Bak benim bir arkadasimin ikili testi 1 bolu 200 cikmisti( onunda kiz bu arada ) o da bu ninfy testten yaptirdi temiz cikti. Yani olacak diye birsey yok ama eger imkanin varsa testi yaptir icin rahatlasin.Kız bebek canım. Aynen dediğin gibi yapmaya çalışıcam bütün ruhumla. Pozitif düşünmeye çalışıcam yoksa bu 5 ay geçmeyecek..
Anladım cnm hayırlısı hakkında inşallah olur :))doğum sancısı olmadı benim hiç :) 41. haftanın sonuna kadar bekledik ama ne sancı ne aşağı inme oldu, sezeryanla aldılar :) yine de bu sefer de denicem sanırım. doktorum istersen bekleriz diyo :)
Canım yaptıracaktım ama sanırım Korkuyorum sonuçtan. Ya daha riskli çıkarsa. Ve tedavi vs yok sadece tanı için yapılıyor.. ohh demek var bir de daha da üzülmek var ucunda. Merak mı daha iyi öteki mi bilmiyorum.. Rabbim hayırlısını versin içimden öyle bi sıkıntı olduğu geçmiyor ve bu umuda sarılıp beklicem sanırım.Bak benim bir arkadasimin ikili testi 1 bolu 200 cikmisti( onunda kiz bu arada ) o da bu ninfy testten yaptirdi temiz cikti. Yani olacak diye birsey yok ama eger imkanin varsa testi yaptir icin rahatlasin.
Aklina kotuyu getirme insallah hic birseycik yok. Sen nasıl rahat edeceksen onu yap cnm. Önemli olan senin icinden ne gectigi,Canım yaptıracaktım ama sanırım Korkuyorum sonuçtan. Ya daha riskli çıkarsa. Ve tedavi vs yok sadece tanı için yapılıyor.. ohh demek var bir de daha da üzülmek var ucunda. Merak mı daha iyi öteki mi bilmiyorum.. Rabbim hayırlısını versin içimden öyle bi sıkıntı olduğu geçmiyor ve bu umuda sarılıp beklicem sanırım.
Evet devlet hastanelerinde var diye biliyorum4 lü testi devlet hastanesinde yaptırabiliyormuyuz.
Bence de nifty yi yaptır , bende onu yaptıracağım, bunlar sadece ihtimaller, içimizi ferah tutmamız en önemlisi , sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız İnşallahsizin burda bahsettiğiniz pahalı testlerden önerdi. Amniosentez dikkatli yapıldığı zaman sıkıntı olmuyor dedi. Ben istemeyince durumun varsa tabi onları yaptır dedi. Riski yüksekse ama yine amniosenteze yönlendiriyorlar dedi.
Ülker pınar vs gibi. yöresel değil de bildiğimz markalar demek istedimHangi marka mesela canım:)
Tavuk eti bence sağlıkli değil canım ya sen bilirsin yinede çok hastalık barındırıyor köy tavuğu şansın varsa onu yeİnan bende öyle çok yemedim bende şok oldum nasıl aldım bu kiloyu diye yani 3 ana 3 ara öğün yazdı bana protein ağırlıklı ama kırmızı et çok yok beyaz et ağırlıklı şeker riski olduğu için sanırım bende tavuktan tiksindim ama yapacak bişey yok zorlada olsa yenilecek canım. Bak yasak olanları sana yazayım dedim ki ben ne yiycem öldüreceksin beni ölmezsin diyor :)))
Bezelye pırasa enginar pancar havuç taze bakla balkabagi muz üzüm incir hurma kavun karpuz ananas pirinç makarna patates taze börülce yasak :))
emzik candır :) kızım beş günlükken almıştıMaşallah kızlar herkes birşeyler almaya başlamış ne kadar güzel. Bir ben mi kaldım ya cinsiyet ogrenmeyen. Belli olsun da ufak tefek alırım diyorum bende. Kız olursa çok seybalmam gibi. Bir iki yeni takım alırım. Erkek olursa mecbur alınır. Ama ben kızıma yenidpgan kıyafetlerin bir kısmını ortak renk almıştım. Onlari da giyer citcitlilar zaten genelde ortak renk aldm. Dünya kadar citcitlisi var kızımın. Ve en çok ben citcitli ve corabaa ihtiyac duymuştum yazlık çok şey almam gibi. Bir iki parça alırım kisliklara ağırlık veririm. Ve bu kez kesinlikle doğar doğmaz emzik vericem. Kararlıyım. Kizim da vermicem dedim vermek istedim kizim almadı. Çok zorlandığım oldu. Şimdi vericem ya. Yok zararlı falan diyorlar ama yok faydası daha cok
