2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ama market tavugu yiyemezssin icleri antibiotikli su dolu ve hormonlu köy tavugu organik bulup alman lazim.

Bilgin varsa yardımcı olurmusun bana. Ben süt içemiyorum. Sadece nescuikle zorla içebiliyorum. Acaba sütün calsiyum değerinde bi azalma oluyor mu.
Icine bisey koymadan için diyor dr lar... ama hic de icemiyorsan biseyler katabilirsin ben katiyorum tabi onun yani sira 1 kase yogurt bolca peynir de tuketiyorum.

Anladım ben canım ne oldugunu benimde canım çekti geçen ay hatta Türkiye'ye kadar arattik ama bulamadık demekki çıkmış afiyet olsun. Bence güzel fikir

ben kızımda mustela kullanmıştım hem vücut hem de saç şampuanıydı
büyük boy almıştım uzunn sürede kullandım bu bebişte de inşlh mustela düşünüyorum
alman markası bubchen filan da vardı bilginize

Aynen ya benim çevremde de var yok işte kalçan genişlemiş yok noldu sana bune kilo bana da diyetisyen in verdiği listede ekmek dışında hiç karbonhidrat yok cnm sebze ve protein ağırlıklı hep

Kızlaarr acaba şampuan , pişik kremi, sabun gibi şeylerde Chicco mu , mustela mı, Seba med mi tercih edilmeli ?
Mustela pisik kremi harika diyorlar ama cok kucucuk bir tupu dunya paraymiş bu sebeple her alt acmaya surulecek birsey degil ancak pişik olunca surulur diyorlar hemencecik geciriyormuş pisigi...

bu arada ben de süt içemiorum düşünemiyorum bile sütü
o derece mideme dokunuyor
biraz karatay takılıp ben de yoğurt ve peynire ağırlık veriyorum

SiZde hayırlısıyla kullanın inşallah oğluma hep kalıtelı şeyler almıştım Kimseye vermeye kıyamamıstım işe yarayacakları seçmek lazım kıyafet olarak çok bişey almayı düşünmüyorumkendımı tutabılırsem ☺

patates üzüm vs tamam içerisinde karbonhidrat ve şeker var da, pırasa, enginar, bezelye neden yasak acaba?
Bildiğim kadar bezelyedede var canım ama enginar a bende şaşırdım gerenkten ben kizimda o kadar enginar yedim ki anlatamam pırasa sorun deil zaten hayatım boyunca hiç yemedim belkide onlarda da vardır bilmiyorum bende sormakta hiç aklıma gelmemiş nedense

Kizlar ne meyvasindan bahsediyorsaniz anlamadim. Tabi anlanadim da sansli miyim yooook zira tum yaz meyveleri gozumun onunden gecti acaba bu mu yok bu mu derken tek tek canim cekti.

Aynı fikirdeyim o yüzden ilk emzik aldım

Kızlar dörtlü test sonucumu aldım. Dr riskin biraz yüksek dedi amniyosentez önerdi. 72/1 çıkmış sonucum. Çok moralim bozuk, Kafam karışık napıcağımı bilmiyorum..

sizin burda bahsettiğiniz pahalı testlerden önerdi. Amniosentez dikkatli yapıldığı zaman sıkıntı olmuyor dedi. Ben istemeyince durumun varsa tabi onları yaptır dedi. Riski yüksekse ama yine amniosenteze yönlendiriyorlar dedi.

Kızlar dörtlü test sonucumu aldım. Dr riskin biraz yüksek dedi amniyosentez önerdi. 72/1 çıkmış sonucum. Çok moralim bozuk, Kafam karışık napıcağımı bilmiyorum..
Ninfy test yaptır cnm cok kesin sonuç veriyor amniosentez biraz riskli. Biliyorsun bunlar hep oran var diye bisey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…