2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı bir çoğumuzda var sanırım. Benim bir de sabahları burnum kanamış oluyor. Tabiki yine normalmiş hamilelikten kaynaklanabilirmiş, güzel tarafı nerede bu hamileliğin bazen merak etmiyor değilim yani

merak edenler için. ekteki görüntü bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabından. fena değil bu da kitap alacaklar inceleyebilir.

Eklentiler

• 17035935_10154485205786872_1379277774_o.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 43

çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. kolaylıkla atlatır inşallah doktorunuz da. bol bol su için, dinlenmeye çalışın.

Geçmiş olsun turp ile bal yapin veya sogan bal

Yer kaplamaması cok hosuma gitti benim

Tekrar geçmiş olsun,inşallah eşinizde sağ salim ameliyattan çıkar,kızınızın da ne yüzünde ne de hayatında bu kazanın izi kalmaz,sizde biran önce iyileşirsiniz inşallah. Allha yardımcınız olsun,acil şifalar dilerim...

çocuğun kafasını napıcakmışsınız acaba :) kocalar böyle,,, bir hafta kendi yıkasın, sonra tekrar sorun aynı soruyu :))
Benim Kocam da aynı kafada ya duşakabinin içinde yıkanır acil ihtiyaç değil diyor, doğumdan önce almak isterim ben yani doğumdan sonra çıkıp alacak halim olmayabilir

Selam Arkadaşlar,
Hamile pantolonu için tavsiye edebileceğiniz marka ve siteler varmıdır?Teşekkürler.

A AysheDuru prospanı eşime aldırdım :) eczacı sabah akşam 1 çay kaşığı kadar 5-6 gün verebilirsiniz demiş,yarın ilacın son günü,daha sonra prospana başlıyacağım, akıntısı da var çünkü burnu akmaya başlamıştı,ilacı tamamlayalım,inşallah prospan ile de öksürüğü kesebiliriz. olmadı son çare turp bal yada soğan bal denerim arch2401

Rabbim hepinize sifalar versin dua ediyorum sizin icin.

çocuğun kafasını napıcakmışsınız acaba :) kocalar böyle,,, bir hafta kendi yıkasın, sonra tekrar sorun aynı soruyu :))
Ben bayildim ozellikle dedim ya yer kaplamamasina esime gosterdim o da diyor ki normal kuvet alalim... ama cok yer kapliyor diyorum... yok normal kuvet alalim diyor tekrar :)

Benim Kocam da aynı kafada ya duşakabinin içinde yıkanır acil ihtiyaç değil diyor, doğumdan önce almak isterim ben yani doğumdan sonra çıkıp alacak halim olmayabilir
Canim kuvet sart almamis olursan bizim zamanimizdaki gibi legende yikarsin bebegi:) cunku o kucuk bebegi oyle dusakabinde kuvette lavaboda yikaman imkansiz zaten ilk aylar biryerini tutsan kolu bacagi kopacakmis gibi oluyor..

Pantolonlar gerçekten iyi ama tişörtlerden artık şu bebek baskısı dışında başka şeyler denese daha güzel olucak

Canım çok doğru bi konuya parmak bastın :) Ben de o yumurta içinden çıkan bebek motifli şeylerden giyemem. Yaza doğru çok sıkıntı çekicem gibi duruyor. Bütün hamile modelleri aynı gibi. Ya giyene yakışıyor, yanlış anlaşılmasın ama ben giyemem. XL tişörtler hamilelere olmuyor dimi, illa hamile tişörtü mü almamız lazım.

Merhaba kızlar..Ne güzel hemen hemen cinsiyetlerın çoğu öğrenilmış..Bana 13.haftada doktorum kız gibi sanki demişti..Kesin değildi..Sonra bir daha gitmedim..Haftaya kontrolüm var umarım öğrenirim..Çalışan hamışler kıymetini bilin çalışmanın..Evde durmak o kadar sıkıcı ki..Ben 2 ay önce çıktım işten çok pişmanım..Resmen depresyona girdim..Malum çok soğuk ve uzun bir kış ayı geçiriyoruz dışarı bile çıkamadım..Bu arada alısverıslere başlanmış..benim ilk hamileliğim çok tecrubesızım..Yazdığınız markaları falan alışveriş zamanı kesin unutucam..Şöyle 7 aylık falanken baslasaydınız keşke alısverıslere.En azından kopya çekerdim sizden :)

Bence erkek tshirtlerinde şansımızı deneyelim hem çok güzel çeşitleri oluyor altına da bir kot oh mis :) işyerine de elbise düşünelim

Selam Arkadaşlar,
Hamile pantolonu için tavsiye edebileceğiniz marka ve siteler varmıdır?Teşekkürler.

ben de lcw den aldım kot pantolon memnunum şimdilik. 1 aydır dışarıya çıkarken hep onu giyiyorum :)) baharda yazın falan da zaten kot çok giyemem diye de fazla büyük almadım, 1 beden büyük aldım.

Pantolonlar gerçekten iyi ama tişörtlerden artık şu bebek baskısı dışında başka şeyler denese daha güzel olucak

of çok haklısınız gerçekten kötüler ama ya :) ya da çok gördük bıktık :)) büyük beden olur belki de karın devasa boyutlara ulaşınca görücez artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…