2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben oğlumda o küvetlerden ve ince file değil de içi köpük gibi bi malzme dolu bir file almıştım çok da rahat ettim. Tek başıma yıkıyodum oğlumu. Bu pratik gibi duruyo ama arkadaşın dediği gibi su birden soğur kaynar olur falan sıkıntı olabilir. alan da küçük çocuk kafasını bi kaldırsa çeşmeye vurcak gibi bir hisse kapıldım :) kaldı ki ancak 3 ay idare eder bu ve fiyatı 39 dolar.. Bana da mantıksız geldi bilemedim.. deneme yapmak için aynı işlevi görecek malzeme de bulunabilir bence. bir de ufaklık bulduk mu yıkamak için tamam deney yaparız :)

aslinda, icinde bebegin daha rahat bir pozisyonda durabilmesi icin kendinden kol bacak oturma yeri olan kuvetler var tam yatar degil biraz egimli oluyorlar sanirim. tabi digerlerine gore biraz pahalilar ama belki daha rahat olur. ekleyeyim hatta soyle bir sey diyorum:

evet bizde de var o durumlardan.. Arkadaşlardan değil de idareden arkadaşa dedi ki geçenler de yarım gün çalıştığın dört ay verim alamam senden o yüzden seni merkeze göndericem o dört ay... yani uzaktaki bir kuruma. Ben de çok sinirlendim. bana söylemedi ama o mantıkta bi insan ben yarım gün çalışacağım zaman bana da eksik insan verimsiz çalışan muamelesi yapar mantığıyla başladım etrafımdaki herkese bu yaptığını anlatmaya :) müdür yard na kadar anlattım. Bize mobbing yapıyo dava açsam yüklü bi tazminat ödemek zorunda kalıcak haberi yok dedim.. Kulağına gitti sanırım hemen u dönüşü yaptı :) tavsiye ederim. asla susmayın. Bu bizim en doğal hakkımız. Devlet kanunu çıkartırken verimsiz(!) olacağımızı da hesap etmiştir heralde. Asla kendimi kötü hissetmiyorum birşey söylendiğinde bu onların ayıbı benim eksikliğim değil.

gecmis olsun kizlar.

ben de tracy hugg yeni annelere mucize cozumler kitabini okuyorum suan. kitabin geldiyse icindekiler kismini mesajla gonderebilirim. karsilastir istersen. bana da soylersin ayni olup olmadigini. ben de senin aldigini almayi dusunuyorum cunku :))

Daha dün sipariş ettim Can'ım gelince göndereyim sana ona göre boşuna para vermeyelim onun yerine başka kitap alırız

İş hayatımda her zaman yalnız olduğumu kabullenerek çalıştım. Eşimin tavsiyesi idi kulağıma küpe oldu .çok da faydasını gördüm. Hiç kimse senin dostun değil diyorum sürekli kendime. Ve onlara sadece iş arkadaşım olduklarını ailem olamayacaklarını sürekli hissettiriyorum. Ben öyle insanlarla çok çabuk dost olabilen biri değilim. Sorsan herkesle arkadaşımdır çok çevrem var ama asla güvenmem. hele kadınlarla hiiiç anlaşamam:) dostum da bir tanedir. O da erkek. Kadınlarla oldum olası anlaşamadım işyerimde :) başta eşim hiç hoş karşılamadı bu durumu ister istemez kıskançlık oldu ama şehirdışında eğitimlerimiz oluyo bizim. onlara eşim de geldi ve arkadaşımla 1 hafta zaman geçirdi birkaç eğitimde. sonra çok samimi oldular şüphesi korkusu vs kalmadı. Erkekler daha dedikodusuz içten pazarlıksız ve merhametli oluyolar. erkek olmasının dezavantajları da var tabi herşeyi konuşamıyosun ki bu da iyi bişey bence :) Ailecek görüştüğünüz bir dost edin kendine bence gerisi zaman kaybı :) asla kulak asma sana söylediklerine. Gerçekten seni sevmediklerini belli etmişler işte.. Yazık..

bu çok mantıklıymış..

