2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay sadece şubattan şubata mi büyük indirim yapıyor desene baya şey kaçırdık

Ay sadece şubattan şubata mi büyük indirim yapıyor desene baya şey kaçırdık
Evet bir de gecen sene yaptigini bu sene yapmayabiliyor. Bir de indirimi gunluk diyelim urun 25 subatta indirimde 26 sinda normal fiyat gecerli oluyor. Ama e bebek bazen bazi urunlerde indirime gidiyor subat disinda da fakat buyuk subat indirimi gibi kapsamli degil.

güle güle kullanıon cnm sağlıklı günlerde :)

Günaydın alisverisler başlamış ben daha bir iğne almadım önce kizimdan kalanları bı toparlayıp bakmam lazım ona göre bir ihtiyaç listesi çıkaracağım sonra alışveriş

Evet canım titreşimi var az da olsa sallanıyor

Günaydınlar yazılanları okuyorum ama bulantı ve kusma geçmedi hala halim yok aktif olamıyorum sessiz takipçilerdenim Biz daha cinsiyeti öğrenemedik Geçen bir arkadaş kaza geçirmişti geçmiş olsun ona çok alışverişler başlamış iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim

Günaydın bayanlar sizde cok rüya görüyormusunuz ben önceden de görüyodum ama bu kadar değil ve gariptr ki rüyamda bişeyler yiyorum hep canım cekti mi acaba dyorum o da yok.en cok tatlı hatta künefe yediğimi gördüm kac kez etli yemekler ve bugünde ceviz gördüm ama cevizi sadece grdüm.sizinde var mı böyle garip rüyalarınız

Kızlar selamlar,

Ağır bir gripten sonra yeniden sahalardayım. Hamileyken hasta olmak çok zor, pazar günü full hastanedeydim. 2 serum yedim. Bir sürü sorun, sıkıntı derken neyse kendimi bugün ilk kez iyi hissediyorum. Çok şükür.

Dün haliyle raporluydum, işe gidemedim. Bu sabah ofiste resmen trip atılarak karşılandım. 2 hafta önce de 1 hafta rapor vermişti doktor, dünkü de olunca herhalde insanlar bilerek rapor aldığımı sanıyorlar. Resmen ne yüzüme bakan var, ne ağzını açıp hayırdır sana ne oldu diyen var ki bu insanlar normalde yakınım yani. Şu iş hayatı cidden bazen beni çok yoruyor. Neyse kızlar, sizler de kendinize çok dikkat edin. Portakal, kivi vs ne varsa yiyin için. Sağlık gibisi yok.

günaydın arkadaşlar, bugün ikili testim vardı sabah ultrasona girip kan verdim. bebeğimde herhangi anomallik yok dedi ancak , amniyotik bant oluşmuş doktor internete bakma çok kötü şeyler görürsün ama için ferah tut bunlar uzak ihtimaller dedi. tabi ben dururmuyum baktım çok kötü şeyler var gerçekten. inşallah sorunsuz bebeğimi kucağıma alırım . dua edin bana

İçini feraht tut canım. En iyisini düşün, dua et. İnşallah hepimiz bebeğimizi sorunsuz kucağımıza alabiliriz.

Cok gecmiş olsun Allah şifa versin inş

Çok geçmiş olsun. Mesai arkadaşlarina da yazıklar olsun insan insanın halinden anlamıyor. Bosver sen isine gucune bak üzme kendini

İnsan merak ediyo evet ama internet abartıyo bazen olayları siz Allah a sıgının dua edin ve doktorunuzu dinleyin bnce Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş

Günaydın kızlar ben de dün internetten Bebek bakımına mucize çözümler kitabını ve oyuncu annenin başlarım şimdi anneliğe kitabını aldım. ,başka neleri alayım sizce Tracy Hug un diğer kitapları da tekrar gibi mi acaba almak gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…