2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bugun ruyamda deniz gordum cok guzeldi masmavi once tekneyle gezdim sonra yuzdum ama degisik bi ruyaydi baadr karisik ruyalr goruyordum bende

Nazli cikti kendini merak ettiyor bisey alma cnm tam belli olana kadar banada yuzde seksen erkek demisti degisrmi acaba
Aynen Öyle canım :)) inan banada yüzde 80 erkek demişti 2 hafta önce bugün kıza benziyor dedi çünkü secde pozisyonunda duruyor açmıyor ayakları ı dedi görebildiğim kız gibi dedi 2 hafta sonra kesin söyleyecek sanırım tam 18 haftada belli olur dedi genellikle cinsel organları için. Birde biz bugün 15+2 günlüğüz ultrasond da 16 haftalık çıktık hayırlısı bakalım canım sen 4lu test yaptın mı?

balbocegim2 canım nasıl oldun? Oğluşun nasıl oldu, toparlanmışsınızdır inşallah biraz.
sağol canım benim, ben aynıyım
doktora gitsem kesin rapor werir ama iş yeri surat yapıcak vs cumaya da ne kaldı diyorum biraz daha dayanmaya çalışıyorum ama dinlenmeden de geçmiyor bu hastalık çok şükür ki oğlum daha iyi gece neredeyse hiç öksürmedi diyebilirim,onu iyi görünce kendimi unutuyorum :)
sen nasılsın canım,bebeğini hissetmene çok sewindim tarifsiz bir duygudur heleki tam tekmeler başlasın daha da güzelleşiyor hissetmek

En saglam 20. Hafta 3 boyutlu ultrason bence

Canım dediğin gibi bu hastalığın tek ilacı dinlenmek. Keşke insanlar biraz daha anlayışlı olsa da iş yerinde trip yeme korkusu olmadan rahat rahat raporumuzu alabilsek. Senin de aslında dinlenmen gerekirdi ama iş hayatı işte. Neyseki oğluşun iyiymiş. Sen de iyileşirsin inşallah en kısa sürede.

Ben iyiyim canım, iyileştim çok şükür. Hele sabah bu hareketleri hissetmek beni çok mutlu etti. Sabahtan beri olur olmaz şeye gülüp duruyorum. Daha da kuvvetlenirler inşallah, çok değişik, güzel bir his cidden.

Senin verdiklerini ben almisim desene cabuk geri al benden
almamalıyım cnm zaten kilolu hamile kaldım canm ileriki aylar için dikkat ediyorum hamur işi ekmeği yememeye çalışıyorum :) ama senin alman doğal çünkü fazla hareket yasak doğumdan snra da diyet topiği açıp topluca verirz inşaallah

teşekkürler. zapp rahatsa bu daha da rahat olmalı fiyat performans oranı doğru orantılıysa. baya fark var aralarında çünkü. aslında ben de görüntüsünü sevdim daha çok :)) bi de ilk kızımda bir tane kırmızı bir tane de kahverengi araba kullanmıştık, bari bu değişik olsun diye pembeye karar verdim :)))))) bu arada asıl mesele arabayı açıp kapatmak. çünkü kucağınızda çocuk varken yaptığınız işlem bu. o yüzden ben en çok ona bakıyorum. tek elimle açıp kapatabilir miyim ve bagaja rahat koyar mıyım diye.. haliyle bunun otomatik açılması hoşuma gitti en çok...

bende çok üzülerek bırakıcam sanırım dayanabildiğim kadar gelicem haziran sonuna kadar düşünüyorum bünyem el verirse benim ilk çocuk ama bakıcak kimsem yok mecburen bırakmak zorunda kalıcam

Dora bana da biraz kaba geldi. Doğa koysan? hem çok benziyo hem şiir gibi :)

amin amin benimde tek tesellim o benimde uzak olduğu için bırakma şansım yok kimseye eşimde istemiyo zaten ama maddi olarak çok zorlanıcaz bizde kredimizde var Rabbim kolaylık versin bende biraz büyüyünce evde yapılcak işlere bakıcam. iş çıkışını felan nezaman nasıl yapmayı düşünüyosunuz konuştunuzmu hiç?

O zaman kesin tavsiye ederim, küçücük bi yer ama elbiseler çok güzel. Pazarlık da edin ama :) carouselin karşısında ebrunun hemen yani. Ebruya da baktım ama pahalı geldi 3-4 ay için.

bende çok fazla abartmayı düşünmüyorum malum masraflar bizi bekler:)

Tabiki bebek hareketidir. Bende hissediyorum artık guluk guluk bişeyler. Çok heyacan verici. Doğum tar.miz de yakın. İkimiz de yanılıyor olamayız:)

bende çok fazla abartmayı düşünmüyorum malum masraflar bizi bekler:)

evet, hiç bitmeyen masraflar :)))) öncelik listesi yapmak lazım kafada. çamaşırı vs de emzirmeye uygun olanlardan almalı mesela, zaten emzirme sürecinde kilo verilse de pek değişmiyor göğüs ölçüsü. onun için de mothercare tavsiye ederim. şu an indirimde, 2 tanesi 60 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…