yok o zaman haklısınız. o şekilde çok zor. kurumsal olsa süt izinlerinizi de bi günde toplayabilirdiniz belki. bi bankacı arkadaşım öyle yapmıştı. ama 6 gün çalışmak çok zor. üzülmeyin. daha iyi kapılar açılır önünüze. hayat genelde öyle akıyor nedense :) boşuna dememişler nefse güç gelen hakta hayırlıdır diye.
Günaydın arkadaşlar. Dün ikili test sonucum çıktı. Doktor yaş riski var dedi 1:347 risk. Amniyosentez önerdi. Bu testte de düşük riski 1:200 yani kabul etmiyorum yaptırmayı diye bi kağıt imzaladım çıktım. Yaşım 33 yaş 8 aylığım. Down ve edward sendromu riskim 10 binde birin altında çıktı yani normal sadece yaşımdan dolayı risk varmış. Benim gibi 33-34 yaşında olan anneler sizin yaş riskiniz ne çıktı.
Geçmiş olsun canım.Gunaydin herkese esimin ameliyati basarili gecti bizde daha toparlamaya calisiyoruz insallah hersey güzel olacak.biseyler alanlar olmus gule Güle kullanın.kuvet konusu baya gecmis kuvet kova tas set seklinde almistim ben uzerinede file ama cok abarti fiyatlar ve ozellikli bisey almayın derim bi muddet sonra filede istemeyip içinde yikaniyorlar zaten.
canm senin gibiyim bende. çalıştığım yer kuırumsal değil ctesi tüm gün çalışıyoırm hatta yazın yoğun oluyorz pazar bile çalıştığım çok oldu... idari kısımda çalışan 2 bayanız ve diğer bayan 45 yaşında bekar öyle halden anlamaz hamileliğimn başında doktrm 15 gün rp.verdi bn 1 hfta istedm o bir hfta bile battı. süt iznimi hiç kullanamam sabah 6:30'da evden çıkyorum aksm en erken 17:30 a doğru evde oluyorum... istediğim zaman yıllık izin bile kullanamıyorum... eve iş götürdüğüm çok oluyor yani bla bla bla kv bakamam o kadar yoğun dedi ki haklı bende kendmi küçück bebeğimden mahrum bırakcam .. eşimin maaşı kıt kanaat yeter şükür kirada değilim borcum yok evladıma kıymamaında bir anlamı yok Allah bereket ve sağlık versin kreş zamanı gelince işe başlanır yine .. sıkma canını olduğu kadar
ben de 17+4 üm. Kasık ağrılarım arada oluyo. Ani hareket yaparsam ya da unutup koltuğuma hızlı oturursam ani kramplar da oluyo. Benim de kızım olucak nasipse. Bir abisi var 4 yaşında. Adı Kağan. Çok concon moda bi isim istemiyorum çok eski de olsun istemiyorum. Bu yüzden bende bulamıyorum. hüma hira ayza lina lisa elisa mira miray asya aden asel tarzı istemiyorum çünkü çoooookkkk fazla var etrafımda. Başkada isim yookkk sankiazra ismine bayılıyodum ama ben kız doğurana kadar azralar arşa ulaştı çokk fazla. Napıcam bilemiyorum.
ben çok severim dora adını, çok sevdiğim yeğenlerim bile var o isimde. Bence güzel ve uyumlu olur abisiyle.Günaydınnnnkızlar size bir isim sormak istiyorum. Lütfen bana fikir verin. Ben daha çocuğum bile yokken hep derdim ki. Bir kızım bir oğlum olursa isimlerini doruk ve dora koymak istiyorum diye. Oğluşum oldu doruk koydum. Şimdi kızım olacak inşallah dora diyorum. Doruğun sözlük anlamı zirve dora demek. Dora'nın da doruk zirve demek. Ben isimlerini anlamlarının karektere yanısdığını düşünüyorum. Sizce Dora nasıl bir isim. Seslenince kulağa nasıl geliyor çok kararsız kaldım. Eşim biraz kaba olduğunu söyledi. Artık kızıma ismiyle seslenmek istiyoruz
uzulmeyin bir kapi kapanir baska kapi acilir. daha iyilerine vesile olacaktir belki de. cocugunuz biraz buyudukten sonra daha guzel firsatlar gelecek belki onunuze. fazla iyimser gelebilir belki ama boyle dusunun, uzulmenin ne size ne bebege bir faydasi yok
4Kızlar hemen hemen 4 aylık olduk artık hepimiz hatta daha ileri olanlarda var kaç kilo aldınız toplamda
Benim kizimin adi Elvin cok severek koyduk anlami cennet cicegi ve gokkusaginin her bir tayfina verilen isim ve sicak anlaminda. Cinsiyetimiz henuz kesinlesmedi erkek olursa ali yada ali eren düşünüyoruz kiz olursada cok uyumlu bi isim düşünmem heralde. Ipek,inci,ece,ceyda bunlarda hosuma gitmişti.ben kızım olsaydı derya ya da damla düşünüyordum, belki değerlendirirsin :)
Ay çok heyecanlı, ben de sabırsızlıkla bekliyorumGünaydın kızlar. Sanırım ben artık bebek hareketlerini hissetmeye başladım.Dün 2-3 kez karnımda bir şeyler hissettim ama gazdır ya da bağırsak hareketidir diye pek üstünde duramadım. Bu sabah içimde bildiğin bir balık hareketi hissettim Hem de arka arkaya 2 defa. Sanki bir balık kımıldıyor gibiydi. Çok değişik bir histi :) Daha önce yaşayanlar bilir mutlaka, sizce bebek hareketi midir kızlar? Aslında emin gibiyim ama yine de bir şüpheye düştüm.
