Canım çok doğru bi konuya parmak bastın :) Ben de o yumurta içinden çıkan bebek motifli şeylerden giyemem. Yaza doğru çok sıkıntı çekicem gibi duruyor. Bütün hamile modelleri aynı gibi. Ya giyene yakışıyor, yanlış anlaşılmasın ama ben giyemem. XL tişörtler hamilelere olmuyor dimi, illa hamile tişörtü mü almamız lazım.
Merhaba kızlar..Ne güzel hemen hemen cinsiyetlerın çoğu öğrenilmış..Bana 13.haftada doktorum kız gibi sanki demişti..Kesin değildi..Sonra bir daha gitmedim..Haftaya kontrolüm var umarım öğrenirim..Çalışan hamışler kıymetini bilin çalışmanın..Evde durmak o kadar sıkıcı ki..Ben 2 ay önce çıktım işten çok pişmanım..Resmen depresyona girdim..Malum çok soğuk ve uzun bir kış ayı geçiriyoruz dışarı bile çıkamadım..Bu arada alısverıslere başlanmış..benim ilk hamileliğim çok tecrubesızım..Yazdığınız markaları falan alışveriş zamanı kesin unutucam..Şöyle 7 aylık falanken baslasaydınız keşke alısverıslere.En azından kopya çekerdim sizden :)
ben de lcw den aldım kot pantolon memnunum şimdilik. 1 aydır dışarıya çıkarken hep onu giyiyorum :)) baharda yazın falan da zaten kot çok giyemem diye de fazla büyük almadım, 1 beden büyük aldım.
of çok haklısınız gerçekten kötüler ama ya :) ya da çok gördük bıktık :)) büyük beden olur belki de karın devasa boyutlara ulaşınca görücez artık :)
Kızlar ben kizim da hamile eteği hariç hamile kıyafeti almamıştım. Bazı t shirtler çok bol oluyor . Yada tunikler göğüs altından itibaren bol kesim olan şeyler çok rahat olmuştu. Bu kez pileli tunik ve elbise aldım bir baktım ooo kocaman olsa karnım giyerim. Bence direkt hamile bölümüne bakmayın. Dediğiniz gibi hep aynı şekil var. Ve hamile reyonu olunca hemen fiyatlar artiyo
Benim Kocam da aynı kafada ya duşakabinin içinde yıkanır acil ihtiyaç değil diyor, doğumdan önce almak isterim ben yani doğumdan sonra çıkıp alacak halim olmayabilir
Merhaba kızlar..Ne güzel hemen hemen cinsiyetlerın çoğu öğrenilmış..Bana 13.haftada doktorum kız gibi sanki demişti..Kesin değildi..Sonra bir daha gitmedim..Haftaya kontrolüm var umarım öğrenirim..Çalışan hamışler kıymetini bilin çalışmanın..Evde durmak o kadar sıkıcı ki..Ben 2 ay önce çıktım işten çok pişmanım..Resmen depresyona girdim..Malum çok soğuk ve uzun bir kış ayı geçiriyoruz dışarı bile çıkamadım..Bu arada alısverıslere başlanmış..benim ilk hamileliğim çok tecrubesızım..Yazdığınız markaları falan alışveriş zamanı kesin unutucam..Şöyle 7 aylık falanken baslasaydınız keşke alısverıslere.En azından kopya çekerdim sizden :)
Bence evde olmak güzel işteyken hep stres evde relax relax yürüyş yap kitap oku nette araştrma yap arkdsnla bi kahve iç ve tabii kendni yormadan ev işlerini halledersin... çalışınca ben bu saydıklarımı akşam işten gelince yapmaya çalışıyorm tam yapamıyorm daha da sinir oluyorumm neyssee son 4 ay sonra oğluşumla evdeyizzz inşaallah :))))))
evet o da iyi. bir de hijyenik, diğerini doldur boşalt köpükle kaldır zor oluyor. boşaltması da pratik tabi. ben yıkadıktan sonra bebek küvetinde kalan suyu tek başıma dökemiyordum mesela dikişlerden.
AAysheDuru
prospanı eşime aldırdım :) eczacı sabah akşam 1 çay kaşığı kadar 5-6 gün verebilirsiniz demiş,yarın ilacın son günü,daha sonra prospana başlıyacağım, akıntısı da var çünkü burnu akmaya başlamıştı,ilacı tamamlayalım,inşallah prospan ile de öksürüğü kesebiliriz. olmadı son çare turp bal yada soğan bal denerim arch2401
Ben bayildim ozellikle dedim ya yer kaplamamasina esime gosterdim o da diyor ki normal kuvet alalim... ama cok yer kapliyor diyorum... yok normal kuvet alalim diyor tekrar :)
:)))) kimbilir neye takıldı :) wala benimki zorluğu konusunda tecrübeli olduğu için böyle şeylerde tamam diyo genelde. ama ilk olsa muhtemelen o da öyle derdi. o zaman da duymuş olsam kendim alırdım da yeni gördüm çok hoşuma gitti. tam aradığım şey :)
evet yaaa,, bunalıma giriyorum karında bebek gördükçe. nedir o öyle çocuk gibi. hani bi kere giyilir esprisi olsun diye de, onun dışında çok itici. zaten göbek var, tamam işte, baby is coming nedir yani? tshirt olayı çok fena gerçekten ben de bulamıyorum
Canim kuvet sart almamis olursan bizim zamanimizdaki gibi legende yikarsin bebegi:) cunku o kucuk bebegi oyle dusakabinde kuvette lavaboda yikaman imkansiz zaten ilk aylar biryerini tutsan kolu bacagi kopacakmis gibi oluyor..
Canım çok doğru bi konuya parmak bastın :) Ben de o yumurta içinden çıkan bebek motifli şeylerden giyemem. Yaza doğru çok sıkıntı çekicem gibi duruyor. Bütün hamile modelleri aynı gibi. Ya giyene yakışıyor, yanlış anlaşılmasın ama ben giyemem. XL tişörtler hamilelere olmuyor dimi, illa hamile tişörtü mü almamız lazım.
olur çok kilo almazsanız. ben büyük beden tshirt hamile thisrtünden kolay buluyodum wala. yalnız doğumdan sonra H&M de güzel birkaç tane görüp üzülmüştüm neden vaktinde görmedim diye. şimdi de varmış diye duydum, bakıcam bi ara. bi de onların normal kalıpları da büyük. bakmak lazım hepsine.
olsun biz tekrar üstünden geçeriz sizin için. daha iyi hem, bir sürü şey keşfedilmiş olur siz de bir kerede alırsınız :) ama bence 7 ye bırakmayın. altıncı ayda başlayın.
Prospan kizimda alerji yapti uritiker oldu heryeri kabardı cikti cok kötüydü bitkisel oldugu icin icindeki tatlandirici yada birsey dokunmuş dedi doktor. Sizde dikkat edin diye yazdim
herkese merhaba
ne zamandır giremiyorum malesef. Baş ağrılarım çok oluyor kızlar.
aslında 3 bucuk aya kadar azalmıştı hatta MİGREN ağrısı hiç çekmedim. bu aralar acayip bir halde
ve iş yerinde olmak da üstüne tuzu biberi oluyor.
raporluyken evde bunalmak kötü geliyordu fakat gerçekten iş yerinden iş yerine fark gösteriyor bu mesele .
İyi insanlarla ve anlayışlı insanlarla çalışmak gibisi yok .
ama malesef insanlar kırıcı ve vurdum duymaz olabiliyor.
sanırım baş ağrılarım hep işle alakalı