2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Neyse canım sen sonrasını düşünüp sıkma sakın canını güzel düşün inşallah çok çok güzel her şeyden önemlisi sen ve bebeğin :)
Öyle tabii canm KV ihtiyacım olurdu elbet biz sağlıklı olalım da kuzucugumla.. telfnda konuştuk KV ile babannesini yanında istedi heralde gitsem aklım sizde kalacaktı dedi bnmde hoşuma gitti açıkçası ahaa dedim babannelik duyguları kabarmış :)

Günaydın canım ya saçma sapan rüyalar görüyorum bnde nerdeyse her gece hamilelkten faln mı??
Evet canım hamilelikten ben başından beri görüyorum ilk başta saçma ruyalardi ama simdi beni gerip sinirlendiren yada kabus görüyorum bu seferde dinlenemiyorum

Bu akşam mesela önce birinden kaçtım neden kaçıyorum hiçbir fikrim yok sonra uyanıp uyuduğum da eşimin yanında bir sürü kız görüyorum denize gidicekmis onlarla ay adama bı saldırdım saç baş kalmadı

Evet canım hamilelikten ben başından beri görüyorum ilk başta saçma ruyalardi ama simdi beni gerip sinirlendiren yada kabus görüyorum bu seferde dinlenemiyorum
Aynen 2-3aydr goruyorm bnde neler neler
Offf bir pazarım var uyuyam dedim yok bnde de huzursuz bacak sendromu başladı 3gundur

bende eşimi gördüm öyle içim cikarcasina ağlıyorum rüyada bı uyandm ohh dedim... Mesela rüyamda bu akşam eşimin kuzeni annesi topluca evleniyormus bnde takı tskcam 10tl arıyorum

Hmmm bak ne güzel soylemis inşallah daha anlayışlı olur çok rahat bir lohusalik gecirirsin zaten nasip olursa o zamanlarda buralarda oluruz her şey iyi giderse dertlesiriz :)

Kızlar rüya faslı bende de tam gaz devam geçenlerde okudum bir yerde hamilelikte çok sık kalkiyoruz ya rem uykusundan kalkiyormusuz öyle olunca da rüyaları daha çok hatirliyoruz diye düşünmüş bilim insanları :) bende bundan sonra kendimi daha çok bebekle ilgili konulara vereceğim alışveriş kitap vs. Yoksa milletin yaptıkları gözüme batıyor dikkatimi başka yöne çevirmem lazım :)

Yapmadan nasl veryr diyeti cnm
Günaydın cnm işte bende onun için diyorum ya belirsiz sadece ihtimal üzerine diyet verdi yani işte sık idrara kalkma gece.. şekerli şeylere as erme ve idrar tahlilimde vücudumda suyun az görünmesi gibi ama bana tam kan sayımı 8 haftalik haftalikken yapıldı o sonuçlara göre böyleydi idrar orda şekerim 81 çıktı yani iyi sinir 100 120 zaten anlayamadım o yüzden çok tuhafıma gitti zaten bana şimdi tahlil yapsa diyet yaptığım için düşük çıkacak şekerim eğer yüksekse bile gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…