2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bende çok üzülerek bırakıcam sanırım dayanabildiğim kadar gelicem haziran sonuna kadar düşünüyorum bünyem el verirse benim ilk çocuk ama bakıcak kimsem yok mecburen bırakmak zorunda kalıcam

aldığınız maaş iyi bir bakıcının maaşından fazlaysa bırakmayın bence. ücretsiz izin vs şansınız varsa kullanın, uzatın vs ama işi tamamen bırakmak çok yıpratıyor insanı. çalışmaya alışınca ev gerçekten çok zor ben ilkinde yaptım o hatayı. daha doğrusu aile işi oluğu için bırakıcaksın dediler bıraktım mecbur. kızımı kendim büyütmek çok keyifliydi tabi ama yine de içim buruldu çok işe devam edenleri görünce. kendimi ev kadını moduna sokamadım psikolojik olarak da fiziksel olarak da. 2,5 sene sonra tekrar başladım, hayata döndüğümü hissettim. şimdi de 6 ay veya maksimum 9 ay kalmayı planlıyorum evde.

Benm tanığım bi dora var ama erkek. Çokk sevimli unisex bi isim insan alışıyor başta benm de tuhafıma gitmişti ama hoş bence. Uyumlu olsn diyosan duru da koyablrsşn

Aramizda 3 5 gun fark var ( ben ilerideyim ) ben de emin olamiyorum ne hissettigime

bizim ayniydi sanirim ama ben hala bisey hissetmiyorum ya :)
ayni seyi dun ben de yasadim. bebegimin ilk yili diye bir ani defteri siparisi verdim. kargo alici odemeliydi. daha sonra baska sitelerde kargoyla ayni fiyata gordum ama teslim sureleri uzundu. aman dedim bosver verdin siparisi iste 5-6 liranin hesabini yapma :)

Merhaba Canım,
7 sene Toronto'da yaşadım ve Vancouver'da çok severim.
Benden her seferinde 2 tüp olarak kan alımı yapıldı ve sebebininse uzun bir transfer süresi olduğundan yedek amaçlı olduğunu düşünüyorum.
Ben Panoroma testine çok güvendim ve en büyük hatam böyle bir olumsuzluk yaşayacağımız ihtimalini düşünememek oldu.Ben test için burada 2,500 Tl ödedim.Kanada sağlık sistemi bunu ödemiyor mu?Orada da buradaki gibi özele giriyor olmalı.
Çalıştığım için sigortam var ve devlet 2 li testi karşılıyor ayrıca özel Anadolu sağlık sigortamız var.
İmkanım var ve 2 doktorum varken kimse bana 2 li de yaptır ,bir şey kaybetmezsin gibi bir öneride bulunmadı ve bende akıl edemedim.Şimdi çok pişmanım((
Bu olaydan sonra hep 2 planla yoluma devam etmek gibi bir tecrübe edindim.
Şimdi buradaki laboratuvara baskı yapıp hızlandırılmış test sonucu için uğraşıyorum.
Dediğin gibi Allah'a kalmış ,hepimize Allah'ım sağlıklı içinde bebeklerimizi almaya nasip etsin.

Sevgilerle.
İlknur

ücretsiz izin şansım yok malesef amabenim yol durumum sıkıntı 2 saatte gidip 2 saatte geliyorum ve normal süt izin haklarını felan alabileceim bir işyeri değil malesef kurumsal değil ve cumarteside çalışıyorum eşimde bırakmam için ısrar ediyo çok zorlanıcağıma eminim çünkü hiç evde durma konum olmadı hep çlaıştım ve severek çalıştım şuan çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyo malesef tek tesellim temmuz ayına kadar çalışabilmek.

