2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kız bebek canım. Aynen dediğin gibi yapmaya çalışıcam bütün ruhumla. Pozitif düşünmeye çalışıcam yoksa bu 5 ay geçmeyecek..
Bak benim bir arkadasimin ikili testi 1 bolu 200 cikmisti( onunda kiz bu arada ) o da bu ninfy testten yaptirdi temiz cikti. Yani olacak diye birsey yok ama eger imkanin varsa testi yaptir icin rahatlasin.

Bak benim bir arkadasimin ikili testi 1 bolu 200 cikmisti( onunda kiz bu arada ) o da bu ninfy testten yaptirdi temiz cikti. Yani olacak diye birsey yok ama eger imkanin varsa testi yaptir icin rahatlasin.
Canım yaptıracaktım ama sanırım Korkuyorum sonuçtan. Ya daha riskli çıkarsa. Ve tedavi vs yok sadece tanı için yapılıyor.. ohh demek var bir de daha da üzülmek var ucunda. Merak mı daha iyi öteki mi bilmiyorum.. Rabbim hayırlısını versin içimden öyle bi sıkıntı olduğu geçmiyor ve bu umuda sarılıp beklicem sanırım.

Aklina kotuyu getirme insallah hic birseycik yok. Sen nasıl rahat edeceksen onu yap cnm. Önemli olan senin icinden ne gectigi,

Bence de nifty yi yaptır , bende onu yaptıracağım, bunlar sadece ihtimaller, içimizi ferah tutmamız en önemlisi , sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız İnşallah

Tavuk eti bence sağlıkli değil canım ya sen bilirsin yinede çok hastalık barındırıyor köy tavuğu şansın varsa onu ye
emzik candır :) kızım beş günlükken almıştı

Bence de nifty yi yaptır , bende onu yaptıracağım, bunlar sadece ihtimaller, içimizi ferah tutmamız en önemlisi , sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız İnşallah
Evet sadece ihtimal ama neye göre niye yüksek çıktı onu anlayamadım. Senin de mi riskli çıkmıştı canım. Nifty yaptıracaktım ama çok korkuyorum.

Tavuk eti bence sağlıkli değil canım ya sen bilirsin yinede çok hastalık barındırıyor köy tavuğu şansın varsa onu ye
emzik candır :) kızım beş günlükken almıştı
Galiba öyleymiş. Uyuyan bir bebek olsaydı İnAnın aklımdan geçmezdi vermek ama kizim ne denediysem almadı. Çok zorlandım. Süt yetmiyor. Eve sürekli emzirme diyor. Ama ben yemek yapamıyorum yiyemiyorm. Nasıl süt olacaktı ki. Emzik tutsaydo az onunla oyalanirdi. Bende yapıp yiyebilirdm. 7-24 emzik vermek değil kastettiğim ama darlandin mi yada uykuya geçerken vermek. Sonrasında almak en iyisiymis bunu tecrübe ettim. Ve bıraktiliyor gerçekten sürekli ağzında olmadsiktan sonra konuşma veya dis bozukluğu da yapmıyor. Hijyrne dikkat ettikten sonra can simidiymis.yere düşmesin diye zincirler var. Hem 3 saniye kuralı var. Ona riayet ettikten sonra birşey olmaz insallah @beyazinci

Evet sadece ihtimal ama neye göre niye yüksek çıktı onu anlayamadım. Senin de mi riskli çıkmıştı canım. Nifty yaptıracaktım ama çok korkuyorum.

Canm yanlış anlamazsin umarım. Bence bu kadar strese değmez ya. Aldirmicam diyorsun. Evet psikolojik olarak hazır olabilmek için belki bu testler iyi olabilir. Ama hiç bir garantisi yok ki. Inan çok yakın arkadaim 5 ay oturdu ağladı. Down sendromlu çocukların video sunu izledi. Benjmkide böyle olacak diye ne stres yaptı anlatamam. Yaşayan bilir elbet .Ama doğdu çocuk sapasağlam maşallah su an 3 buçuk yaşında gayet saglikli. Ama zaten %100 bir netice değil. O arkadsimin psikolojisi alt üst oldu. Bir daha uzun bir süre çocuk düşünmüyor. Testleri yaptirdigima bin pişmanım demişti. Rabbim herseyin en iyisini bilir. Gerçekten aldirmadiktqn sonra degistirileneyeck birşey için strese gerek yok diye düşünüyorum. Rabbim sana teslim iz hayırlı sağlıklı bir evlat ver diye duadan başka çaremiz yok. Rabbimden gelen baş göz üstüne. Kaldı ki hepimizin öyle rahatsızlığı olan bir evladı olabilir. Sağlam denilse dahi. Seçilmiş anneler bence. Ömür boyu bir meleğe bakacaklar. Psikolojik olarak çok zordur çok ağırdır eminim . Ama rabbimden geliyor ya. Ne diyelim demekki o kadar güçlüyüz.
Benim kizimdada bundada dr larimin dediği şey. Aldirmayacagiz ne çıkarsa kabulumiz diyorsanız hiiic ikili üçlü yaptırma. Direkt detaylı yaptir

