2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
uyku bana da yetmiyor hiç.. hatta sekiz saattten de fazla uyuyorum ama yine de yetmiyor aslında imkan olsa öğle uykusu uyumak lazım bir saat kadar, o çok enerji veriyor ama işyerinde imkansız :)
Evet Can'ım ya çalışınca gün içinde zinde olmak gerekiyor uyumaya fırsat olmuyor maalesef, keşke gebelere de 3saat izin verseler mesai saatlerinden

Tecrübeli annelerden bir fikir almak istiyorum kızlar. Kizim hastalandiktan sonra düzeni alt üst oldu. Yeni yeni alıştığı kesintisi uyjulara veda etti. Gece kalkiyor iki saate bir. Ama ben 4 aydır zaten gece emzirmiyorun. Kucağıma alıp pispis yapıp geri yatağa ortada aynı şekilde en az 30 dk -1.5 saat arası değişen uyutma süreçleri yasadm. Ama artık bunalttı. Çok yorulur oldm. Gün içinde çok emme talebi olmayan bir çocuk max 4-5 kez emiyordur. Uyjuya geçerken de emiyor. Düzenli uyku saatleri var ama uykuları paramparça. Gündüz de dahil. Sütten kesmek çare olabilir mi. Çare ise sutu aniden kesmeli miyim. Sütle çok ilgisi yok uyuturkeb emzirme mi dersiniz. Napacagimi şaşırdım artij

benim de aynı sebeple olmuştu :) yine de tekrar deneyelim diyoruz, ama her doktor yapmıyor gerçekten. kendine güvenmiyor belki de bu konuda tecrübesi olmadıysa daha önce. olmazsa başka bir doktor araştırın.

Oda mi sıkıntıdan üzüntüden ağlamiş.. ne bileyim bir sürü şey okudum erken doğum düşük
Üzüntüden canım babamla araları iyi değilmiş o dönem annem kayın valide görümcelere yakın oturuyordu. Problemlerde peş peşe tahmin edersin.. O yüzden o bebeğin dünyada yiyecek ekmeği varsa her türlü dünyaya gelir kendini daha fazla üzme bir an önce toparlan ki bebeğin de kendine gelsin

bence sütle çok ilgisi var. biz 2 yaşımıza kadar uyumadık, sütten kesince gecelerim gece oldu çok şükür. ben bir kerede kestim çünkü aşırı bağımlıydı, azaltmaya çalışmak fayda etmedi. nokta kadar sabır taşı sürdüm anında bıraktı. acı birşey sürmek istemedim, diğer yöntemler de işe yaramadı... bunda hem gerçekten tadı bozuldu sandı hem de ağlamadı.. sen büyüdüğün için süte ihtiyacın kalmadığı için bozulmuş tadı artık dedik... emziği de o şekilde bir kerede bıraktı. yalnız hala üzüldüğünde stres yaptığında göğsüme yatıyor, hala onun en yakın arkadaşı meme diyebilirim :))))

Evet Can'ım ya çalışınca gün içinde zinde olmak gerekiyor uyumaya fırsat olmuyor maalesef, keşke gebelere de 3saat izin verseler mesai saatlerinden

keşke :) ben geçenlerde ayran içtim öğle yemeğinde, ağır geldi heralde ki aşırı uyku bastı; otoparka indim, arabada 20 dk falan uyumuşum. nasıl iyi geldi anlatamam :)) bir saat siesta olsa ne güzel olur di mi :)

Anladım canim doğru diyorsun yaşayacağı varsa her türlü tutunur. 5. Aydayim ve 1 kilo alabildim sadece aslında 4 kilo almıştım 3 kilosu gitti... inşallah bundan sonra dikkat edicem...

kızlar isim konusunda ne düşünüyorsunuz özellikle kız anneleri :)))
defne aklımızdaydı birde beril düşünmeye başladık ama hala net değil tek isim koyucaz buarada sizlerde yazarsanız fikir olur benim gibi karasızlara belki
zeynep,ayşe bunlar çok güzel ama en yakınlarımızın isimlerinde var,çook zormuş kız ismi oğlum da hiç zorlanmamıştık Ömer de karar kılmıştık hemen.

Bizde düşünüyoruz cnm kızım olacak olsaydı Derin yada Çağıl koyacaktık ama %80 erkek dedi doktor Aren Düşünüyoruz:))bu arada aren ve çağıl unisex isimler:))

Biraktir mi dersin yani arkadaşım. Kendimi nasıl hazırlayacağım peki. Onu emerken görmek çok guzel bir daha öyle olmmma fikri uzuyor. Çünkü çok düşkün değil bunaltmiyor genelde şükür.

benim de aynı sebeple olmuştu :) yine de tekrar deneyelim diyoruz, ama her doktor yapmıyor gerçekten. kendine güvenmiyor belki de bu konuda tecrübesi olmadıysa daha önce. olmazsa başka bir doktor araştırın.
siz nerde oturuyorsunuz istanbuldaysanız doktorunuzu merak ettim :)

Bu aralar evin tek konusu biz hep erkek de olsa kızda olsa Meriç diyorduk ama nedense soğudum isimden geçen kontrolde kıza benzediğini söyledi doktor tam kesin lesince karar vericez ama doğa düşündük ben defneyi ve demet ismini çok seviyorum yanlız eşim istemiyorum

Kızlar bugünlerde bir garip haldeyim size de oluyor mu bilmiyorum ama ihtimaller e canımı sıkıyorum ya söyle olursa ya böyle olursa şunu yapamam bebeğim ve benim için zor olur ama ya yap derlerse bunlar is yeri için geçerli şimdilik kimsenin bir şey dediği yok belki dersiniz deli misin diye ama düşünüp Ağlıyorum sonra kendine gel diyip diziydi kitapti yemekti onlara sarıyor um çözüm ne bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…