2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim ben yaptırdım 4 luyu ama dusunmuyordum son anda karar değişikliği oldu şükür sorunsuz çıktı

Bu güzelmiş ama kuvete takılıyor mu acaba bide yeni doğan için uygun olurmu

ev tipi ana kucağına benziyor, uygun olur neden olmasın zaten daha büyük bebek rahatlıkla yıkanır diye düşünüyorum. sitede takım halinde de gösteriyor. küvet içi için uygun sanırım. yine de gidip görmekte fayda var. mothercare fiyatı 99 tl :)

Evdeyken lazım olmayabilir. Bence acele etmeyin. Herkes sağamıyor çünkü. Benim emerken oluyordu ama sağma şansım olmadı. Aşırı sinirleniyordum sağ sağ 10 cc-20 cc çıkınca. Zaten başlarda çocuk sürekli emiyor, emmediği zamanı da pompayı emzirerek geçirmek çok keyifsiz gerçekten :))) bir de bazı arkadaşlarım bir ay bazıları üç ay emzirdi. Hatta şöyle söyleyeyim tanıdığım sadece bir arkadaşım ve ben uzun süre emzirdik. O yüZden boşa verilen bir para da olabilir. Bekleyin, sütünüz çok olursa yahut baktınız 4 ay oldu emzirme devam ediyor öyle alırsınız. Ben iki sene emzirdim ama hiç beceremedim, çok bunalttı beni sağma işi

Kızlar aranızda her ultrason girmenizde bebeği uyuyan var mı? Benim kız çok tembel galiba sürekli uyuyo oluyo. Daha yüzünü bile göremedik. Beni de korkuttu biraz bu.

kızlar 15 gün önce yaptırmıştım fakat bugün tekrar kan testi yaptırayım dedim, tiroid değerimi görmek için
15 gün önce tsh:1,326, serbest t4:1,07 yani normal aralıktayken
bugünki sonuçlarım: tsh:5,25, serbest t4:0,92 üstüne bir de PDW değeri:20.05 çıkmış

neler oluyor, testi tekrarlatayım belki tüp bozuktur diye olumlu düşünmeye çalışıyorum şuan.
PDW ile ilgili bilgisi olan var mı?

Kızlar aranızda her ultrason girmenizde bebeği uyuyan var mı? Benim kız çok tembel galiba sürekli uyuyo oluyo. Daha yüzünü bile göremedik. Beni de korkuttu biraz bu.
Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Kalp atışını gösteriyor zaten doktor. Benim annem diyor ki hamileliginde ben hiç tekme bile atmamışım... cok hareketsizmisim... ama gayet sağlıklı doğdum:)))

Canim benimki de öyle hatta babası der annesi gibi uykuyu seviyor diye her seferinde doktorlar baya dürtuyorlar korkma kalbi çalışıyor çok şükür :)

Gereksiz bir endişe varki üstümde Allah'ım boşa çıkarsın bu endişelerimi kontrole gidip kalp atışını duyayım yeticek bugün sanki karnımın içi açıyor gibi çok değişik hani hassaslasmis gibi nolur iyi olsun

Ben de buna baktım bugün işte,,, yalnız sadece öndeki parça 99 lira , küvet dahil değil. Açtırıp baktım hakikaten konforlu bişey :)

Eklentiler

• IMG_1321.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1322.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 48

Annelik hormonu etkisi herhalde o. Benim de 14. Haftada öyle bir his gelmişti. Bi de üstüne garip rüyalar gördüm. Çok kötü olmuştum. O psikolojiyle hem eşime hem sağıma soluma herkese çatıyodum. Tahammülüm bile kalmamıştı hiç birşeye resmen sırf o his yüzünden. Hemen doktora gittim. Çok şükür birşeyi yoktu mışıl mışıl uyuyomuş. Üstelik bir de cinsiyetini öğrenmiştim ferahlayıp dönmüştüm. Darısı başına. Bir şeyi yoktur Allahın izniyle merak etme .

Çok rahattım aslında ama nedense bu aralar böyle oldu kontrol zamanına az kaldı diye bekliyorum bende 16 haftalık olsun öyle gideyim hem cinsiyet kesinleşir diye rabbim korusun yavrularimizi

Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Kalp atışını gösteriyor zaten doktor. Benim annem diyor ki hamileliginde ben hiç tekme bile atmamışım... cok hareketsizmisim... ama gayet sağlıklı doğdum:)))

Canim benimki de öyle hatta babası der annesi gibi uykuyu seviyor diye her seferinde doktorlar baya dürtuyorlar korkma kalbi çalışıyor çok şükür :)

Ben de uykuyu severim zaten sürekli de uyuyorum şu anda. Kalp atışı gelişimi her şeyi uygun. Bir tek femür kemiği galiba 2 3 gün geride. İnşaallah o artmazsa her şeyimiz normal. Geceleri de bazen hareket hissediyor gibiyim ama ne bileyim 8. 10. Haftalarda o kdr hareketli olup şimdi öyle sürekli yatıyo görünce insan telaş yapıyo. Bi de hep bi söz var sağlıklı bebek hareketli olur diye.. aman Allah başka dert vermesin. Biraz pimpirikliyim ben galiba.

Ben de buna baktım bugün işte,,, yalnız sadece öndeki parça 99 lira , küvet dahil değil. Açtırıp baktım hakikaten konforlu bişey :)

başka küvet falan almayıp banyo küvetinde yıkasak olur heralde dicem ama koca küveti bebeğe kadar dolduracaz derken baya su harcarız sanırım :))

başka küvet falan almayıp banyo küvetinde yıkasak olur heralde dicem ama koca küveti bebeğe kadar dolduracaz derken baya su harcarız sanırım :))
Yok o sekilde yikaman imkansiz benim bebeklik fotolarimdan göruyorum evde kuvet vardi ama annemler legen de yikiyorlarmis o zamanlarda boyle bebis kuvetleri yok tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…