Aminnnn aminnn hepiniz hamiles
hamilesinizz lütfen dua edin ne olur..çok zor günler yaşıyorum Allah im yardim etsin
Bebeğime bir şey olmuşmudur senceAmin, bir an önce çözülür problemleriniz inşallah. ama mümkün olduğunca dahil olmamaya çalışın. elinizden geleni yapın tabi ama elinizden birşey gelmeyen durumlar varsa kendinizi fazla yıpratmayın.
Canim bende de olmuştu hamilelik le ilgili hatta şu altta takvim takipte okumuştum..arkadaşlar günaydın herkese , ya size bir şey sorucam yaklaşık 1,5 aydır burun tıkanıklığı yaşıyorum sürekli. Bazen öyle bir hal alıyorki nefes alamıyormuş gibi hissediyorum. hamilelikle ilgili bir durummu bu sizlerde varmı böyle bir şey .
O da çok normal canım. Rahim büyüyor bağların geriliyor. Bebek büyüdükçe özellikle kemik kalça ağrıları olur. Vitamin haplarına geçince şikayetlerin azalacaktır.teşekkür ederim birde çatı ağrısımı diyorlar ona bilmiyorum merdiven çıkarken ve yürürken bacak aramda inanılmaz ağrı oluyor buda normal mi acaba kontrole gittiğimde sorucam ama daha bir hafta var .
Canım geçmiş olsun. Mide bulantıları çok zor ve benim tamamen geçmiş degil. Benim de seninki gibi aksamlari cozutuyor. Bir iki haftaya daha da hafifleyecek Inşallah. En azından daha da çekilir bir hal alacak..Günaydın Arkadaşlar,
12 haftanın içindeyim ve akşamları yatış saatime yakın hep kusuyorum.
Akşamüzeri gibi mide bulantım artıyor. Zorunluluktan yemeği yiyorum ve tüm gece kusmamak için mücadele ediyorum.
Soda içiyorum,sakız çiğniyorum ama sonuç kusma ile bitiyor.
Ayrıca doktorumun önerdiği İmuneks Emetium hapı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullanıyorum.
Bu durum beni üzüyor ve doktorum normal olduğunu geçeceğini söylüyor.
Benzer deneyimler yaşayanlar ,benim yaşadığım süreçten geçen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.
Sağlıklı günler dilerim.
Bir sey olmamıştır. Niye olsun ki. Benim annem kardeşime hamileyken aglamadigim bir günüm yoktu derdi. Sadece biraz duygusal bir çocukluk gecirdi o kadar..Bebeğime bir şey olmuşmudur sencegerçekten elimde değil yoksa hiç üzermiyim bebeği mi..
Aminn aminn Allah im hepimizin kusması bulantısı geçsin aminnHayırlı sabahlar kızlar. Tüm hastalara sifa diliyorum. Bulantısı olan arkadaşlar bir an önce rahatlayin insallah. Elhamdülillah bulantilarim kizimdakindan daha çabuk geçti. Allahım çok zor oluyor. Çeken herkese yardım etsin
Bebeğime bir şey olmuşmudur sencegerçekten elimde değil yoksa hiç üzermiyim bebeği mi..
Merhaba bende ssvd adayıyım arası 2.5 yıl olacak face ssvd grubu var üye olup araştırmanızı tavsiye ederim 13ay arayla bile ssvd yapan var. Hakkınızda hayırlısı olsun.ya kızlar benim ilk doğumum sezeryandı. tabi doktor o yüzden ikincide sezeryan olcak diyor. bir akrabam kafamı karıştırdı. 4 yıl olmuş olcak normal doğum yapabilirsin git iyi bir doktor bul normal yap diyor. zaten ilk doğumum da binde bir ihtimal olan bir risk epidural anestezide başıma gelmişti. şimdi normal doğum yaparsam yine bir fenalık başıma gelir diye çok korkuyorum çok kararsız kaldım . araştırsammı ne yapsam diye.
