Evet canım hamilelikten ben başından beri görüyorum ilk başta saçma ruyalardi ama simdi beni gerip sinirlendiren yada kabus görüyorum bu seferde dinlenemiyorum
Bu akşam mesela önce birinden kaçtım neden kaçıyorum hiçbir fikrim yok sonra uyanıp uyuduğum da eşimin yanında bir sürü kız görüyorum denize gidicekmis onlarla ay adama bı saldırdım saç baş kalmadı
Evet canım hamilelikten ben başından beri görüyorum ilk başta saçma ruyalardi ama simdi beni gerip sinirlendiren yada kabus görüyorum bu seferde dinlenemiyorum
Bu akşam mesela önce birinden kaçtım neden kaçıyorum hiçbir fikrim yok sonra uyanıp uyuduğum da eşimin yanında bir sürü kız görüyorum denize gidicekmis onlarla ay adama bı saldırdım saç baş kalmadı
Kesinlikle yeni birine bak canım. Çünkü kilo vermek tehlikeli olabilir. Teşekkür ederiz. Bebek gayet sağlıklı doğdu sadece olması gereken kilodan azdı kilosu. :)
Hmmm bak ne güzel soylemis inşallah daha anlayışlı olur çok rahat bir lohusalik gecirirsin zaten nasip olursa o zamanlarda buralarda oluruz her şey iyi giderse dertlesiriz :)
Kızlar rüya faslı bende de tam gaz devam geçenlerde okudum bir yerde hamilelikte çok sık kalkiyoruz ya rem uykusundan kalkiyormusuz öyle olunca da rüyaları daha çok hatirliyoruz diye düşünmüş bilim insanları :) bende bundan sonra kendimi daha çok bebekle ilgili konulara vereceğim alışveriş kitap vs. Yoksa milletin yaptıkları gözüme batıyor dikkatimi başka yöne çevirmem lazım :)
Günaydın cnm işte bende onun için diyorum ya belirsiz sadece ihtimal üzerine diyet verdi yani işte sık idrara kalkma gece.. şekerli şeylere as erme ve idrar tahlilimde vücudumda suyun az görünmesi gibi ama bana tam kan sayımı 8 haftalik haftalikken yapıldı o sonuçlara göre böyleydi idrar orda şekerim 81 çıktı yani iyi sinir 100 120 zaten anlayamadım o yüzden çok tuhafıma gitti zaten bana şimdi tahlil yapsa diyet yaptığım için düşük çıkacak şekerim eğer yüksekse bile gerçekten