çok teşekkür ederim inşallah ...sanada çok geçmiş olsun insanları anlamıyorum kendileri eşleri çocuklarıda bu durumları yaşayabilirler .İçini feraht tut canım. En iyisini düşün, dua et. İnşallah hepimiz bebeğimizi sorunsuz kucağımıza alabiliriz.
İnsan merak ediyo evet ama internet abartıyo bazen olayları siz Allah a sıgının dua edin ve doktorunuzu dinleyin bnce Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş
Pratik gorunuyor ama akan suyun sicakligini bebege gore ayarlamak zor olmaz mi ki?
Ya bide ebebek joker falan hep ayni marka modelleri goruyorum. Farkli bisey gorsek arayip bulmak mesele. Ya da ben mi bulamiyorum anlamadim ki
Günaydın kızlar, oğlum hala iyileşemedi öksürüğü daha da kötü oldu sanki,dün gece 1 den sonra öksürük krizinden uyuyamadık,zaten hastalandığından beri uyku denen birşey kalmadıtabi haliyle bana da geçti hastalık,boğazım çok kötü yutkunurken ağrıyor, ben neyse bir şekilde atlatırım ama küçüklerin hasta olması çok kötü,içim parçalanıyor bu haline,turp ile bal karışımı yapsam mı peditus kullanıyoruz yarın 5. gün olucak bırakıcaz ilacı, dün de nefroloji doktoruma gittim rutin kontrolüm için,kg almamam gerektiğini sadece bebek beslenecek sekilde yemek yemem gerektiğini, tansiyonumu günde 2-3 kez ölçmem gerektiğini,tansiyonum 13 olursa kortizon ilacına başlıyacağımızı söyledi tuzu da tamamen bırakıcam zaten tuzsuz yiyordum hastalığımı öğrendiğimden beri(proteinüri-idrarda protein kaçağı), ama oğlumun doğumundan sonra dikkat etmedim açıkcası,bu hamileliğimde de işin ucunu biraz daha kaçırmıştım,artık dikkat etmem gerekicek çünkü gebelik zehirlenmesi(preeklemsi) riskim var,bizden haberler böyle,geçmişe bir göz attım kaza yapan arkadaşımıza geçmiş,bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun,alışveriş yapanlar güle güle kullansınlar...
Kaç aya kadar kullanılır Can'ım bu?kğvet mi daha rahat olur bu mu sence
Günaydın kızlar, oğlum hala iyileşemedi öksürüğü daha da kötü oldu sanki,dün gece 1 den sonra öksürük krizinden uyuyamadık,zaten hastalandığından beri uyku denen birşey kalmadıtabi haliyle bana da geçti hastalık,boğazım çok kötü yutkunurken ağrıyor, ben neyse bir şekilde atlatırım ama küçüklerin hasta olması çok kötü,içim parçalanıyor bu haline,turp ile bal karışımı yapsam mı peditus kullanıyoruz yarın 5. gün olucak bırakıcaz ilacı, dün de nefroloji doktoruma gittim rutin kontrolüm için,kg almamam gerektiğini sadece bebek beslenecek sekilde yemek yemem gerektiğini, tansiyonumu günde 2-3 kez ölçmem gerektiğini,tansiyonum 13 olursa kortizon ilacına başlıyacağımızı söyledi tuzu da tamamen bırakıcam zaten tuzsuz yiyordum hastalığımı öğrendiğimden beri(proteinüri-idrarda protein kaçağı), ama oğlumun doğumundan sonra dikkat etmedim açıkcası,bu hamileliğimde de işin ucunu biraz daha kaçırmıştım,artık dikkat etmem gerekicek çünkü gebelik zehirlenmesi(preeklemsi) riskim var,bizden haberler böyle,geçmişe bir göz attım kaza yapan arkadaşımıza geçmiş,bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun,alışveriş yapanlar güle güle kullansınlar...
selam canım, maalesef böyle zamanlar da insanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor,ve genelde iş yerlerinde hamile kadınlara karşı bir tavır oluyor, halbuki işimizde bir aksaklık yapmıyoruz rutin bir şekilde verimli olarak çalışıyoruz ama hamile olunca işini yapsanda yapmıyormuşsun gibi davranıyorlarKızlar selamlar,
Ağır bir gripten sonra yeniden sahalardayım.Hamileyken hasta olmak çok zor, pazar günü full hastanedeydim. 2 serum yedim. Bir sürü sorun, sıkıntı derken neyse kendimi bugün ilk kez iyi hissediyorum. Çok şükür.
