2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayırlı sabahlar kızlar. Tüm hastalara sifa diliyorum. Bulantısı olan arkadaşlar bir an önce rahatlayin insallah. Elhamdülillah bulantilarim kizimdakindan daha çabuk geçti. Allahım çok zor oluyor. Çeken herkese yardım etsin

Aminnnn aminnn hepiniz hamiles
Allahım sabır versin güç versin sana da İnsallah. Bebeğin sağlığı yerindedir insallah. Ama keşke huzurla gecirebiksek hamilelikleri. Bebeklere öyle yansıyor ki. Sen pozitif olmaya çalış.
hamilesinizz lütfen dua edin ne olur..çok zor günler yaşıyorum Allah im yardim etsin

hayırdır Can'ım neyin var büyük meseleler mi, çekirdek aile mi geniş aile ile mi ilgili stres de batma yapıyordur belki, takmamaya çalış dicem ama o da öok zor biliyorum Allah kolaylık versin inşalşah
Büyük aile canım Allah im yardım etsin

Aminnnn aminnn hepiniz hamiles

hamilesinizz lütfen dua edin ne olur..çok zor günler yaşıyorum Allah im yardim etsin
Allah yardımcınız olsun. Çözümsüz dertler vermesin insallah arkadaşım. Minicik yavrunuzun hürmetine işlerinizi kolaylastirip,sizi üzen ne varsa bir an evvel ortadan kalkar insallah

kızlar günaydınn, ebebek te tekstil de ve çöp kutusunda indirim var ben ilk alışverişimi birkaç parça birşey alarak yaptım :)) stoklar bitmek üzere sanırım geceden almaya başlamışlar

Elimde olsa üzer miyim prensesimi eşim sürekli beni telkin ediyo. Teselli ediyo. Biliyorum diyorum söylediklerini bende düşünüyorum ama gözyaşlarıma engel olamıyorum malesef
Ben seni çok iyi anlıyorum. İlk hamileliğimde bende riskli geuptaydım. Ama inan şuan değeri hatırlamıyorum. Benim dr'um amniyosentez çok tabsiye etmemişti. Beni nişantaşında bi profesöre yönlendirdi. Onun branşı anne karnındaki bebek anomalileriydi. Testle birlikte gittik muayene etti testi tekrarldı. Ve gayet sağlıklı bir bebek olduğunu söyledi. Oğlum şimdi 7 yaşında. Çok şükür sağlıklı. Ben çok yıprattım kendimi. Uykularımk kaybetmiştim. Hep mutsuzdum ağlıyordum. Daha öncede bahsettim benim bu durumumdan etkilenmiş anne karnındayken. Ve oğluma uykusuzluk olarak yanısıdı bu durum. 5yıl gece hiç uyumadı yavrum. Dr'una danış eğer tabsiye ederse sende bi prof. Muayene ol. Ondanda bilgi al derim ben. Umarım herşey yoluna girer. Dualarım seninle.

günaydınlar herkese,

moralinizi bozmayın ama bence ileri tanı tetkikleri yaptırmak faydalı diye düşünüyorum,

Günaydın hanımlar...
Sorunlar çözülür ama bu süreçler her bebek için bir kere yaşanıyor. Hiç bir şey bebeklerimizden kıymetli değil o yüzden kendinizi başka şeylere odaklayın. Zaman her şeyin ilacı..

Mavi Beyaz içimden bir ses bebeğinde bir sıkıntı yok diyor. Ense kalınlığı ve burun kemiği oluşmuşsa bence sorun yoktur. İlla için rahat etmezse konusunda uzman başa bir dr a görünmende fayda var. En azından için rahat eder kaldı ki şurda detaylı usg ye ne kaldı ki. İçini ferah tut..

arkadaşlar günaydın herkese , ya size bir şey sorucam yaklaşık 1,5 aydır burun tıkanıklığı yaşıyorum sürekli. Bazen öyle bir hal alıyorki nefes alamıyormuş gibi hissediyorum. hamilelikle ilgili bir durummu bu sizlerde varmı böyle bir şey .

Arada bir bendede oluyor. Benim alerjik bir bünyem var ama onunda etkisi var. Bildiğim kadarıyla hormonlarla ilgili bu durumun yaşanması normalmiş. Burun içerisinde şişlik oluşabilir ve nefes almayı zorlaştırabilir. Çok rahatsız oluyorsan belki dr'un burun spreyi önerebilir. Çok takılma canım normal.

Günaydın Arkadaşlar,
12 haftanın içindeyim ve akşamları yatış saatime yakın hep kusuyorum.
Akşamüzeri gibi mide bulantım artıyor. Zorunluluktan yemeği yiyorum ve tüm gece kusmamak için mücadele ediyorum.
Soda içiyorum,sakız çiğniyorum ama sonuç kusma ile bitiyor.
Ayrıca doktorumun önerdiği İmuneks Emetium hapı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullanıyorum.
Bu durum beni üzüyor ve doktorum normal olduğunu geçeceğini söylüyor.
Benzer deneyimler yaşayanlar ,benim yaşadığım süreçten geçen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.
Sağlıklı günler dilerim.

teşekkür ederim birde çatı ağrısımı diyorlar ona bilmiyorum merdiven çıkarken ve yürürken bacak aramda inanılmaz ağrı oluyor buda normal mi acaba kontrole gittiğimde sorucam ama daha bir hafta var .

Progesterona bağlı bişey Can'ım öok normal gebelik sürecinde

ben daha önce rinoplasti geçirdiğim ve burun kanatlarım fazla kapalı olduğu için iki hamileliğimde de yaşadım,,, uykumda bile hırıl hırıl oluyomuşum eşimin söylediğine göre. sizin de böyle bir durumunuz veya sinüzit vs varsa belki ondandır. bana zaten daha önce de söylemişti doktor, hamilelik kilo alma vs durumunda artar diye sıkıntılı bir durum, radyatörlere su torbası falan asmayı deneyin isterseniz? yeterince oksijen alamamak yorgunluk yapıyor bir de

günaydın olsun herkese
doktorum elevit vitamin verdi kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım ilk hamileliğimde iştah artırmıştı 20 kilo almıştım o yüzden kullanmak istemiyorum pek. doktor da sen başla baktın çok kilo alıyorsun bırakırsın dedi.
bir de sabah tansiyonum düşüyor hep 9-6 bu da sürekli bir bayılma hissi yaşatıyor kahvaltıdan sonra geçiyor. buna nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum evin içinde bayılıp düşmekten korkuyorum bulunduğum yere oturuyorum fena olduğumda. ilk 3 ay olabilir normal diyorlar ama 3 ay geçti hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…