Günaydın kızlar, oğlum hala iyileşemedi öksürüğü daha da kötü oldu sanki,dün gece 1 den sonra öksürük krizinden uyuyamadık,zaten hastalandığından beri uyku denen birşey kalmadı
tabi haliyle bana da geçti hastalık,boğazım çok kötü yutkunurken ağrıyor, ben neyse bir şekilde atlatırım ama küçüklerin hasta olması çok kötü,içim parçalanıyor bu haline,turp ile bal karışımı yapsam mı peditus kullanıyoruz yarın 5. gün olucak bırakıcaz ilacı, dün de nefroloji doktoruma gittim rutin kontrolüm için,kg almamam gerektiğini sadece bebek beslenecek sekilde yemek yemem gerektiğini, tansiyonumu günde 2-3 kez ölçmem gerektiğini,tansiyonum 13 olursa kortizon ilacına başlıyacağımızı söyledi
tuzu da tamamen bırakıcam zaten tuzsuz yiyordum hastalığımı öğrendiğimden beri(proteinüri-idrarda protein kaçağı), ama oğlumun doğumundan sonra dikkat etmedim açıkcası,bu hamileliğimde de işin ucunu biraz daha kaçırmıştım,artık dikkat etmem gerekicek çünkü gebelik zehirlenmesi(preeklemsi) riskim var,bizden haberler böyle,geçmişe bir göz attım kaza yapan arkadaşımıza geçmiş,bulantısı olanların Allah yardımcısı olsun,alışveriş yapanlar güle güle kullansınlar...