- 15 Ağustos 2013
- 518
- 440
- 53
Amin cnm inşallah şu şeker olma olasılığıda kalkar ortadan da rahatlarımİnşallah en kısa zamanda verirsin..
Dua et bol bol Allah imm inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..Canım yaptıracaktım ama sanırım Korkuyorum sonuçtan. Ya daha riskli çıkarsa. Ve tedavi vs yok sadece tanı için yapılıyor.. ohh demek var bir de daha da üzülmek var ucunda. Merak mı daha iyi öteki mi bilmiyorum.. Rabbim hayırlısını versin içimden öyle bi sıkıntı olduğu geçmiyor ve bu umuda sarılıp beklicem sanırım.
Aynenn bende yaptirmadimmm. Iyiki de yaptırmamişimm diyorum. . Ne güzel anlatmişsin.. benim doktorda down dediğimiz sağlıklı, sağlıklı dediğimiz down oldu dedi..Canm yanlış anlamazsin umarım. Bence bu kadar strese değmez ya. Aldirmicam diyorsun. Evet psikolojik olarak hazır olabilmek için belki bu testler iyi olabilir. Ama hiç bir garantisi yok ki. Inan çok yakın arkadaim 5 ay oturdu ağladı. Down sendromlu çocukların video sunu izledi. Benjmkide böyle olacak diye ne stres yaptı anlatamam. Yaşayan bilir elbet .Ama doğdu çocuk sapasağlam maşallah su an 3 buçuk yaşında gayet saglikli. Ama zaten %100 bir netice değil. O arkadsimin psikolojisi alt üst oldu. Bir daha uzun bir süre çocuk düşünmüyor. Testleri yaptirdigima bin pişmanım demişti. Rabbim herseyin en iyisini bilir. Gerçekten aldirmadiktqn sonra degistirileneyeck birşey için strese gerek yok diye düşünüyorum. Rabbim sana teslim iz hayırlı sağlıklı bir evlat ver diye duadan başka çaremiz yok. Rabbimden gelen baş göz üstüne. Kaldı ki hepimizin öyle rahatsızlığı olan bir evladı olabilir. Sağlam denilse dahi. Seçilmiş anneler bence. Ömür boyu bir meleğe bakacaklar. Psikolojik olarak çok zordur çok ağırdır eminim . Ama rabbimden geliyor ya. Ne diyelim demekki o kadar güçlüyüz.
Benim kizimdada bundada dr larimin dediği şey. Aldirmayacagiz ne çıkarsa kabulumiz diyorsanız hiiic ikili üçlü yaptırma. Direkt detaylı yaptir
Canım yaptıracaktım ama sanırım Korkuyorum sonuçtan. Ya daha riskli çıkarsa. Ve tedavi vs yok sadece tanı için yapılıyor.. ohh demek var bir de daha da üzülmek var ucunda. Merak mı daha iyi öteki mi bilmiyorum.. Rabbim hayırlısını versin içimden öyle bi sıkıntı olduğu geçmiyor ve bu umuda sarılıp beklicem sanırım.
Kizlar merhaba herkes cinsiyetleri öğreniyor ben yine kaldim. bu ay cok ultrasona girdigim icin 4 kez bir dahako ayı bekleyeceğim ama merak icinde bekliyorum. kızım olursa hic eksigim yok çünkü 3 tane büyütüyor um herşey fazlasiyla var. ama erkek olursa ilk defa farklı alışveriş yapmak cok zevkli olabilir. :) hâlâ kimseye söylemedim. bu arada bilgisi olan varmı babam kemoterapi aliyor. yanına fazla yaklasamiyorum. dr bebek yaklasabilir sorun yok desede hamis old. icin bilemiyorum napicam
Canım benim bence gönlünü ferah tut, ben de çevremde çok karşılaştım böyle teşhislerle, maşallah hepsi de turp gibi geldi dünyaya. Sen de güzel düşün güzel olsun. Sıkıntı yapma kendine, bebişi de üzme.Canım yaptıracaktım ama sanırım Korkuyorum sonuçtan. Ya daha riskli çıkarsa. Ve tedavi vs yok sadece tanı için yapılıyor.. ohh demek var bir de daha da üzülmek var ucunda. Merak mı daha iyi öteki mi bilmiyorum.. Rabbim hayırlısını versin içimden öyle bi sıkıntı olduğu geçmiyor ve bu umuda sarılıp beklicem sanırım.
