2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Dua et bol bol Allah imm inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..
 
Kızımda mustela kullanmıştık hala kullanıyoruz. Yine mustela ile devam ederim çok memnunum
 
Aynenn bende yaptirmadimmm. Iyiki de yaptırmamişimm diyorum. . Ne güzel anlatmişsin.. benim doktorda down dediğimiz sağlıklı, sağlıklı dediğimiz down oldu dedi..
 

Bence yaptırın mutlaka. Tedavi yok diye düşünmeyin, down sendromunun tedavisi yok elbette ama downlu çocuklarda görülen bazı anomalilerin tedavisi var. Onların önceden tespiti çok önemli artık.
 
Benim de ailevi problemlerim var resmen 24 saattir kesintisiz ağliyorum.. Tutamıyorum bi türlü göz yaşlarimi... bebeğim ne durumda çok merak ediyorum inşallah iyidirrr.. alttan iğnelenme var ama hayırlısı Allah tan...
 

babana çok geçmiş olsun canım. benim babam da 3 yıl kemoterapi aldı. bebek ya da hamilelere yaklaşmasında bir sorun yok. ancak radyoterapi alırsa yaklaşmaması gerekiyor.
 
Kızlar ben aşırı nezleyim burun akıntısı ve hapşırık bebeğe zararı olurmu şimdi arkafasla konustumda doktora git bebeğe zararı olur dedi ateşim filan yok ama
 
Canım benim bence gönlünü ferah tut, ben de çevremde çok karşılaştım böyle teşhislerle, maşallah hepsi de turp gibi geldi dünyaya. Sen de güzel düşün güzel olsun. Sıkıntı yapma kendine, bebişi de üzme.
 
Bence de nifty yi yaptır , bende onu yaptıracağım, bunlar sadece ihtimaller, içimizi ferah tutmamız en önemlisi , sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız İnşallah
Öyle olacak canım dediğin gibi, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız hepimiz. İnşallah herşey yolunda gidecek, önemli olan içinizi ferah tutun, sonra boş yere üzüldüğünüz yanınıza kar kalır, gerek yok.
 
Canım hastane değil ama etik life tıp merkezi var depo durağında orada Faruk bey var o iyi bir doktor bir de bayan var ona da bir kez gittim işte rahim ağzında problem varmı diye tedirgin olmuştum kadın bakamam ben ona, öyle kendi kendine vesvese yaptın diye dedi. Ama tabi sen de bir gidip görüşebilirsin. Erkek doktor takıntın yoksa Faruk beyi tavsiye ederim.
 
Canım Esenyurt reyap hastahanesi Mehmet Alicik benim drum çok ilgili hastahane çok lüks ve fiyatları çok uygun muayene ücreti 40 tl tavsiye ederim makinesi renkli
 
hayırdır Can'ım neyin var büyük meseleler mi, çekirdek aile mi geniş aile ile mi ilgili stres de batma yapıyordur belki, takmamaya çalış dicem ama o da öok zor biliyorum Allah kolaylık versin inşalşah
 
Yaklasmaman lazim bir de kemoterapi sirasinda bunye zayif dustugunden cabuk mikrop kapiyor bilgin olsun.
 
Ayrintili ultrason 20 ila 24. Hafta diye biliyorum ben
 
Yanlış anlamam tabi ki ama insan başına gelmeden ne kadar yıkıcı birşey olduğunu tahmin bile edemiyor İnan. Benim içimde çığlık çığlığa bebeğin çok sağlıklı aptalca bir test yüzünden kendini boşa yıpratıyorsun diyo hayır öyle olsa nolur başın gözün üstüne diyor ama annelik hormonları olaylara mantıkla değil duygusal kere duygusal baktırıyor ... Rabbim kimseye korkusunu bile yaşatmasın.
Dua et bol bol Allah imm inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin..

Amin canım İnşaAllah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza..
 

Elimde olsa üzer miyim prensesimi eşim sürekli beni telkin ediyo. Teselli ediyo. Biliyorum diyorum söylediklerini bende düşünüyorum ama gözyaşlarıma engel olamıyorum malesef
 
Amin canm hepimize..bak birlikte tanık olacağız boşa bunları yasamisim diyeceksin. İnsallah. Allah gönlüne ferahlık huzur versin
 
Allahım sabır versin güç versin sana da İnsallah. Bebeğin sağlığı yerindedir insallah. Ama keşke huzurla gecirebiksek hamilelikleri. Bebeklere öyle yansıyor ki. Sen pozitif olmaya çalış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…