2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Diyetisyeniniz baya abartmis bence boyunuz kaç bilmiyorum ama arkadaşım 100 kilo doktoru ilk altı ay kilo yok son aylarda 5 kilo alabilirsin dedi ve onun kilosu çok fazla bence başka bir diyetisyen le görüşün
Boyum154 canım banada diyorki şuan 60.6 sin 58 57 ye düş 6 aydan snra ister istemez kilo alacaksın diyette olsan bile onuda 62- maksimum 65 ile bitirmelisin diyor

Boyum154 canım banada diyorki şuan 60.6 sin 58 57 ye düş 6 aydan snra ister istemez kilo alacaksın diyette olsan bile onuda 62- maksimum 65 ile bitirmelisin diyor

yani kilo almamak tamam da hamile kadına kilo ver demek nedir? ilk defa böyle birşey duyuyorum. benim de doktorum kilo vererek bitiren hamileler bile oluyor, çok da tombul çocuk bile doğurabiliyorlar dedi. tamam bunu bilmek rahatlatıcı ama kilo vermeyi dikte etmek de çok saçma bence. bence sizde şeker falan da çıkmayacak. bu kadar diyetin üstüne tahil yapıcaklar, zaten düşük çıkıcak. ondan sonra da iyi gidiyorsun böyle devam diyecek. siz bir an önce çözün bu durumu. sağlıklı listeli beslenmek ayrı birşey, kilo vermem gerek stresiyle hamilelik geçirmek ayrı birşey. yazık günah... ben de ilk hamilelimde sizin gibi zayıftım, birden aldım haliyle. ama şekere meker de çıkmadı. hiç telaşlanmayın lütfen.

Haklısın cnm bu stres mahvetti beni ki kiloda vermedim bu 5 gunde kiloyu gectim gr dahi vermemisim dun tartildim ve diyeti hic aksatmadım.
Daha 5 gün daha var önümde ve menü aynı değişmiyor her hafta buda sağlıksız geldi bana her hafta aynı şeyleri yemek ama bilemiyorum tabi.
bende ilk hamileliğim de çok kilo aldım çok şükür hiç şeker falan çıkmadı 1 yıl snra neredeyse eski kiloya geri düştüm diyet falanda yapmadım. Zaten şeker teşhisi koyması için ilk önce tahlil yapması lazım. Ki 8 haftalikta tam kan sayımı yapıldı şekerim 81 çıktı kendi doktorum iyi dedi diyetisyen başka bişey yapıyor.

Bence siz o diyetisyene bir daha gitmeyin tahlil yapmadan kafadan şeker olabilir demek saçmalık sizin şu anda dengeli beslenmeniz lazım her hafta aynı yiyeceklerde sıkar ve birden tatlıya hamur işine yüklenirsiniz

Bence siz o diyetisyene bir daha gitmeyin tahlil yapmadan kafadan şeker olabilir demek saçmalık sizin şu anda dengeli beslenmeniz lazım her hafta aynı yiyeceklerde sıkar ve birden tatlıya hamur işine yüklenirsiniz
Aynen canım dediğin gibi tatlı ya zaten as eriyordum şimdi yiyemeyince dahada cok canım istiyor eşimde form bisküvi almış korkumdan 1 tane bile yemedim. Rüyamda kurabiyeler görüyorum resmen :)))

Aynen canım dediğin gibi tatlı ya zaten as eriyordum şimdi yiyemeyince dahada cok canım istiyor eşimde form bisküvi almış korkumdan 1 tane bile yemedim. Rüyamda kurabiyeler görüyorum resmen :)))
ya insan zaten diyet psikolojisi ne girdimi daha çok acikir ve daha çok yemek ister ama ekmeği kesmek lazım ben de hamur işine bayılıyorum başlarda baya bir yüklendm ama bir anda kestim çünkü çok kiloluyum.. sen ye gün icinde etini baligini tavuğun u meyveni iç suyunu birazda yürüyüş yaptin mi gör bak. Ama birilerinin dayatması her zaman ters teper...

:))) Bendim oooo maalesef çıkmadı nasip değilmis lohusalıkta kayinnamla ..

Ay topic ne kadar sessiz kimsecikker bisey yazmiyor simdiye coooktaaan 1000 sayfayi devirmeliydik

Kızlar benim ellerimden başlayan kabarcikli kaşıntı var ve vucuduma yayılıynd giderek.Varmi benim gibi böyle birşey yaşayan acaba

Aynen canım haklısın ekmek normalde de çok tukermiyordum şimdi de diyetisyen sovital ekmek verdi sizde deneyebilirsiz gayet güzel ve bağırsalarıda çalıştırıyor

Genelde yatiyorum cnm yarin esim biraz gezdirecek dalga geciyorum kendimle tasmami takar biraz dolastirirsin diye
Olsun cnm bebek iyi olsunda dogduktan sonra hic yatamicaksn keyfini cikar biz oglum yeni dogdugunda aglamiyrdu uyuyodu basini bekliyoduk niye aglamiyr diye 1 hafta snra bir basladi hala deliksiz uykumuz yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…