Öyle olacak canım dediğin gibi, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız hepimiz. İnşallah herşey yolunda gidecek, önemli olan içinizi ferah tutun, sonra boş yere üzüldüğünüz yanınıza kar kalır, gerek yok.Bence de nifty yi yaptır , bende onu yaptıracağım, bunlar sadece ihtimaller, içimizi ferah tutmamız en önemlisi , sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız İnşallah
Canım hastane değil ama etik life tıp merkezi var depo durağında orada Faruk bey var o iyi bir doktor bir de bayan var ona da bir kez gittim işte rahim ağzında problem varmı diye tedirgin olmuştum kadın bakamam ben ona, öyle kendi kendine vesvese yaptın diye dedi. Ama tabi sen de bir gidip görüşebilirsin. Erkek doktor takıntın yoksa Faruk beyi tavsiye ederim.Meraba kizlar epeydir giremiyorumm hasta olanlara rabbim acil sifalar versin
Bi cogunuz cinsiyeti ogrendiniz ama ben ogrenemedim yarin aksam istanbula gidicem alisveris yaomak istiyorum bebegime bugun sirf cinsiyet ogrenmek icin dr gittim ki ona gore alayim diye bide enox igne kullanmayi birakali 2 hafta olmustu gelisimi nasil diye gittim pisman oldum ama dr garip garip yuzume bakti cinsiyet icin mi geldin der gibi bi anne olarak bu benim en dogal hakkim 80lira para odutorum haftam gayet uygun cinsiyet tespiti icin dogru duzgun bakmadi bile 20.haftadan once kesin belli olmasi imkansiz yok diger drlar atiyo oda bazilari tutuyo frlan diye sinir etti beni kizimda 4yil once 14. Haftada drun bakip kesin kiz demisti bunda 15. Haftadayim hala kesin bisey yok kiza benziyo galiba dedi birakti ki gorme cabasina bile girmedi yaninda gelen iki kisi bile dedi birer cocuklari var bakmadiki cinsiyete dedi. Artik istanbulda baska bi dr gidicem orda ogrenicemm. Bebegin gelisimi 4 gun onde gidiyodu hep bunda tam gununde cikti onun disinda baska bisey yok cok sukur gayet rahat gorunuyodu :) ama bu gelisimin gununun degismesi kotu bisey degildir heralde bazen olabiliyo demi.
Bide esenyurt a gidicem orda bana bi hastane bi dr onerebilen olurmu acaba cinsiyet icin tabi birazda uygun ucretli ?
Canım Esenyurt reyap hastahanesi Mehmet Alicik benim drum çok ilgili hastahane çok lüks ve fiyatları çok uygun muayene ücreti 40 tl tavsiye ederim makinesi renkliMeraba kizlar epeydir giremiyorumm hasta olanlara rabbim acil sifalar versin
Bi cogunuz cinsiyeti ogrendiniz ama ben ogrenemedim yarin aksam istanbula gidicem alisveris yaomak istiyorum bebegime bugun sirf cinsiyet ogrenmek icin dr gittim ki ona gore alayim diye bide enox igne kullanmayi birakali 2 hafta olmustu gelisimi nasil diye gittim pisman oldum ama dr garip garip yuzume bakti cinsiyet icin mi geldin der gibi bi anne olarak bu benim en dogal hakkim 80lira para odutorum haftam gayet uygun cinsiyet tespiti icin dogru duzgun bakmadi bile 20.haftadan once kesin belli olmasi imkansiz yok diger drlar atiyo oda bazilari tutuyo frlan diye sinir etti beni kizimda 4yil once 14. Haftada drun bakip kesin kiz demisti bunda 15. Haftadayim hala kesin bisey yok kiza benziyo galiba dedi birakti ki gorme cabasina bile girmedi yaninda gelen iki kisi bile dedi birer cocuklari var bakmadiki cinsiyete dedi. Artik istanbulda baska bi dr gidicem orda ogrenicemm. Bebegin gelisimi 4 gun onde gidiyodu hep bunda tam gununde cikti onun disinda baska bisey yok cok sukur gayet rahat gorunuyodu :) ama bu gelisimin gununun degismesi kotu bisey degildir heralde bazen olabiliyo demi.
Bide esenyurt a gidicem orda bana bi hastane bi dr onerebilen olurmu acaba cinsiyet icin tabi birazda uygun ucretli ?
Benim de ailevi problemlerim var resmen 24 saattir kesintisiz ağliyorum.. Tutamıyorum bi türlü göz yaşlarimi... bebeğim ne durumda çok merak ediyorum inşallah iyidirrr.. alttan iğnelenme var ama hayırlısı Allah tan...
hayırdır Can'ım neyin var büyük meseleler mi, çekirdek aile mi geniş aile ile mi ilgili stres de batma yapıyordur belki, takmamaya çalış dicem ama o da öok zor biliyorum Allah kolaylık versin inşalşahBenim de ailevi problemlerim var resmen 24 saattir kesintisiz ağliyorum.. Tutamıyorum bi türlü göz yaşlarimi... bebeğim ne durumda çok merak ediyorum inşallah iyidirrr.. alttan iğnelenme var ama hayırlısı Allah tan...