Dün haliyle raporluydum, işe gidemedim. Bu sabah ofiste resmen trip atılarak karşılandım. 2 hafta önce de 1 hafta rapor vermişti doktor, dünkü de olunca herhalde insanlar bilerek rapor aldığımı sanıyorlar. Resmen ne yüzüme bakan var, ne ağzını açıp hayırdır sana ne oldu diyen var ki bu insanlar normalde yakınım yani. Şu iş hayatı cidden bazen beni çok yoruyor. Neyse kızlar, sizler de kendinize çok dikkat edin. Portakal, kivi vs ne varsa yiyin için. Sağlık gibisi yok.
selam canım, maalesef böyle zamanlar da insanların gerçek yüzleri ortaya çıkıyor,ve genelde iş yerlerinde hamile kadınlara karşı bir tavır oluyor, halbuki işimizde bir aksaklık yapmıyoruz rutin bir şekilde verimli olarak çalışıyoruz ama hamile olunca işini yapsanda yapmıyormuşsun gibi davranıyorlar
merhaba çok teşekkürler, ewet konuşmuştuk ama ateşi 39 u geçince peditusa başladık,içinde ateş düşürücü de olduğu için,gerçi düşürmedi ateşini o da ayrı bir konu mecburen dolveni verdim çok şükür bir kez vermem yeterli oldu,başlayınca da dewam edelim belki faydası olur dedik ama daha kötü oldu sanki tıkanıcak gibi öksürüyor,bittikten sonra prospan deniyelim o zamanMerhaba, tekrar geçmiş olsun. Konuşmuştuk sanırım daha önce. Bence peditusu bırakınca prospan alın, hem bitkisel hem de hemen keser o. Viral bi durum yoksa muhakkak iyi geliyor. Yazık kuzuya
kesinlikle canm sen ne güzel dewam etmiyeceksin ama benim çalışmam gerekiyor Allah sabır versin yapıcak bişeyimiz yok maalesef :/Sorma canım, aynen iş hayatında hamilelere karşı böyle bir ön yargı var. Ne kadar kötü bir şey ama gerçek. Artık takmamaya çalışıcaz, başka türlü başa çıkılmıyor çünkü.
Evet çünkü peditus gerçekten öksürüğü kesmiyor. Ben de bir kere tek tük öksürdüğü için vermiştim birkaç gün. Sonra pedagog için gittiğimizde doktoruna da rastlayıp sordum, akıntı vs yok ama öksürdüğü için peditus verdim diye, o da daha çok arttırır hemen kesin dedi. O zamandan beri aklımda :)merhaba çok teşekkürler, ewet konuşmuştuk ama ateşi 39 u geçince peditusa başladık,içinde ateş düşürücü de olduğu için,gerçi düşürmedi ateşini o da ayrı bir konu mecburen dolveni verdim çok şükür bir kez vermem yeterli oldu,başlayınca da dewam edelim belki faydası olur dedik ama daha kötü oldu sanki tıkanıcak gibi öksürüyor,bittikten sonra prospan deniyelim o zaman
kesinlikle canm sen ne güzel dewam etmiyeceksin ama benim çalışmam gerekiyor Allah sabır versin yapıcak bişeyimiz yok maalesef :/
amin canım benim çok sağol, çocukların hasta olması kötü, hamilelerin de öyle,dediğin gibi çok salgın var,k.validem hastaydı büyük ihtimalle ondan olduğunu düşünüyorum ama havada da mikrop var tabi, ne kadar dikkat etsekte hastalıklar geliyor yinede bu halimize şükür Allah dermansız dertler vermesin kimseyeCanım benim geçmiş olsun. Oğluna da acil şifalar dilerim. Her şey yoluna giricek. Çok fena bir salgın var, pazar günü acilde yer yoktu. İnşallah sen de oğlun da en kısa sürede iyileşeceksiniz. Doktorunun dediklerine dikkat et canım. Bir de boğaz ağrım var demişsin, sen de bir dahiliyeye gözüksen iyi olur bence. İltihap falan varsa gerekli önlemleri almış olursun. Allah bütün hastalara acil şifalar versin inşallah.