Evet sadece ihtimal ama neye göre niye yüksek çıktı onu anlayamadım. Senin de mi riskli çıkmıştı canım. Nifty yaptıracaktım ama çok korkuyorum.Bence de nifty yi yaptır , bende onu yaptıracağım, bunlar sadece ihtimaller, içimizi ferah tutmamız en önemlisi , sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız İnşallah
Galiba öyleymiş. Uyuyan bir bebek olsaydı İnAnın aklımdan geçmezdi vermek ama kizim ne denediysem almadı. Çok zorlandım. Süt yetmiyor. Eve sürekli emzirme diyor. Ama ben yemek yapamıyorum yiyemiyorm. Nasıl süt olacaktı ki. Emzik tutsaydo az onunla oyalanirdi. Bende yapıp yiyebilirdm. 7-24 emzik vermek değil kastettiğim ama darlandin mi yada uykuya geçerken vermek. Sonrasında almak en iyisiymis bunu tecrübe ettim. Ve bıraktiliyor gerçekten sürekli ağzında olmadsiktan sonra konuşma veya dis bozukluğu da yapmıyor. Hijyrne dikkat ettikten sonra can simidiymis.yere düşmesin diye zincirler var. Hem 3 saniye kuralı var. Ona riayet ettikten sonra birşey olmaz insallah @beyazinciTavuk eti bence sağlıkli değil canım ya sen bilirsin yinede çok hastalık barındırıyor köy tavuğu şansın varsa onu ye
emzik candır :) kızım beş günlükken almıştı
Evet sadece ihtimal ama neye göre niye yüksek çıktı onu anlayamadım. Senin de mi riskli çıkmıştı canım. Nifty yaptıracaktım ama çok korkuyorum.
3 sn kurali nedir?Galiba öyleymiş. Uyuyan bir bebek olsaydı İnAnın aklımdan geçmezdi vermek ama kizim ne denediysem almadı. Çok zorlandım. Süt yetmiyor. Eve sürekli emzirme diyor. Ama ben yemek yapamıyorum yiyemiyorm. Nasıl süt olacaktı ki. Emzik tutsaydo az onunla oyalanirdi. Bende yapıp yiyebilirdm. 7-24 emzik vermek değil kastettiğim ama darlandin mi yada uykuya geçerken vermek. Sonrasında almak en iyisiymis bunu tecrübe ettim. Ve bıraktiliyor gerçekten sürekli ağzında olmadsiktan sonra konuşma veya dis bozukluğu da yapmıyor. Hijyrne dikkat ettikten sonra can simidiymis.yere düşmesin diye zincirler var. Hem 3 saniye kuralı var. Ona riayet ettikten sonra birşey olmaz insallah @beyazinci
Bebeğin ağzıyla temas edecegi bit yiyecek oyuncak emzik yereq düştüğünde 3 saniye içinde alınırsa direkt çocuğa verilebilir mikrop henüz bulaşmazmis o kadar sürede. Tabi her ortamda geçerli olmaz. Anne olarak Nerde düştüğünde hemen verebilecegimizi biliriz hissederizdiye düşünüyorum. Evde düşse birşey olmaz3 sn kurali nedir?
Benim Dr normal buldu sonucumu, ben kendi kendime ayrıntılı ultrason için Başka bi Dr A gittim o biraz risk gördü fetal DNA testiniEvet sadece ihtimal ama neye göre niye yüksek çıktı onu anlayamadım. Senin de mi riskli çıkmıştı canım. Nifty yaptıracaktım ama çok korkuyorum.
Cnm yazdığını yeni gordum calistigim icin cok sık goremiyorum evet 2013 agustos annesiydim ben orda faal olarak vardim izinde oldugum icinYanlis hatirlamiyorsam 2013 agustos annesiydin bende ordanim hatirladim seni
Evet canım bizde öyle düşündük bende sevmiyorum zaten tavuk ama mecburen yiycemTavuk eti bence sağlıkli değil canım ya sen bilirsin yinede çok hastalık barındırıyor köy tavuğu şansın varsa onu ye
emzik candır :) kızım beş günlükken almıştı
İnşallah en kısa zamanda verirsin..Banada çok katı gibi geldi diyetisyen in kurallar ama bu şeker işi çıkınca bende korktum bişey söylemedim bakalım bu hafta kilo vermem lazım bu diyete göre vermezsem ne olacak merak ediyorum ki ben o kadar aman aman yemek ekmek falan yiyen biride değilim nasıl oldu bu iş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?