İnan bende öyle çok yemedim bende şok oldum nasıl aldım bu kiloyu diye yani 3 ana 3 ara öğün yazdı bana protein ağırlıklı ama kırmızı et çok yok beyaz et ağırlıklı şeker riski olduğu için sanırım bende tavuktan tiksindim ama yapacak bişey yok zorlada olsa yenilecek canım. Bak yasak olanları sana yazayım dedim ki ben ne yiycem öldüreceksin beni ölmezsin diyor :)))
Bezelye pırasa enginar pancar havuç taze bakla balkabagi muz üzüm incir hurma kavun karpuz ananas pirinç makarna patates taze börülce yasak :))
Icine bisey koymadan için diyor dr lar... ama hic de icemiyorsan biseyler katabilirsin ben katiyorum tabi onun yani sira 1 kase yogurt bolca peynir de tuketiyorum.
Benim olayım çok komik bulamam diye unutmaya çalışmıştım söylemedm kmseye.adını demiyim ama her hamilenin aklından geçen o meyve. İki gün önce lafı geçti şurda olur canın istyo mu dedi o gece rüyamda bile gördüm nası fenaa. Mecbur gittim aradım dün 4 lü paketlemişler küçük küçük. Kırk lira verdim ben şok. Nası fırsatçılık dedm ama yedim valla hem de acı ve kekreydi başka cinsin olmamışı sanrm. Yne de gönlüm oldu şükür. Yaza stok yapıp kışın gebe kocalarına satıcam
ben kızımda mustela kullanmıştım hem vücut hem de saç şampuanıydı
büyük boy almıştım uzunn sürede kullandım bu bebişte de inşlh mustela düşünüyorum
alman markası bubchen filan da vardı bilginize
toplam 4 kilo aldım canım ben de, ve psikolojim bozuldu artık, bugünden itibaren yeme düzenimi değiştirmeye karar verdim, süt ve yoğurt ile ara öğün yapacağım ve akşam abartmayacağım, ayrıca karbonhidrata son vermem lazım resmen rüyama giriyor bu kilolar, bir de çevremde "falanca 4-5 aylık hamile ama hiç belli değil" gibi sözler duydukça kendimden soğudum. şimdi dur demezsek sonrası çok pişmanlık olacak gibi.
Aynen ya benim çevremde de var yok işte kalçan genişlemiş yok noldu sana bune kilo bana da diyetisyen in verdiği listede ekmek dışında hiç karbonhidrat yok cnm sebze ve protein ağırlıklı hep
Mustela pisik kremi harika diyorlar ama cok kucucuk bir tupu dunya paraymiş bu sebeple her alt acmaya surulecek birsey degil ancak pişik olunca surulur diyorlar hemencecik geciriyormuş pisigi...
Güle güle kullansın:) Ben bir şey almıyorum sadece bakıcıyım:)) Niyeyse bi batıl var bende daha erken diyorum :)) ama geçen carter's da bi yenidogan takım gördüm "i am out of this world" yazıyordu dayanamadım aldım:))
Bu arada yenidogan takımları o kadar küçük ki carter's in yani dedim bu çocuğa olur mu... o yüzden 0-3 ay aldım. İnternette alırken göz önünde bulundurun bence :))
SiZde hayırlısıyla kullanın inşallah oğluma hep kalıtelı şeyler almıştım Kimseye vermeye kıyamamıstım işe yarayacakları seçmek lazım kıyafet olarak çok bişey almayı düşünmüyorumkendımı tutabılırsem ☺
Bildiğim kadar bezelyedede var canım ama enginar a bende şaşırdım gerenkten ben kizimda o kadar enginar yedim ki anlatamam pırasa sorun deil zaten hayatım boyunca hiç yemedim belkide onlarda da vardır bilmiyorum bende sormakta hiç aklıma gelmemiş nedense
Kizlar ne meyvasindan bahsediyorsaniz anlamadim. Tabi anlanadim da sansli miyim yooook zira tum yaz meyveleri gozumun onunden gecti acaba bu mu yok bu mu derken tek tek canim cekti.
Maşallah kızlar herkes birşeyler almaya başlamış ne kadar güzel. Bir ben mi kaldım ya cinsiyet ogrenmeyen. Belli olsun da ufak tefek alırım diyorum bende. Kız olursa çok seybalmam gibi. Bir iki yeni takım alırım. Erkek olursa mecbur alınır. Ama ben kızıma yenidpgan kıyafetlerin bir kısmını ortak renk almıştım. Onlari da giyer citcitlilar zaten genelde ortak renk aldm. Dünya kadar citcitlisi var kızımın. Ve en çok ben citcitli ve corabaa ihtiyac duymuştum yazlık çok şey almam gibi. Bir iki parça alırım kisliklara ağırlık veririm. Ve bu kez kesinlikle doğar doğmaz emzik vericem. Kararlıyım. Kizim da vermicem dedim vermek istedim kizim almadı. Çok zorlandığım oldu. Şimdi vericem ya. Yok zararlı falan diyorlar ama yok faydası daha cok
Kızlar dörtlü test sonucumu aldım. Dr riskin biraz yüksek dedi amniyosentez önerdi. 72/1 çıkmış sonucum. Çok moralim bozuk, Kafam karışık napıcağımı bilmiyorum..
sizin burda bahsettiğiniz pahalı testlerden önerdi. Amniosentez dikkatli yapıldığı zaman sıkıntı olmuyor dedi. Ben istemeyince durumun varsa tabi onları yaptır dedi. Riski yüksekse ama yine amniosenteze yönlendiriyorlar dedi.
Kızlar dörtlü test sonucumu aldım. Dr riskin biraz yüksek dedi amniyosentez önerdi. 72/1 çıkmış sonucum. Çok moralim bozuk, Kafam karışık napıcağımı bilmiyorum..