Yaklasmaman lazim bir de kemoterapi sirasinda bunye zayif dustugunden cabuk mikrop kapiyor bilgin olsun.Kizlar merhaba herkes cinsiyetleri öğreniyor ben yine kaldim. bu ay cok ultrasona girdigim icin 4 kez bir dahako ayı bekleyeceğim ama merak icinde bekliyorum. kızım olursa hic eksigim yok çünkü 3 tane büyütüyor um herşey fazlasiyla var. ama erkek olursa ilk defa farklı alışveriş yapmak cok zevkli olabilir. :) hâlâ kimseye söylemedim. bu arada bilgisi olan varmı babam kemoterapi aliyor. yanına fazla yaklasamiyorum. dr bebek yaklasabilir sorun yok desede hamis old. icin bilemiyorum napicam
Ayrintili ultrason 20 ila 24. Hafta diye biliyorum benBenim Dr normal buldu sonucumu, ben kendi kendime ayrıntılı ultrason için Başka bi Dr A gittim o biraz risk gördü fetal DNA testini
Önerdi, o zamn ikili test sonucum çıkmamıştı,
İkili test 1:554 kombine risk 1:1499 kendi Dr herşey normal dedi, ama o ayrıntılıya gittim Dr o kadar olumsuz konuştu ki daha en baştan kilodan bir başladı sürekli azarlar gibi konuştu beni o gün mahvetti çıktım ağlayarak , ama içime huzursuzluk getirdi ben de kendi Dr A bahsettim yaptırmak istersen nifty yi yaptır illa yaptırmak istiyorsan dedi, sonra güzel düşünmeye başladım sen de öyle düşün canım, ilk old için belki vesvese yapıyor insan, eee anne olmak kolay derlerdi ya doğruymuş, güzel düşünelim Can'ım ggüzel olacak Allah ın izniyle
Yanlış anlamam tabi ki ama insan başına gelmeden ne kadar yıkıcı birşey olduğunu tahmin bile edemiyor İnan. Benim içimde çığlık çığlığa bebeğin çok sağlıklı aptalca bir test yüzünden kendini boşa yıpratıyorsun diyo hayır öyle olsa nolur başın gözün üstüne diyor ama annelik hormonları olaylara mantıkla değil duygusal kere duygusal baktırıyor ... Rabbim kimseye korkusunu bile yaşatmasın.Canm yanlış anlamazsin umarım. Bence bu kadar strese değmez ya. Aldirmicam diyorsun. Evet psikolojik olarak hazır olabilmek için belki bu testler iyi olabilir. Ama hiç bir garantisi yok ki. Inan çok yakın arkadaim 5 ay oturdu ağladı. Down sendromlu çocukların video sunu izledi. Benjmkide böyle olacak diye ne stres yaptı anlatamam. Yaşayan bilir elbet .Ama doğdu çocuk sapasağlam maşallah su an 3 buçuk yaşında gayet saglikli. Ama zaten %100 bir netice değil. O arkadsimin psikolojisi alt üst oldu. Bir daha uzun bir süre çocuk düşünmüyor. Testleri yaptirdigima bin pişmanım demişti. Rabbim herseyin en iyisini bilir. Gerçekten aldirmadiktqn sonra degistirileneyeck birşey için strese gerek yok diye düşünüyorum. Rabbim sana teslim iz hayırlı sağlıklı bir evlat ver diye duadan başka çaremiz yok. Rabbimden gelen baş göz üstüne. Kaldı ki hepimizin öyle rahatsızlığı olan bir evladı olabilir. Sağlam denilse dahi. Seçilmiş anneler bence. Ömür boyu bir meleğe bakacaklar. Psikolojik olarak çok zordur çok ağırdır eminim . Ama rabbimden geliyor ya. Ne diyelim demekki o kadar güçlüyüz.
Benim kizimdada bundada dr larimin dediği şey. Aldirmayacagiz ne çıkarsa kabulumiz diyorsanız hiiic ikili üçlü yaptırma. Direkt detaylı yaptir
Dua et bol bol Allah imm inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..
Canım benim bence gönlünü ferah tut, ben de çevremde çok karşılaştım böyle teşhislerle, maşallah hepsi de turp gibi geldi dünyaya. Sen de güzel düşün güzel olsun. Sıkıntı yapma kendine, bebişi de üzme.
Amin canm hepimize..bak birlikte tanık olacağız boşa bunları yasamisim diyeceksin. İnsallah. Allah gönlüne ferahlık huzur versinYanlış anlamam tabi ki ama insan başına gelmeden ne kadar yıkıcı birşey olduğunu tahmin bile edemiyor İnan. Benim içimde çığlık çığlığa bebeğin çok sağlıklı aptalca bir test yüzünden kendini boşa yıpratıyorsun diyo hayır öyle olsa nolur başın gözün üstüne diyor ama annelik hormonları olaylara mantıkla değil duygusal kere duygusal baktırıyor ... Rabbim kimseye korkusunu bile yaşatmasın.
Amin canım İnşaAllah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza..
Allahım sabır versin güç versin sana da İnsallah. Bebeğin sağlığı yerindedir insallah. Ama keşke huzurla gecirebiksek hamilelikleri. Bebeklere öyle yansıyor ki. Sen pozitif olmaya çalış.Benim de ailevi problemlerim var resmen 24 saattir kesintisiz ağliyorum.. Tutamıyorum bi türlü göz yaşlarimi... bebeğim ne durumda çok merak ediyorum inşallah iyidirrr.. alttan iğnelenme var ama hayırlısı Allah tan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?