Olmazmi hergece başka bir film çeviriyorum ben :))) bende rüyamda çok şey yedim sadece bir şeyi yiyememistim çok canım istemişti rüyamda yap ye dedi herkes sadece onu yapıp yedim yani kimisi hurafe diyor ama insanın içinde kalıyor yinede acaba diyorsun

Canım çok doğru tespitler yazmışsın. Benim kendi dostlarım ailem bana yetiyor, gölge etmesinler başka bir şey istemem. Sanki hasta olmam suçmuş gibi hissettiriyorlar ve bunu samimi(!) arkadaşlarım yapıyor o kötü geliyor. Firmanın sahibi ve iK müdürü durumumu biliyor onlar çok anlayışlı ama burda aynı ofiste çalıştıklarım tuhaf tavırlar içinde. Kraldan çok kralcılar. Takmıyorum artık, şuan başka önceliklerim var hayatımda, onlar benim de umrumda değil açıkçası.

Cunki işin içine kıskançlık giriyor ve bunu kadınlar yapıyor hamilelik döneminde sadece iş yerindeki arkadaşlar değil insanın etrafındaki görüştüğü insanlar bile değişiyor bende buna anlam veremiyorum

Herkese iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Suan esim ameliyatta nolurdua edin.o ciksin kizimida yuzundeki dikis iz birakmasin diye plastik cerrahiye goturecegiz baska hastaneye.bense hayati tek basima idame ettiremiyorum oturup kalkamiyorum kemer kaburgalarimi gogus kafesimi h3p ezmiş.kadin dogumada kontrole gidecem suyumda azalma var dediler burda.kendi doktoruma gorunmem lazim doktorum ozelde. universite hastanesinde yattigimi duymus pazar gunu yanima bile geldi allah razi olsun.

Aynen canım, bunu yapanlar da kadınlar zaten. Bizle ne alıp veremedikleri var anlamıyorum. Anlam vermek zor.

Canım geçmiş olsun, şimdi okudum geçmişe gidip. Çok üzüldüm. Dualarımız sizinle, inşallah hepiniz en kısa sürede atlatır, sağlığınıza kavuşursunuz.

Valla benim işyerinde de aynı durum henüz benlik bişe olmadı ama süt sağmak için 15 dakika idare isteyen arkadaşlrıma bile bi tavırlar var ki sormayın üstelik bunu yapanlar yine çocuğu olan kadınlar

manyak mı bu insanlar? kadının kadına verdiği zararı malesef başka kimse vermiyor. empati yoksunu olduk iyice...

Gunaydin kizlar. 15 haftaligiz artik yavas yavas bulantilarim azaliyor. Cok siddetliydi her igunu cikartiyordum . Tam iyilesiyorum derken yine hastalandim . Daha once kanimda mikrop ciktgi icin antibiyotik kullanmistim. Korkuyorum yine burnum komple tikali geniz akintisi cok fazla. Breath right ta fayda etmiyor geceleri. Hic uyuyamiyorum .
Buarada alisveris heyecanlari baslamis. Ben de oglumun anakucagi eskimisti evde ve arabada kullanabilecegimbi anakucagi almak istiyorum. Yeni alicaklara chicco liteway in anakucagi olan bi sistemi var tavsiye ederim. Ben de liteway kullandim harika tavsiye ederim herkese

çok geçmiş olsun. yalnız anakucağı için arabanınkini uzun süre kullanmamanız gerekiyor aklınızda olsun. ev tipi olanlar daha sağlıklı yani.

Allah yardımcınız olsun insallah.Çok geçmiş olsun çok kötü bir kaza atlatmissiniz. Rabbim tez vakitte sifa versin insallah. Umarım bir an önce hepsini atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…