Ben 14. Haftaya girdim hala devam ediyor bulantı ve kusmaGünaydın Arkadaşlar,
12 haftanın içindeyim ve akşamları yatış saatime yakın hep kusuyorum.
Akşamüzeri gibi mide bulantım artıyor. Zorunluluktan yemeği yiyorum ve tüm gece kusmamak için mücadele ediyorum.
Soda içiyorum,sakız çiğniyorum ama sonuç kusma ile bitiyor.
Ayrıca doktorumun önerdiği İmuneks Emetium hapı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullanıyorum.
Bu durum beni üzüyor ve doktorum normal olduğunu geçeceğini söylüyor.
Benzer deneyimler yaşayanlar ,benim yaşadığım süreçten geçen arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.
Sağlıklı günler dilerim.
ya kızlar benim ilk doğumum sezeryandı. tabi doktor o yüzden ikincide sezeryan olcak diyor. bir akrabam kafamı karıştırdı. 4 yıl olmuş olcak normal doğum yapabilirsin git iyi bir doktor bul normal yap diyor. zaten ilk doğumum da binde bir ihtimal olan bir risk epidural anestezide başıma gelmişti. şimdi normal doğum yaparsam yine bir fenalık başıma gelir diye çok korkuyorum çok kararsız kaldım . araştırsammı ne yapsam diye.
Benimde tansiyonum 8 e 5günaydın olsun herkese
doktorum elevit vitamin verdi kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım ilk hamileliğimde iştah artırmıştı 20 kilo almıştım o yüzden kullanmak istemiyorum pek. doktor da sen başla baktın çok kilo alıyorsun bırakırsın dedi.
bir de sabah tansiyonum düşüyor hep 9-6 bu da sürekli bir bayılma hissi yaşatıyor kahvaltıdan sonra geçiyor. buna nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum evin içinde bayılıp düşmekten korkuyorum bulunduğum yere oturuyorum fena olduğumda. ilk 3 ay olabilir normal diyorlar ama 3 ay geçti hala devam ediyor
Ben 14. Haftaya girdim hala devam ediyor bulantı ve kusma
Ilacta fayda etmiyor
Ara ara serum alıyorum
Bu hafta kusma sayım azaldı ama bişey yiyemiyorum ki.
Vücut almıyor artik
3 aydır kusmaktan midem kabul etmiyor artık.
Mide bulantim azalınca bir lokma birsey yiyorum bu sefer iyice bulanmaya başlıyor midem. Alıştı ya kusmaya illa o midemde durmayacak kusacam.
Inşallah tez zamanda gecer hepimizin ki.
Çok zor sürekli yatıyorum
Ayakta dolanacak halim kalmadi.
Oda mi sıkıntıdan üzüntüden ağlamiş.. ne bileyim bir sürü şey okudum erken doğum düşükBir sey olmamıştır. Niye olsun ki. Benim annem kardeşime hamileyken aglamadigim bir günüm yoktu derdi. Sadece biraz duygusal bir çocukluk gecirdi o kadar..
Benim 3 aya kadar aşırı bulantim vardi 3 aydan sonra kusmaya başladim.. mide bulantim şu an da devamm ediyooovalla aynı yeminle kolumu kaldıramıyorum halsizlikten aç aç dolaşıyorum yiyemiyorum yesem kusuyorum kokudan kusuyorum neden bizimkiler geçmediki artık acaba
Çok etkiliyor gerçekten yemek yapmaya iş yapmaya dermanım kalmıyor. Her kalktığımda gözlerim kararıyor benim de. İnşallah hamileliğin sonuna kadar böyle sürmez. Bende yatmaktan sıkıldımBenimde tansiyonum 8 e 5
7 ye 5 genelde
Bende bişey yiyemedigim için tansiyonum düsüyor galiba
Gözüm kararıyor hep evin icinde bile dolanamıyorum yatıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?