2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ne güzel yazmişsiniz.. bende de ansksiyete başlangıcı var ve fibromiyalji hastasiyim çok geriliyorum bütün vücut ağrım psikolojime yansıyor... agrilarimdan açlıktan uykusuzluktan eşimin anlayişsizliğindan hepsinden Bebeğimi hissedemiyorum bile çoğu zaman unutuyorum... Kanamam yok ama sancım batmalarim oldu yemek yiyemedim aç kaldım.. ne bileyim nette de okuyunca erken doğum düşük tehlikesi olur diye iyice korktum.. şu bir kaç haftayi atlatsam biraz toparlanirim.. ama bu moral bozukluğu surat asikliği hiç gitmeyecek gibi yalnizim bir buçuk yıllık evliyim ve burda ailemden hiç kimse yok anlayişsiz bi kocam var maalesef..

Cnm bence icini ferah tut Rabbimin izniyle bisey olmaz garantisi yok bende ikili test yaptitmadim etrafimda cok hasta deyip saglikli dogan Allah ne derse o oluyr insallah hic birimiz oyle bisey yasamayiz

İkili tarama sonucum çıkmış. Bi sıkıntı yok. Kasiklarinda ağrı olan varsa doktora sordum normal dedi. Eğer çok şiddetli sancı ve kanama olursa gel dedi. Kasık ağrısını çok dert etmemeye çalışın kızlar. Bi de benim gibi uçakla seyahat edenler varsa sık sık onu da sordum. Sadece 32. haftadan sonra izin vermiyoruz, onun dışında sıkıntı yok dedi.

Kızlar Allah dertlilerimize derman, hastalarımıza şifa versin inşallah. Güçlü olmaya çalışın dertler karşında.

İnşallah en kısa zamanda bulantı ve kusmalarımızın sonu gelir.Gerçekten insani çok yıpratıyor.
Allah Hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

bebeiş doğunca yalnızlığınız bitecek :) insana en iyi dost onlar... ben hala bazen kızım anneymiş de ben bebekmişim gibi hissediyorum... onların bakışı, yüzünüze dokunuşu sarılışı vs... diğer herşeyden ve herkesten daha kıymetli... eşiniz anlayışsızsa görmezden gelin, tek başınıza olduğunuzu varsayın... beklentiye girip karşılık görmek yıpratıyorsa bırakın hiçbir şey beklemeyin ondan. evet eşler çok önemli, ama annenin gücü tek başına da yeter, doğurmaya da büyütmeye de... onlarsa biz olmadan bırakın dokuz ay taşımayı iki gün bile bakamazlar çocuğa.. öyle düşünüp kendinizle gurur duyun bence :)

Bence hemen doktora git için rahatlasın. Progestan filan kullanıyomusun. Neden kaybetmiştin bebeğini

Kızlar son bir haftadır ben de çok halsizim 8saat gece uyuyorum ona rağmen tüm gün uyuklayarak geçiyor öok halsizim bişey yaoacak halim yok normal mi sizve

Burası bile yalnız hissettirmiyor insanı birsürü arkadaşımız derttaşımız oldu bak biraz pozitif bakmaya bebeğine odaklanmaya çalış. Aile huzursuzluğunda çok zor biliyorum ama kitap oku sadece onun için önemsememeye gayret göster. Daha güçlü hissedeceğine eminim. Çocuğunu düşününce onun ömürlük psikolojisini ve kimbilir sadece kaç kez yaşayabileceğin gebelik sürecini eşin bile önemsiz gelebilir. Bu süreçte destek çok çok önemli ama olana ayak uydurup dua etmekten başka yapacak bişey yok. İnancını bilmiyorum ama dua ve kuran beni çok rahatlatıyor tavsiye ederim

Kızlar son bir haftadır ben de çok halsizim 8saat gece uyuyorum ona rağmen tüm gün uyuklayarak geçiyor öok halsizim bişey yaoacak halim yok normal mi sizve

uyku bana da yetmiyor hiç.. hatta sekiz saattten de fazla uyuyorum ama yine de yetmiyor aslında imkan olsa öğle uykusu uyumak lazım bir saat kadar, o çok enerji veriyor ama işyerinde imkansız :)

Bende de var aynı şey ya. Biraz dışarı çıkıp hava almak da iyi geliyor.
Bu aralar ne misafirliğe gitmek ne de misafir ağırlamak istemiyorum Ama maalesef kimse bu konuda anlayışlı değil:/
Evi temizlemeyi bırak karnımı doyuracak yemeği yapacak enerjiyi bile zor buluyorum .