3 sn kurali nedir?

Kizlar merhaba herkes cinsiyetleri öğreniyor ben yine kaldim. bu ay cok ultrasona girdigim icin 4 kez bir dahako ayı bekleyeceğim ama merak icinde bekliyorum. kızım olursa hic eksigim yok çünkü 3 tane büyütüyor um herşey fazlasiyla var. ama erkek olursa ilk defa farklı alışveriş yapmak cok zevkli olabilir. :) hâlâ kimseye söylemedim. bu arada bilgisi olan varmı babam kemoterapi aliyor. yanına fazla yaklasamiyorum. dr bebek yaklasabilir sorun yok desede hamis old. icin bilemiyorum napicam

3 sn kurali nedir?
Bebeğin ağzıyla temas edecegi bit yiyecek oyuncak emzik yereq düştüğünde 3 saniye içinde alınırsa direkt çocuğa verilebilir mikrop henüz bulaşmazmis o kadar sürede. Tabi her ortamda geçerli olmaz. Anne olarak Nerde düştüğünde hemen verebilecegimizi biliriz hissederizdiye düşünüyorum. Evde düşse birşey olmaz

Benim Dr normal buldu sonucumu, ben kendi kendime ayrıntılı ultrason için Başka bi Dr A gittim o biraz risk gördü fetal DNA testini
Önerdi, o zamn ikili test sonucum çıkmamıştı,
İkili test 1:554 kombine risk 1:1499 kendi Dr herşey normal dedi, ama o ayrıntılıya gittim Dr o kadar olumsuz konuştu ki daha en baştan kilodan bir başladı sürekli azarlar gibi konuştu beni o gün mahvetti çıktım ağlayarak , ama içime huzursuzluk getirdi ben de kendi Dr A bahsettim yaptırmak istersen nifty yi yaptır illa yaptırmak istiyorsan dedi, sonra güzel düşünmeye başladım sen de öyle düşün canım, ilk old için belki vesvese yapıyor insan, eee anne olmak kolay derlerdi ya doğruymuş, güzel düşünelim Can'ım ggüzel olacak Allah ın izniyle

Meraba kizlar epeydir giremiyorumm hasta olanlara rabbim acil sifalar versin

Bi cogunuz cinsiyeti ogrendiniz ama ben ogrenemedim yarin aksam istanbula gidicem alisveris yaomak istiyorum bebegime bugun sirf cinsiyet ogrenmek icin dr gittim ki ona gore alayim diye bide enox igne kullanmayi birakali 2 hafta olmustu gelisimi nasil diye gittim pisman oldum ama dr garip garip yuzume bakti cinsiyet icin mi geldin der gibi bi anne olarak bu benim en dogal hakkim 80lira para odutorum haftam gayet uygun cinsiyet tespiti icin dogru duzgun bakmadi bile 20.haftadan once kesin belli olmasi imkansiz yok diger drlar atiyo oda bazilari tutuyo frlan diye sinir etti beni kizimda 4yil once 14. Haftada drun bakip kesin kiz demisti bunda 15. Haftadayim hala kesin bisey yok kiza benziyo galiba dedi birakti ki gorme cabasina bile girmedi yaninda gelen iki kisi bile dedi birer cocuklari var bakmadiki cinsiyete dedi. Artik istanbulda baska bi dr gidicem orda ogrenicemm. Bebegin gelisimi 4 gun onde gidiyodu hep bunda tam gununde cikti onun disinda baska bisey yok cok sukur gayet rahat gorunuyodu :) ama bu gelisimin gununun degismesi kotu bisey degildir heralde bazen olabiliyo demi.
Bide esenyurt a gidicem orda bana bi hastane bi dr onerebilen olurmu acaba cinsiyet icin tabi birazda uygun ucretli ?

İnşallah en kısa zamanda verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…