Merhaba kızlar iki ay sonra 9saatlik otobüs yolculuğu planlıyorum üç gğn sonra da dönüş olacak şekilde,yaklaşık 5aylık olucam o Zaman sıkıntı olur mu sizce o kadar saat otobüste
Ben de çok şey hisseder gibiyim ama emin olmak çok zor, hele ki ilk gebelikse. Ama sanırım 1-2 haftaya çok daha netleşirAramizda 3 5 gun fark var ( ben ilerideyim ) ben de emin olamiyorum ne hissettigime
Ben de çok şey hisseder gibiyim ama emin olmak çok zor, hele ki ilk gebelikse. Ama sanırım 1-2 haftaya çok daha netleşirAramizda 3 5 gun fark var ( ben ilerideyim ) ben de emin olamiyorum ne hissettigime
ben göze alamazdım o kadar yolu canm, uzun geldi bana,çünkü molalar çok fazla olmuyor, ayaklarını uzatma şansın da olmayacaktır, bu durumda ödem olabilir bacaklarında hareketsizlikten dolayı,uzun yolculuklarda 2 saatte bir mola tavsiye ediyorlar,kaldı ki tam dinlemeden kısa bir sürede de dönmeyi planlıyorsun ben olsam gitmezdim,ama karar senin tabiki :)Merhaba kızlar iki ay sonra 9saatlik otobüs yolculuğu planlıyorum üç gğn sonra da dönüş olacak şekilde,yaklaşık 5aylık olucam o Zaman sıkıntı olur mu sizce o kadar saat otobüste
aynen canm tam bayram dönüşü 32.haftaya giriyorum ama bende haziran ayını tamamlamayı düşünyrm sonuçta 4-5 gün birşey kalıyor hayırlısı inşaalah ben evde olmayı sevdiğim için şafak sayıyorum ... inan evde hiç sıkılmıyorum ben..ama temmuza şartlama kendni çnkü en sıcak zamanlar ve iyice vucüt şişiyor zorlamaya gerek yok. raporun bitince çıkışını istesen işsizlik hakedersin hani ne bileyim konuşsan tazminat istemyrm ama çıkışımı siz verin desen prim gününe göre 6 ya da 8 ay işsizlkte alırsın biraz rahatlatr ben o şekil isticem mesela.. ha yıllık iznimide şuan kullanmıyrom son zaman saklıyorum yıllık iznmden sonra raporumu alabilirim..sizde bırkaıcaksınız ozaman mecburen kaçıncı haftada rapor alıcksınız araştırdınızmı benim kafam karışık biraz. ev hanımı olmaya hazrlıycam kendimi bundan sonra:) ben şey düşünüyoru m haziranın 25-27 bayram tatili ondan sonrada raporumu başlatırım bidaha gitmem diye düşündüm veyada temmuzun 15 indemi bıraksam diyorum duruma göre bakıcam. 1,5 ay evde olmuş olucam heralde herşeyimi ayarlarım o dönemde. madii olarak zorlanıcaz fazlasıyla ama hiçbişeyin fazlasında gözümüz yok zaten herşeyin hakkında hayırlısı olsun diyorum:)
Oluyor benim ağrılarım, özellikle de ayakta kalıp yorulunca artıyorMerhaba Kızlar,
Bende 16+4 haftalık hamileyim,kızımız olacak hayırlısıyla insallah...
Benim sormak istediğim,kasık ağrılarınız oluyor mu? Bir de isim ne düşündünüz :)
Doruk zirve demek anlamı. Oğlumda doruk olunca. Aynı olsun diyorum ama kararsızım bakalım.Dora güzelmiş bence kulağa hoş geliyor :) kökeni ne acaba?
Evet artık bundan sonrası daha önemli sanırım:) bebek için de 200 kalori fazladan yemek gerekiyormuş çünkü:)) kusma maalesef geçmedi:/ alışkanlık yaptı heralde artıkÇok almamışsın ki,yine iyisin... Ben 2 kg aldım simdiye kadar ama zaten önemli olan bundan sonrası :) Herkes simdiden sonra alırsın diyor bakalım az yemeye calısıyorum ama arada kaçıyor yanii.. Dediğin gibi ne kadar cok alırsak bize zarar... Kusma hala gecmedi mi yaaa senin? Gerci bende çok çok az olmuştu,3. aya kadar 6-7 ancak olmustur :)
Kilo az olunca herhalde insan daha mı az dikkat ediyor :/bence çok almamışsınız. zaten iyiymiş kilonuz. halihazırda kilolu olanlar daha az alıyo sanırım.
Kökeni derken yani hangi dilden geliyor acaba :) Bence siz sevdiyseniz neden olmasın ki? Artık öyle değişik isimler var ki...Doruk zirve demek anlamı. Oğlumda doruk olunca. Aynı olsun diyorum ama kararsızım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?