2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
takipteyim seni :) bu konuda süpersin.

teşekkür ederim :)) şişme falan da var hiç yer kaplamaz ama pek pratik sayılmaz
küvet içi aparat da satılıyor tek 17,5 lira :) katlanan küvet alıp içine de böyle bişey alınabilir en azından bebek biraz olsun büyüyene kadar. ama tabi kontrol etmek lazım katlanır olanın içine uyup uymadığını.

Ben annemin gömleklerine el koydum iki tane :) üç tane de tunik aldım şimdilik iyiler ama işe başlayınca ne olacak bilmiyorum
Artık elbise filan giyerim işe :/
Benim de durumum biraz cins, herkes işi bırakacak ben mecburen başlamak zorundayım.

Prospan kizimda alerji yapti uritiker oldu heryeri kabardı cikti cok kötüydü bitkisel oldugu icin icindeki tatlandirici yada birsey dokunmuş dedi doktor. Sizde dikkat edin diye yazdim
kullanıcak olan bendim,uyarınız için çok teşekkir ederim, ilk verdiğiniz anda mı peki vücudu tepki verdi ilaca?

çok geçmiş olsun,inşallah biran önce geçer ağrılarınız, insanlarla uğraşmak zor maalesef

Canim aynı durumdayız senin gibi enfeksiyon dan serum yedim ilac aldım şimdi yine burnum tıkalı boğazım kötü doktora görmek istemiyorum ne yapacağımı da bipmiyorum

göbişli olduğum için zaten biraz bol tunikler giyiyordm... sanırım sadece hamile pantolununa bol bol ihtyacm olacak ama 3 tane aldm bile maaşta yne alıcm :))

Ben şuan için bol gömlekler de alıyorum zaten moda ona dönmüştü bulmak çok kolay özellikle devlette çalışanlar için kurtarıcı baya kamufle ediyor.
beni en bolu bile kamufle etmiyo artık :) ayyy hiç de haberimiz olmadı kaç aylık diyo her gören.. belediyeden anons da vermiştim halbuki ama duymadınız demek diyesim geliyo :):)

Günaydın alisverisler başlamış ben daha bir iğne almadım önce kizimdan kalanları bı toparlayıp bakmam lazım ona göre bir ihtiyaç listesi çıkaracağım sonra alışveriş
ben de yeğenlerden kalanları toplayacağım, ona göre alacağım. biraz da erken geliyor bana alışveriş için, hep 6-7.ayda başlayın derler ya, bakalım artık, eksiklere göre bir plan çizicez

geçmiş olsun canım, öyle tipler nedense her yerde var, takma kafana. sonuçta "yadırgadığın başına gelmeden ölmezsin" derler. onlar da yaşarsa öğrenir

Kızlar buarada bebek bezleri ebebek te indirim e girmiş, bilginiz olsun hali hazırda bebeği bez kullananlara duyurulur :))

Canim aynı durumdayız senin gibi enfeksiyon dan serum yedim ilac aldım şimdi yine burnum tıkalı boğazım kötü doktora görmek istemiyorum ne yapacağımı da bipmiyorum

Aynen okusuruk vs baslarsa gidicem bende suan burun tikanikligi beni mahfediyor. Ona da dr.un verecegi bi ilac yok malesef. Insallah bitkisel yontemlerle iyilesiriz. Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…