütün gün ofiste çaktırmadan bebek sitelerine bakıyorum zaten.) Henüz alışveriş sezonunu açmadım ama aklımda.
Benim olayım çok komik bulamam diye unutmaya çalışmıştım söylemedm kmseye.adını demiyim ama her hamilenin aklından geçen o meyve. İki gün önce lafı geçti şurda olur canın istyo mu dedi o gece rüyamda bile gördüm nası fenaa. Mecbur gittim aradım dün 4 lü paketlemişler küçük küçük. Kırk lira verdim ben şok.Hiç sorma canım bende kavuna as erdim buldum yedim de kış kavunu dedim ama benim canım çekiyor yemiyexeksin diyor:))
Benim olayım çok komik bulamam diye unutmaya çalışmıştım söylemedm kmseye.adını demiyim ama her hamilenin aklından geçen o meyve. İki gün önce lafı geçti şurda olur canın istyo mu dedi o gece rüyamda bile gördüm nası fenaa. Mecbur gittim aradım dün 4 lü paketlemişler küçük küçük. Kırk lira verdim ben şok.Nası fırsatçılık dedm ama yedim valla hem de acı ve kekreydi başka cinsin olmamışı sanrm. Yne de gönlüm oldu şükür. Yaza stok yapıp kışın gebe kocalarına satıcam
Yuh artık. O şovu da ben anlamıyorum benm snapte de çok var. Canım isterse kocam alır canım isterse bilmemkim getirir tarzı. Gına geldi artık. Hamile değilken bile canı istyor insanın yanlış hareketKızlar geçenlerde facebook'umda gördüm, bir hamile o bahsettiğiniz ismi lazım olmayan meyvenin fotosunu paylaşmış. "Çok canım çekti, kocam 40tl verip 4 tane aldı." diye bir de yanında fişini koymuş. Ya neyseki canım çok çekmedi, ama yapılacak iş mi bu? Tamam anladık senin canın çekmiş, yemişsin afiyet olsun. Bu paylaşıp özendirmeye çalışmak neden? Sanki dünyada tek hamile kendisi.Şimdi aklıma geldi, kızdım yine.
Çok yanlış hareket canım. Aynen kırmızı kart.Yuh artık. O şovu da ben anlamıyorum benm snapte de çok var. Canım isterse kocam alır canım isterse bilmemkim getirir tarzı. Gına geldi artık. Hamile değilken bile canı istyor insanın yanlış hareket
toplam 4 kilo aldım canım ben de, ve psikolojim bozuldu artık, bugünden itibaren yeme düzenimi değiştirmeye karar verdim, süt ve yoğurt ile ara öğün yapacağım ve akşam abartmayacağım, ayrıca karbonhidrata son vermem lazımNe güzel bence çok iyi almışsın ben 3 kilo aldım hani sadece doğumdan değil de dediğim gibi allah korusun inşallah yoktur öyle bişey şekerden korkuyorlar . Bana maksimum 65 te tamamlaman lazım dedi. Şuan 60.6 yım ve bu hafta kilo vermem lazım kiloyu verip ileriki zamanlarda ister istemez alacağım kilolar için hazırlık yani bir nevi bakalım ne olacak ://
patates üzüm vs tamam içerisinde karbonhidrat ve şeker var da, pırasa, enginar, bezelye neden yasak acaba?İnan bende öyle çok yemedim bende şok oldum nasıl aldım bu kiloyu diye yani 3 ana 3 ara öğün yazdı bana protein ağırlıklı ama kırmızı et çok yok beyaz et ağırlıklı şeker riski olduğu için sanırım bende tavuktan tiksindim ama yapacak bişey yok zorlada olsa yenilecek canım. Bak yasak olanları sana yazayım dedim ki ben ne yiycem öldüreceksin beni ölmezsin diyor :)))
Bezelye pırasa enginar pancar havuç taze bakla balkabagi muz üzüm incir hurma kavun karpuz ananas pirinç makarna patates taze börülce yasak :))
patates üzüm vs tamam içerisinde karbonhidrat ve şeker var da, pırasa, enginar, bezelye neden yasak acaba?İnan bende öyle çok yemedim bende şok oldum nasıl aldım bu kiloyu diye yani 3 ana 3 ara öğün yazdı bana protein ağırlıklı ama kırmızı et çok yok beyaz et ağırlıklı şeker riski olduğu için sanırım bende tavuktan tiksindim ama yapacak bişey yok zorlada olsa yenilecek canım. Bak yasak olanları sana yazayım dedim ki ben ne yiycem öldüreceksin beni ölmezsin diyor :)))
Bezelye pırasa enginar pancar havuç taze bakla balkabagi muz üzüm incir hurma kavun karpuz ananas pirinç makarna patates taze börülce yasak :))
Canım çok şiddetli değilse sıkıntı etme. Rahim büyüyor ondan olabilir.Kızlar kasığımın hemen üstünde ağrı desem değl sızı desem değl kendini belli eden bişe var. Korkmalımıyım
Kızlar kasığımın hemen üstünde ağrı desem değl sızı desem değl kendini belli eden bişe var. Korkmalımıyım
Duphalac surup kullanmani oneririm hamilelikte ıkınmak zorlamak iyi degil. Hem basur olabilirsin hem de dogumu tetikleyebilir... onerdigim surup tamamen hamileler icin seni birkac saat icinde rahatlatirKizlar 14.haftadayim kabizlik sikinti yapıyor. Tuvalete oturmaya korkuyorum.sag kasiktan one dogru agri oluyor. Idrar yaparken ozellikle.idrar yolu enfeksiyonu mu acaba doye korkuyorum ama yanma falan yok.
Bence 70 e kadar normaldir. Ben de 1.65 im bana 80 e kadar normal dendi suan 69.50 yim ben de 3.5 kg aldim 17 haftada...1.55 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?