2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cnm ya ama baya bir abarti geldi yanlis anlmazsan doktorun soylediklerini
Yok canım neden yanlış anliyim bizede abartı geldiği için yazdım sizinde fikrinizi almak istedim etrafinizda böyle birşey yaşayan varmı diye hani acaba ben diyet psikolojiçindeyim de yanlışmı anlıyorum doktoru acaba diye yazdım sizlere

Sekermi cikti cnm tahlil falan yapildimi

Diyetisyen size diyet vermezse devam etmenizi nasıl sağlayacak ki? Hepsini aynı kefeye koymamak lazım tabi ama bu biraz ticari geliyor kulağa.. siz kendi doktorunuza güvenin, ve diyet yapmanıza karar verilse bile diyetisyen yerine iyi bir metabolizma uzmanına gidin bence. diyetisyenler malesef kilo verdirme odaklı hareket ediyor, ama şeker troid vs kaynaklı rahatsızlıklar için kilo, beslenme gibi takipleri işin uzmanı yapmalı diye düşünüyorum.

evde elektrik kesik, boncuk korktu uyumuyor, kocam nişan davetinde.. sabah bi arkadaşımla çalıştığım avmde anneli kızlı kahvaltıya gittik; oyuncakçısı pastası şu bu derken öğlen oldu. Dönüp kızı anneannesine bırakıp tekrar işe gittim. iş çok yoğundu ve birkaç çatlak müşteri bütün enerjimi emdi... üstüne eve döndüğümde yeni uyanmış ve enerji dolu bir üç yaş veledi :))) bol miktarda aktivite, boyama, oyun ve beş adet kitap okumaca ve tam uyuyacakken çat diye kesilen elektrik (( tabi bir de yardımcı izinli olduğu için iki arada bi derede mutfak topla şu bu... yarın hiçbi güç beni çalıştıramaz... bol bol yazar ve 1000 sayfayı doldururum artık :) arch2401

Baya yogun bir gun gecrmissn Calismak cocuk ev masallah biz evdeyken zor yetistriyorz

Boyum154 canım banada diyorki şuan 60.6 sin 58 57 ye düş 6 aydan snra ister istemez kilo alacaksın diyette olsan bile onuda 62- maksimum 65 ile bitirmelisin diyor
Canım benim arkadaşım diyet yaptı hamileyken kilolu olduğu için ama erken doğum yaptı. Lütfen dikkatli ol, olmadı başka diyetisyenlere de danış. Allah korusun tehlikeli olabilir.

Kızlar benim ellerimden başlayan kabarcikli kaşıntı var ve vucuduma yayılıynd giderek.Varmi benim gibi böyle birşey yaşayan acaba
Benm bi arkadaşımda olmştu hamileliğe bağlı. Hemen doktora git bence. Umarım öyle değildir seninki ama ihmal etme bence çok fazla kaşınıp para para kabuk olmştu arkadaşnki gebelikten sonra geçti.

Yaz cnm valla :) temmuz anneleri 1600 lu sayfalarda eylul anneleri 400 lu biz daha yeni 800 sayfa olmusuz acigi kapatmak lazim bizim biraz sayimiz mi az yoksa aktif yazan kisi sayisi mi az bilmiyorum belkide en yogun hamileler bizim topiktedir. Vakit bulup yazamiyoruzdur. Tabi ben kabak gibi yatiyorum ben de vakit bol hayatimda ilk defa

Gittim dr. Hamilelikte olabiliyor dedi ama 1 hafta oldu hala geçmedi. Ben hala kaşiniyorum. Kimyasal herseyle alakami kestim malesef

Haklısın cnm olabilir Aslında hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Canım benim arkadaşım diyet yaptı hamileyken kilolu olduğu için ama erken doğum yaptı. Lütfen dikkatli ol, olmadı başka diyetisyenlere de danış. Allah korusun tehlikeli olabilir.
Allah korusun cnm arkadaşına da geçmiş olsun. Yeni birilerine bakacağım bu hafta yada hiç gitmiycem iyice kafam karıştı artık teşekkür ederim uyarın için cnm

Allah korusun cnm arkadaşına da geçmiş olsun. Yeni birilerine bakacağım bu hafta yada hiç gitmiycem iyice kafam karıştı artık teşekkür ederim uyarın için cnm
Kesinlikle yeni birine bak canım. Çünkü kilo vermek tehlikeli olabilir. Teşekkür ederiz. Bebek gayet sağlıklı doğdu sadece olması gereken kilodan azdı kilosu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…