2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yok o sekilde yikaman imkansiz benim bebeklik fotolarimdan göruyorum evde kuvet vardi ama annemler legen de yikiyorlarmis o zamanlarda boyle bebis kuvetleri yok tabi...

şu mothercare'in ana kucağına benzeyen şeyle yıkamayı kastetmiştim :) hiç bir şey olmadan elde küvette yıkamak değil

Teşekkürler LCW ye bakacağım.Kesinlikle daha yaratıcı ve sevimli olsalar çok iyi olacak.Henüz hiçbir kiyafet almadım.
Farklı olsun şık olsun rahat olsun... ne ararsan avm lerde gebe diye r mağaza var tavsiye ederim. Ben ordan aldım. Çokta memnunum.

Ben calismiyorum ama mastit oluyordum cok fazla , dr.um onerdi emzirdikten sonra kalan miktari sagip atiyordum dolaba arada onlari da cikartip veriyordum biberonla. Ama ben oglum 2 aylikken falan aldim ihtiyac duydugum icin herkes ihtiyac duymayabilir. Yani alinmasi zorunlu diyemiyorum

İyi geceler kizlar size bisey sorcam renkli utrason 20 22 hafta arasimi cekiliyordu oglumda yaptrmistim ama ne zaman oldugunu unuttum

Eki Görüntüle 1960302 Eki Görüntüle 1960303
Ama çok dik degilmi yeni doğan bebeği onun içine koyunca yığılır bence alt tarafa doğru ama içi yumuşak sa Ana kucağı gibi olabilir bilemedim
Ama çok dik degilmi yeni doğan bebeği onun içine koyunca yığılır bence alt tarafa doğru ama içi yumuşak sa Ana kucağı gibi olabilir bilemedim

Yok değil, yatabiliyor da kız beceremedi, ben de eğilmek istemedim :) bu ilk kademedeki hali. Şezlong gibi mekanizması, yatırabiliyorsunuz arkadan.

başka küvet falan almayıp banyo küvetinde yıkasak olur heralde dicem ama koca küveti bebeğe kadar dolduracaz derken baya su harcarız sanırım :))

Bu aparatı alıp küvet müsaitse yıkayabilirsiniz. İçini doldurmanıza gerek yok. Zaten üstünden döküceksiniz suyu gidicek. Bunun kumaşı da file, haliyle altta kirli su da birikmiyor. Baya hijyenik yani :)

Mothercare'de hala indirim var hanımlar. Ben resimdekileri aldım bugün, ikisi 35 Lira. Avm'de çalışmak çok zor. Sağ elle kazan sol elle ver )

Eklentiler

• IMG_1323.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_1324.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 62
Canım ben çalışmıyorum ev hanımıyım ama kesinlikle şart özellikle elektirikli göğüs pompası ben almamıştım doğumdan önce doğumdan sonra eşim koşarak aldı ben avent elektirikli kullandım çok memnun kaldım öZellikle çalışıyorsan zafen çalışmaya başlayınca sütünü gündüz sağıp bırakırsın bakıcın verir. İstersen hastane tipi göğüs pompasıda kiralanıyor ama bence almak daha mantıklı. Bana şöyle gerek oldu doğumdan çıktım 3. Gün göğüsmü süt bastı süt basması deniyormuş birden göğüslerim şişti taş gibi oldu ateşim çıktı hemşirem eve gelmişti hemen socak havlularla kompres yaptı göğüsüme sütleri sağarak memeleri boşalttık bebeğe biberonla verdik zaten göğüs aşırı dolu olunca bebek göğüs ucunu tutup ememiyor ve ve göğüste süt kanallarında tıkanma olabiliyor . Zaten bebek ilk aylarda göğüsünün hepsini emerek boşaltamıuor mide kapasitesi küçük olduğu için kalan sütü boşaltman lazım ki göğüslerin süt üretebilsin tekrardan ve sağdığın sütleride difrize atarsın sen olmadığında veya gece seni uyandırmaz babalar doyururı biberonla yani her yönden avantaj

Bu aparatı alıp küvet müsaitse yıkayabilirsiniz. İçini doldurmanıza gerek yok. Zaten üstünden döküceksiniz suyu gidicek. Bunun kumaşı da file, haliyle altta kirli su da birikmiyor. Baya hijyenik yani :)

ne bileyim sanki suyun icinde olmazsa usurmus gibi geldi ondan dedim :) alabilirim ama guzelmis.

Aynen okusuruk vs baslarsa gidicem bende suan burun tikanikligi beni mahfediyor. Ona da dr.un verecegi bi ilac yok malesef. Insallah bitkisel yontemlerle iyilesiriz. Cok gecmis olsun
Geçmiş olsun 1 hafta önce bende aynı durumdayım sağlıkçı olduğum için çözümü bulmak kolay oldu eczaneden 100 CC lik İzotonik ve enjektör alın 3-4 TL felan fiyatı içinde tuzlu su olduğu için çok kolay burnunu açıyor sağlık ocağına gidin nasıl yapıldığını gösterirler burnuna fısfıs gibi her tıklandığında sikacaksin yada bebekler için deniz suyu diye satılan fısfıslar var ondan alın

Araya zaman girince insan öyle oluyor canım. Merak etme Eminim miniğin gayet iyi sana el sallayacaktır :)

Ben cocugunuz icin sandim size okadwr yan etki yapmayabilir ama sizde sonucta hamilesiniz o ilacta bitkisel. Aksam içti sabahi heryeri kabardi kasintidan mahvoldu. Doktorunuza sorup kullanin bence
kullanıcak olan bendim derken, çocuğuma kullanıcak olan bendim :) ilaç tavsiyesi arkadaştan gelmişti o zaten kullanmıştı anlamında yazmak istemiştim
kızınıza da çok geçmiş olsun, dün akşam peditusu kestik prospana başladık öksürüğü daha kötü olmuştu,bir çay kaşığı verdim çok şükür yan etki yapmadı ama ateşi gece 37,5 du hep,bunun prospan ile bir ilgisi yoktur sanırım.öksürükte bir kaşık vermeme rağmen sanki daha iyi gibi geldi, inşallah bugün daha da iyi olur,tadını da sewdi yawrum, zorlanmadık içirirken,tavsiyeleriniz için ikinizede çok teşekkür ederim arkadaşlar A AysheDuru M melodi_1

selam,genelde 2 li test yaptırıp iyi çıkarsa 4 lüyü yaptırmıyorlar,sizde tam tersi durum olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…