2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar göğüs pompası şazım oluyor mu gerçekten ilk 4ay zaten evdeyim sonra da 3saat süt izni var 6.aydan sonra da ek gıdaya geçilecek falan kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmedesin tecrübeli çalışan anneler Fikirlerini söylesin lütfen

Ayaklı derken Nasıl yani canım

küveti ayakların üstüne koyuyorsunuz, böyle ütü masasının ayakları gibi birşey, yüksekte duruyor. bu arada ben ufak bi mothercare çıkartması yaptım az önce :))) eve gidince paylaşıcam resimlerini çektim, pujtube a alternatif bişeyler buldum :)

Prospan kizimda alerji yapti uritiker oldu heryeri kabardı cikti cok kötüydü bitkisel oldugu icin icindeki tatlandirici yada birsey dokunmuş dedi doktor. Sizde dikkat edin diye yazdim

aaa yapabiliyor muymuş? fazla mı geldi acaba? kaç ölçek verdiniz, kaç kilo kızınız?

benim evim 1 saat uzakta olduğu için gün içinde gidip emziremediğimden dolayı bana çok faydası oldu,çünkü sağdıkça süt üretimi de artıyor bu şekilde 2 seneye yakın kullandım, ek gıdaya geçse bile bebekler 6. ayda hala beslenmesinin büyük kısmı anne sütü oluyor, o yüzden iyice araştırıp sizede lazım olur mu diye karar verirsiniz :))

Aynen okusuruk vs baslarsa gidicem bende suan burun tikanikligi beni mahfediyor. Ona da dr.un verecegi bi ilac yok malesef. Insallah bitkisel yontemlerle iyilesiriz. Cok gecmis olsun
Burun spreyi kullanabilirsin canım doktora sor hangisini kullanabilicegini söyler sana ben 10 gündür tıkalı burun yüzünden işkence çekiyorum spreyle en azından gece rahat uyudum ilaç kullanamadigim içinde hastalık geçmek bilmedi

Ahahaha :) Güldürdün canım ya...Cidden bizimkiler için de öyle bir forum olsa da ne konuşuyorlar izlesek. Bütçenin çöküşü yoğun konuşulan bir konu olur o kesin.

6 ay ek gıdaya geçiş ama yedikleri kuş kadar bir yaşına kadar süt ağırlıklı besleniyorlar canım evine gelme şansın varmı süt izninde ben şahsen çalışıyorsanız alın derim işyerinde biriken süt hem sizi rahatsız eder hemde sagarsaniz süt üretiminin devam eder

Ay bütçenin çöküşünü ben eşimden daha çok dert ediyorum kızlar ya kizim okula gidiyor çocuğun masrafı okula gidince başlıyor derlerdide inanmazdim gerçekten öyle kitabı servisi etkinliği saç saç paraları eğitime okusun yeterki sacariz Allah'a şükür

Onumuz 23 nisan şimdiden etkinlik için giyilicek kıyafetler alındı düşünün ogun okul kermeside olucak sonra arkasından geziye gidelim derler hadi bide piknik yapalım derler sene sonu gösterisi de patlattılar mı tamam

Ek gidaya geciyorsun ama agirlikli sut vermeye devam 10 aya kadar... yani gidanin yuzde 80 i eger sutun varsa sutten olacak. Sonrasi sana kaliyor 2 yasa kadar emziren anneler var tabi bir yildan sonra keyfi bir emzirme gibi oluyor sanirim gunde 2 defa fln yani benim duyduklarim boyle ama tecrubeli anneler daha dogrusunu yazarlar

kullanıcak olan bendim,uyarınız için çok teşekkir ederim, ilk verdiğiniz anda mı peki vücudu tepki verdi ilaca?
Ben cocugunuz icin sandim size okadwr yan etki yapmayabilir ama sizde sonucta hamilesiniz o ilacta bitkisel. Aksam içti sabahi heryeri kabardi kasintidan mahvoldu. Doktorunuza sorup kullanin bence

Slm annişler ben geldim gecen hafta gittim doktora okadar cıkolata yedım oynamadı dönmedi sinir oldum doktorum o kadar ugrastı 2 li test yaptırmadım doktorum 4lü test önerdi yaptıran varmı onu yaptıracagım 2liyi yaptırmak istememiştim bundan sonra daha aktif olurum sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…