amin canım benim çok sağol, çocukların hasta olması kötü, hamilelerin de öyle,dediğin gibi çok salgın var,k.validem hastaydı büyük ihtimalle ondan olduğunu düşünüyorum ama havada da mikrop var tabi, ne kadar dikkat etsekte hastalıklar geliyor yinede bu halimize şükür Allah dermansız dertler vermesin kimseyesana da çok geçmiş olsun canım, hastalıklar bizden ve sewdiklerimizden uzak olsun insan kendini unutuyor çocuğu hasta olunca, dün doktordaydım ama kendim için gitmek aklıma gelmedi...
Valla benim işyerinde de aynı durum henüz benlik bişe olmadı ama süt sağmak için 15 dakika idare isteyen arkadaşlrıma bile bi tavırlar var ki sormayın üstelik bunu yapanlar yine çocuğu olan kadınlarSorma canım, aynen iş hayatında hamilelere karşı böyle bir ön yargı var. Ne kadar kötü bir şey ama gerçek. Artık takmamaya çalışıcaz, başka türlü başa çıkılmıyor çünkü.
Valla benim işyerinde de aynı durum henüz benlik bişe olmadı ama süt sağmak için 15 dakika idare isteyen arkadaşlrıma bile bi tavırlar var ki sormayın üstelik bunu yapanlar yine çocuğu olan kadınlar
burda konuşmuştuk bu konuyu. Tekrar tekrar söyleyelim birbirimizi uyaralım asla internetten araştırma yapmayalım. Hadi yapmtık bir hata okuduklarımızı kafamıza takmayalım. Doktorum bana plesantan biraz aşağıda demişti ve netten araştırma yaptım. İnanılmaz kötü senaryolar erken doğumlar düşükler vs vs... 3 doktora daha göründüm hepsi sıkıntı yok dedi anca rahatladım. O yüzden hiç bakma o yazılanlara herkesin durumu çok farklı doktorun sıkıntı olmaz dediyse ona güven. İçin rahat olsun. Sonuçta herşey olacağına varıcak ve biz çektiğimiz sıkıntıyla kalıcaz.günaydın arkadaşlar, bugün ikili testim vardı sabah ultrasona girip kan verdim. bebeğimde herhangi anomallik yok dedi ancak , amniyotik bant oluşmuşdoktor internete bakma çok kötü şeyler görürsün ama için ferah tut bunlar uzak ihtimaller dedi. tabi ben dururmuyum baktım çok kötü şeyler var gerçekten. inşallah sorunsuz bebeğimi kucağıma alırım . dua edin bana
bana da kötü bir tecrübe olmuş oldu,artık peditus kullanmamak benimde aklımda :)Evet çünkü peditus gerçekten öksürüğü kesmiyor. Ben de bir kere tek tük öksürdüğü için vermiştim birkaç gün. Sonra pedagog için gittiğimizde doktoruna da rastlayıp sordum, akıntı vs yok ama öksürdüğü için peditus verdim diye, o da daha çok arttırır hemen kesin dedi. O zamandan beri aklımda :)
amin canım, inşallah istediğin gibi huzur ile çalışabileceğin bir iş yeri bulabilirsin, benim burada 9 yılın biticek temmuzda 10 yıl dolucak,çok iyiydi aramız herkesle ama araya hamilelik girince hiç öyle olmadığını gördüm,demek ki hepsi sahteymiş diye düşünüyor insan,neyse ben yaptığım işime bakarım diyorum ama insan yapılan tawırlardan etkileniyor ister istemez...Canım aslında benim de çalışmam gerekiyor, ama burada devam etmemek için her yolu deniyorum. İnşallah en azından birinde başarılı olabilirim de buradan kurtulurum. Allah hepimize sabır versin.
amin canım, inşallah istediğin gibi huzur ile çalışabileceğin bir iş yeri bulabilirsin, benim burada 9 yılın biticek temmuzda 10 yıl dolucak,çok iyiydi aramız herkesle ama araya hamilelik girince hiç öyle olmadığını gördüm,demek ki hepsi sahteymiş diye düşünüyor insan,neyse ben yaptığım işime bakarım diyorum ama insan yapılan tawırlardan etkileniyor ister istemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?