2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

bence çok almamışsınız. zaten iyiymiş kilonuz. halihazırda kilolu olanlar daha az alıyo sanırım.

32. haftada ayrilabiliyoruzya o zaman cikicam...2 ay doguma kadar 2 ayda dogumdan sonra devlet maasin 2/3 unu veriyor... eger erken soylersem tekrar donmeyecegimi sigortami kesecektir...boyle ayrilmakta etik olmaz diye düşünüyorum bi yandan... 32 haftada tekrar donmeyecegimi soylesem mi ...bilemiyorum... özelde calisiyorum ...benimde kafam karışık...aslinda karisik olmamasi lazim ama dogum parasida hakkim degilmi...son maasim olacak çünkü...

Söyleme bence sonradan karar verdim zor olacak dersin.

Canım doğum izninde maaşın 2/3'ünü mü alıyoruz? Hadi ya, ben aynı alıyoruz diye biliyordum.

Çok almamışsın ki,yine iyisin... Ben 2 kg aldım simdiye kadar ama zaten önemli olan bundan sonrası :) Herkes simdiden sonra alırsın diyor bakalım az yemeye calısıyorum ama arada kaçıyor yanii.. Dediğin gibi ne kadar cok alırsak bize zarar... Kusma hala gecmedi mi yaaa senin? Gerci bende çok çok az olmuştu,3. aya kadar 6-7 ancak olmustur :)

Sevgili anneler bana moral desteği olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bunlar ihtimal hesapları tabiki en iyisini Yüce Yaradan bilir. İnşallah sağlıcakla kucaklarız hepimiz yavrularımızı. Hasta annelere acil şifalar diliyorum. Bebeğine alışveriş yapan annelerimize güZel sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyorum. Bebeğini hisseden anneler gözünüz aydın darısı bize 3. Bebeğim ama ilkinden heyecanlı bekliyorum miniğimi hissetmeyi. Bebek arabası olarak ben bebe comfort un bi modelini beğendim baston tarz ama travel sistem

Anladım cnm banada 3 e gerek yok dedi 4lu 2 hafta sonra dedi 20. Haftada da 4d usg yapılacak inşallah

Söyleme bence sonradan karar verdim zor olacak dersin.
öyle soyliycem artik.. başka carem yok...zaten ben cikmadan isleri birine gosteticem ogreticem...zor durumda kalmayacaklar

arkadaslar bebeklerinize aldiginiz şeyleri gule gule kullanin yavrunuzla insallah...bebek bakim cantasinin sirta takilanlarindan aldım ben kizimda 2 eliminde boş ta olmasi benim icin onemliydi...koluma takip bebegimlede ilgilenemiyordum...cok rahat ettim bebegimi kucagimda taşırken ozellikle

Son düzenleme:
Canım doğum izninde maaşın 2/3'ünü mü alıyoruz? Hadi ya, ben aynı alıyoruz diye biliyordum.
Tamamını alamıyorsun cnm,kesintiye uğruyor maaşın,her ay doğumdan sonra aylık olarak ziraat bankasına yatıyor,onu da hergün çekemiyorsun,her ayın 8-14 ü arasıydı yanlış hatırlamıyorsam,şaka birde tek defaya mahsus süt parası 120 tl almıştım :))

Hadi ya, işe bak sen. Bir de tarih aralığı koymaları ilginç. Destek olucaklarına köstek oluyorlar desene. Neyse yapacak bir şey yok, idare edicez artık. 4 ay izin veriyorlar neyseki lütfedip.

Merhaba Kızlar,
Bende 16+4 haftalık hamileyim,kızımız olacak hayırlısıyla insallah...
Benim sormak istediğim,kasık ağrılarınız oluyor mu? Bir de isim ne düşündünüz :)
ben de 17+4 üm. Kasık ağrılarım arada oluyo. Ani hareket yaparsam ya da unutup koltuğuma hızlı oturursam ani kramplar da oluyo. Benim de kızım olucak nasipse. Bir abisi var 4 yaşında. Adı Kağan. Çok concon moda bi isim istemiyorum çok eski de olsun istemiyorum. Bu yüzden bende bulamıyorum. hüma hira ayza lina lisa elisa mira miray asya aden asel tarzı istemiyorum çünkü çoooookkkk fazla var etrafımda. Başkada isim yookkk sanki azra ismine bayılıyodum ama ben kız doğurana kadar azralar arşa ulaştı çokk fazla. Napıcam bilemiyorum.

onların sana kanuni haklarını kullandırmamaları etik değil aslında. Bence söyleme pat diye çık :)

bende senin durumundayım aynı kafam çok karışık benim çıkacağımı biliyolar bakıcak kimsem olmadığını ama erken çıkmak zorunda kalırım rapor almadan ondan korkuyorum inşallah aksiilik olmaz 32.haftayı tamamlarız bende doğum parasını umut ediyorum bencede hakkımız ama nebilim işyerinde de bir problemim yok inşallah rapor almadan çıkmak zorunda kalmam.mesela biz 4 ay raporlu olcaz ya rapor bittikten sonra gidip çıkışımızı yapıcakmışız.

canım bende mayısta 35 olucam yaş. riskim 1/282 çıktı diğerleri senin gibi 10000 inin altında dr um çok güzel dedi sonuç negatif dedi burun kemiği ve ense kalınlı normalse hiçç kafana takma derim.yada başka bi dr ada danışabilirsin.

Merhaba kızlar iki ay sonra 9saatlik otobüs yolculuğu planlıyorum üç gğn sonra da dönüş olacak şekilde,yaklaşık 5aylık olucam o Zaman sıkıntı olur mu sizce o kadar saat otobüste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…