valla aynı yeminle kolumu kaldıramıyorum halsizlikten aç aç dolaşıyorum yiyemiyorum yesem kusuyorum kokudan kusuyorum neden bizimkiler geçmediki artık acaba
Evet hala gecmedi ya
Ne zaman gecer acaba
Sabırla gecmesini bekliyorum

Çok etkiliyor gerçekten yemek yapmaya iş yapmaya dermanım kalmıyor. Her kalktığımda gözlerim kararıyor benim de. İnşallah hamileliğin sonuna kadar böyle sürmez. Bende yatmaktan sıkıldım
Insallah fazla sürmez bana zaten kardesim falan bakiyo evde degilim geldim onlarin yanına sürekli yatiyorum bir is görecek halim yok. Esim evde yalnız garibim

Haklısın insanin evladı olmayinca nasıl bir duygu bilmiyor insan... ama eminim ki dediğin gibi olacak bi dokunuşu herşeye bedel olacak... ya yeni evli olunca insan alişamiyor ki ilk güne göre tabiki çok değiştim zamanla daha çok alişacagim sanirim.... Allah razi olsun ya bide ben sikintilarimi çevremdekilere anlatabilen biri değilim burdan anlatmak dertleşmek farklı oluyor Allah razi olsun sıkılmadan uzun uzun yazdın yardımcı oldun... Allahim evlatlarini sana bağışlasin sağlık mutluluk versin...

mrb kızlar hepsini okuyamıyorum ama testlerde bişey çıktı diye ümitszlğe kapılmayın raabim büyük şüphesz dua edelim sağlıklı sıhhatli olsunlar.. çok tanık oldum testlerde kötü çıkıp sağlıklı doğan bebek... gönlünzü ferah tutun yavrunuza sağlkla kavsmayı düşünün Rabbim yar ve yardmcımz olsun..
hamdolsn 2li taramamız güzel çıktı
bilmiyorm belki yok falan diceksnz ama son 1 haftadr bi seyrme oluyor aynı yerde inşallah bebğimin harektleridir yani bana öyle geliyorr

İnşallah en kısa zamanda bulantı ve kusmalarımızın sonu gelir.Gerçekten insani çok yıpratıyor.
Allah Hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Evet insanı cok yıpratıyor bu durum.
Amin insallah tez zamanda geçer ya

Bende bugün kurana başladim hatim çıkarcam Allah im yardim etsin.. burasi gerçekten çok farkli ben normalde bir şey paylaşabilen biri degilim hep içimde yaşarım... ama Allah razı olsun en azından burda biraz içim açılıyor...kitapta okuyorum.. ders çalışmaya başladim bu şekilde düşünmeye çalışıcam bakalım hepsinde bi ağlama tutuyo... Allah im güzel günler göstersin kimsenin evine sıkıntı huzursuzluk düşürmesi inşallah Allah razı olsun....

amin, hepimize inşallah :) bizim de evlendiğimiz sene bebeğimiz oldu. zaten tanıştıktan 3-4 ay sonra evlendik. tam bir 'çok aşık' hali içindeydik :) ama yine de dediğiniz gibi yeni evli olunca zor oluyor adapte olmak. birbirimize mi alışalım, bebeğe mi alışalım, evliliğe mi vs vs... eşim beni tanıdığı müddetçe ya hamile ya bebekliydim yani :)))))) şimdi de napalım 40'ımızdan sonra rahat ederiz, gezeriz tozarız diyorum :))) erkekler daha zor alışıyor bir de tabi,,, biz taşırken başlıyoruz anneliğe, onlar doğduktan sonra... hatta doğduktan da epey sonra :))) sizin kız mı oluyor erkek mi bu arada?

Merhaba bende ssvd adayıyım arası 2.5 yıl olacak face ssvd grubu var üye olup araştırmanızı tavsiye ederim 13ay arayla bile ssvd yapan var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
bir bakayım o gruba ben

ilkinin sezeryan olması ikinci doğumu etkilemiyor. benim de sezeryan ama normali yine denicez. doktor da sakıncası yok dedi.

ya benim doktorum direk zaten sezeryan dedi hatta benim epidural de sorun olduğu için genel anestezi ile sezeryan hemen karar verdi. ilk bebeğim 41. haftaya kadar gelmediği için suni sancıyıda tavsiye etmediği çini doktorum açılmam olmadığından sezeryan yapmıştı.

Alışiyor insan farkında olmadan ama çıkıyor işte bir şeyler benim bebeğim erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…