2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gecen ay %80 kiz dedi doktor bugunde %100 erkek soktayim
kızlar dönebiliyormuş canım,insan kendini alıştırınca ilk duyduğu cinsiyete,değiştiğini duyunca şok geçirmemek elde olmasa gerek,bizede kız demişti 13. haftada bakalım dönmez inşallah birkaç parça kıyafet bile aldık pembe pembe

Çok rahattım aslında ama nedense bu aralar böyle oldu kontrol zamanına az kaldı diye bekliyorum bende 16 haftalık olsun öyle gideyim hem cinsiyet kesinleşir diye rabbim korusun yavrularimizi
o his bende de var,benim 2 hafta var kontrole,buaralar hiç dinelemedim uykusuzlukta var oğlum hasta olduğu için kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hareketlerini de hissetmiyorum acaba diyorum bişey mi oldu kötüde düşünmek istemiyorum ama Allah korusun birşey olsa anlaşılmaz mı kanama vs gibi

İyi geceler kizlar size bisey sorcam renkli utrason 20 22 hafta arasimi cekiliyordu oglumda yaptrmistim ama ne zaman oldugunu unuttum
bana hastaneden 18-21 hafta arası dediler canm detaylı ultrason için,bu durum doktora göre değişiyor mu bilmiyorum sen en iyisi kendi doktoruna sor zatn onlar sana detaylı için şu tarihe randevu al diye uyarırlar merak etme

Gecen ay %80 kiz dedi doktor bugunde %100 erkek soktayim

Dr. bana kızımda belli belirsiz bir çizgi göstermişti. "Bak bu kız demek eğer bunun yanında iki nokta görürsek o erkek demek" dedi. "Ben cinsiyeti özellikle geç söylüyorum çünkü bazen testisler bazen geç inebiliyor" demişti. Seninkide muhtemelen böyle olmuştur. RABB'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

geçmiş olsun canım..
her işyeri aynı galiba hastasın belli ama inanmak istemiyorlar nedense.binbir surat hiç demezler bu kız hamile ilaç kullanamıyor tabiki ağır geçecek diye herkes bencil kendini düşünür olmuş ama kendileri hasta olunca koşa koşa rapor alırlar

Günaydın kızlar
Sabah gidip kan testimi tekrarlattım, artık öğleden sonra sonuç çıkar heralde, umarım iyi çıkar, stres oldum.
Hepinize güzel, sağlıklı, huzurlu bir gün dilerim
İnşallah canım,stres yapma sonuç değişmese bile mutlaka tedavisi vardır,bunu erken öğrenmen bile çok güzel birşey,ara ara test yaptırmak lazım aslında,benimde doktorum 10 gün sonra tekrar çağırdı testleri tekrarlamak için, albüminim çok düşmüş hergün 1 tane yumurta beyazı ye dedi, inşallah normal seviyeye gelir hepimizin değerleri

Bir iki birsey almistim birde battaniye ormeye baslamistim pembeli.felan ne yapicagimi sasirdim kaldim.suan
Tatlı şaka yapmş sana bebişin. Doktorun desem sinir olacaksın çünkü iki heyecanı da tatmış oldun öyle düşün. Battaniyeyi de ör sakla başlamşken belki diğer bebişe olur ya da hediye edersin. Hayırlısı olsun inşallah

ben oğlum 1 yaşındayken işe başladım. Evde manuel pompam vardı. Olmadı gittik elektrikli aldık. Her türlü lazım oluyo tabi ama çocuk emmeyedebilir sütün olmayadabilir. Bu kişiden kişiye değişiyor. Nolur Ne olmaz diye pahalı iken alınmaz bence ama çok iyi bi indirim varsa kaçırmamak için edinilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…