şuan hiç alışveriş moduna sokamıyorum kendimi hiç kilo almadım sanırım 2 ay sonra başlıycam alımlara:)

uzulmeyin bir kapi kapanir baska kapi acilir. daha iyilerine vesile olacaktir belki de. cocugunuz biraz buyudukten sonra daha guzel firsatlar gelecek belki onunuze. fazla iyimser gelebilir belki ama boyle dusunun, uzulmenin ne size ne bebege bir faydasi yok

Evt cnm ayni... kese iken dogum tarihi 7 si cikiyordu gecen kontrolde 4 u cikti o sebepten tam kestiremiyorum ama takibi senin takvimden yapiyorum en dogru tespit keseykenki tespit oluyor sanirim. Balik yagi vitamin fln derken bizimki 3 gun ilerden gidiyor sanirim. Zorlamamak lazim

canm senin gibiyim bende. çalıştığım yer kuırumsal değil ctesi tüm gün çalışıyoırm hatta yazın yoğun oluyorz pazar bile çalıştığım çok oldu... idari kısımda çalışan 2 bayanız ve diğer bayan 45 yaşında bekar öyle halden anlamaz hamileliğimn başında doktrm 15 gün rp.verdi bn 1 hfta istedm o bir hfta bile battı. süt iznimi hiç kullanamam sabah 6:30'da evden çıkyorum aksm en erken 17:30 a doğru evde oluyorum... istediğim zaman yıllık izin bile kullanamıyorum... eve iş götürdüğüm çok oluyor yani bla bla bla kv bakamam o kadar yoğun dedi ki haklı bende kendmi küçück bebeğimden mahrum bırakcam .. eşimin maaşı kıt kanaat yeter şükür kirada değilim borcum yok evladıma kıymamaında bir anlamı yok Allah bereket ve sağlık versin kreş zamanı gelince işe başlanır yine .. sıkma canını olduğu kadar

Merhaba Kızlar,
Bende 16+4 haftalık hamileyim,kızımız olacak hayırlısıyla insallah...
Benim sormak istediğim,kasık ağrılarınız oluyor mu? Bir de isim ne düşündünüz :)

bastan 7 agustostu bizim de son kontrolde 3 agustos cikti. sen benden devam et :)) hatta 15+5 ti 16+2 gibi bisey cikmisti usg de.

Selam

benim 2li testim de cok sükür iyi çıktı.3 ve 4 gerek yok dedi. ama 20.hafta da gittigimde 4d ultrasonla beyin damarlarını kontrol edecek,o önemli zeka ölçümünü kontrol ediyoruz o sekilde dedi.Ekstra biseye gerek yok dedi.Kan testi yapmayacak yanii

Dora güzelmiş bence kulağa hoş geliyor :) kökeni ne acaba?

Dora konusundaki fikirleriniz için teşekkür ederim. Gerçekten çok kararsızım. Sonuçta bırafa daha fazla fikir alma şansım var. Merak ediyorum ilk duyunca nasıl tepki verecek insanlar diye.
Galiba eşiniz haklı biraz zor ve dediği gibi kaba sanki

yok o zaman haklısınız. o şekilde çok zor. kurumsal olsa süt izinlerinizi de bi günde toplayabilirdiniz belki. bi bankacı arkadaşım öyle yapmıştı. ama 6 gün çalışmak çok zor. üzülmeyin. daha iyi kapılar açılır önünüze. hayat genelde öyle akıyor nedense :) boşuna dememişler nefse güç gelen hakta hayırlıdır diye.

Merhaba Kızlar,
Bende 16+4 haftalık hamileyim,kızımız olacak hayırlısıyla insallah...
Benim sormak istediğim,kasık ağrılarınız oluyor mu? Bir de isim ne düşündünüz :)
Kasık ağrısı bende de var. Bi de kusmaktan kaynaklı daha da ağrıyor zorlandığım için sanırım

Bu arada ben de 61.5la başladım şu an 64.5 kiloyum Çok hızlı aldım sanırım diyetisyene bir görünmem lazım çünkü zaten kiloluydum şimdi aşırı kilolu olarak çıkıyorum:))) Kiloyu çok takmamaya çalışıyorum ama sonuçta aşırı kilo alırsak bize zarar. Oturup kalkmak eziyet haline gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…