2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de begenmiyorum

Bir kenara not ediver o kadar cok konu var ki 9 aya ancak biter konular

Kızlar ben kizim da hamile eteği hariç hamile kıyafeti almamıştım. Bazı t shirtler çok bol oluyor . Yada tunikler göğüs altından itibaren bol kesim olan şeyler çok rahat olmuştu. Bu kez pileli tunik ve elbise aldım bir baktım ooo kocaman olsa karnım giyerim. Bence direkt hamile bölümüne bakmayın. Dediğiniz gibi hep aynı şekil var. Ve hamile reyonu olunca hemen fiyatlar artiyo

Benim Kocam da aynı kafada ya duşakabinin içinde yıkanır acil ihtiyaç değil diyor, doğumdan önce almak isterim ben yani doğumdan sonra çıkıp alacak halim olmayabilir

büyük ihtimal olmaz haliniz zaten. bir de normal küvet bile alsanız ayaklılar var onlardan alın. çok zor yoksa beli tutuluyor insanın :)

Bence evde olmak güzel işteyken hep stres evde relax relax yürüyş yap kitap oku nette araştrma yap arkdsnla bi kahve iç ve tabii kendni yormadan ev işlerini halledersin... çalışınca ben bu saydıklarımı akşam işten gelince yapmaya çalışıyorm tam yapamıyorm daha da sinir oluyorumm neyssee son 4 ay sonra oğluşumla evdeyizzz inşaallah :))))))

keser inşallah merak etmeyin. bizi ikinci gün toparlamış oluyo genelde.

Ben bayildim ozellikle dedim ya yer kaplamamasina esime gosterdim o da diyor ki normal kuvet alalim... ama cok yer kapliyor diyorum... yok normal kuvet alalim diyor tekrar :)

:)))) kimbilir neye takıldı :) wala benimki zorluğu konusunda tecrübeli olduğu için böyle şeylerde tamam diyo genelde. ama ilk olsa muhtemelen o da öyle derdi. o zaman da duymuş olsam kendim alırdım da yeni gördüm çok hoşuma gitti. tam aradığım şey :)

Pantolonlar gerçekten iyi ama tişörtlerden artık şu bebek baskısı dışında başka şeyler denese daha güzel olucak

evet yaaa,, bunalıma giriyorum karında bebek gördükçe. nedir o öyle çocuk gibi. hani bi kere giyilir esprisi olsun diye de, onun dışında çok itici. zaten göbek var, tamam işte, baby is coming nedir yani? tshirt olayı çok fena gerçekten ben de bulamıyorum

Canim kuvet sart almamis olursan bizim zamanimizdaki gibi legende yikarsin bebegi:) cunku o kucuk bebegi oyle dusakabinde kuvette lavaboda yikaman imkansiz zaten ilk aylar biryerini tutsan kolu bacagi kopacakmis gibi oluyor..

hatta bi de ıslanınca balık gibi kayıyolar sanki insanın elindenn.. ay heyecan bastı ilk defa,, nası tutcaz biz bunları? insan ne çabuk unutuyor :)))

olur çok kilo almazsanız. ben büyük beden tshirt hamile thisrtünden kolay buluyodum wala. yalnız doğumdan sonra H&M de güzel birkaç tane görüp üzülmüştüm neden vaktinde görmedim diye. şimdi de varmış diye duydum, bakıcam bi ara. bi de onların normal kalıpları da büyük. bakmak lazım hepsine.

olsun biz tekrar üstünden geçeriz sizin için. daha iyi hem, bir sürü şey keşfedilmiş olur siz de bir kerede alırsınız :) ama bence 7 ye bırakmayın. altıncı ayda başlayın.

Eşim büyük beden tişört alır giyersin diyor bende denicem olur neden olmasın

Teşekkürler LCW ye bakacağım.Kesinlikle daha yaratıcı ve sevimli olsalar çok iyi olacak.Henüz hiçbir kiyafet almadım.
Ben aldım giymeye bile başladım :))) normal pantolonlar göbek kısmından sıkıyor artık fazla kilo almadım ama göbek çıktı

herkese merhaba
ne zamandır giremiyorum malesef. Baş ağrılarım çok oluyor kızlar.
aslında 3 bucuk aya kadar azalmıştı hatta MİGREN ağrısı hiç çekmedim. bu aralar acayip bir halde
ve iş yerinde olmak da üstüne tuzu biberi oluyor.
raporluyken evde bunalmak kötü geliyordu fakat gerçekten iş yerinden iş yerine fark gösteriyor bu mesele .
İyi insanlarla ve anlayışlı insanlarla çalışmak gibisi yok .
ama malesef insanlar kırıcı ve vurdum duymaz olabiliyor.
sanırım baş ağrılarım hep işle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…