2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

kesinlikle öyle kendimi daha farklı şekilde yönlendiricem bundan sonra belki bizaman sonra tekrar dönerim çalışmaya daha güzel ortamlarda evladımızı çok istedik uğraşık herşeyine razıyız artık:)

Canım benimki de 1:300 çıktı çünkü 34,5 yaşındayım. Ama zatenno değer sabit oluyor yaşa göre önemli olan kombine risk. Kombine riskin düşük değilse sorun yok canım. Yaş arttıkça normal olarak yaş faktörüne bağlı risk artar.

Geçmiş olsun canım.

sizde bırkaıcaksınız ozaman mecburen kaçıncı haftada rapor alıcksınız araştırdınızmı benim kafam karışık biraz. ev hanımı olmaya hazrlıycam kendimi bundan sonra:) ben şey düşünüyoru m haziranın 25-27 bayram tatili ondan sonrada raporumu başlatırım bidaha gitmem diye düşündüm veyada temmuzun 15 indemi bıraksam diyorum duruma göre bakıcam. 1,5 ay evde olmuş olucam heralde herşeyimi ayarlarım o dönemde. madii olarak zorlanıcaz fazlasıyla ama hiçbişeyin fazlasında gözümüz yok zaten herşeyin hakkında hayırlısı olsun diyorum:)

ben kızım olsaydı derya ya da damla düşünüyordum, belki değerlendirirsin :)

Ben
ben çok severim dora adını, çok sevdiğim yeğenlerim bile var o isimde. Bence güzel ve uyumlu olur abisiyle.

yok tabiki çok haklısınız üzülüyorum derken uzun süreli bi akticiteyi sonlandırmış olucam oyüzden ama yepyeni dünya için çok umutluyum:)

Kızlar hemen hemen 4 aylık olduk artık hepimiz hatta daha ileri olanlarda var kaç kilo aldınız toplamda
4
Kendimi çöm hantal ve şişko hissediyorum, ama anladığım kadarıyla tiroidim de bu kilolara yardımcı oldu artık çoook dikkat ediyorum.

ben kızım olsaydı derya ya da damla düşünüyordum, belki değerlendirirsin :)
Benim kizimin adi Elvin cok severek koyduk anlami cennet cicegi ve gokkusaginin her bir tayfina verilen isim ve sicak anlaminda. Cinsiyetimiz henuz kesinlesmedi erkek olursa ali yada ali eren düşünüyoruz kiz olursada cok uyumlu bi isim düşünmem heralde. Ipek,inci,ece,ceyda bunlarda hosuma gitmişti.

Ay çok heyecanlı, ben de sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba kızlar iki ay sonra 9saatlik otobüs yolculuğu planlıyorum üç gğn sonra da dönüş olacak şekilde,yaklaşık 5aylık olucam o Zaman sıkıntı olur mu sizce o kadar saat otobüste

bende nisanın sonunda otobüsle alanyaya gidicem aynı zamanlarımız olcak sanırım bir sıkıntı çıkıcağını zannetmiyorum sizce çıkarmı ya?

Aramizda 3 5 gun fark var ( ben ilerideyim ) ben de emin olamiyorum ne hissettigime
Ben de çok şey hisseder gibiyim ama emin olmak çok zor, hele ki ilk gebelikse. Ama sanırım 1-2 haftaya çok daha netleşir

Aramizda 3 5 gun fark var ( ben ilerideyim ) ben de emin olamiyorum ne hissettigime
Ben de çok şey hisseder gibiyim ama emin olmak çok zor, hele ki ilk gebelikse. Ama sanırım 1-2 haftaya çok daha netleşir

Merhaba kızlar iki ay sonra 9saatlik otobüs yolculuğu planlıyorum üç gğn sonra da dönüş olacak şekilde,yaklaşık 5aylık olucam o Zaman sıkıntı olur mu sizce o kadar saat otobüste
ben göze alamazdım o kadar yolu canm, uzun geldi bana,çünkü molalar çok fazla olmuyor, ayaklarını uzatma şansın da olmayacaktır, bu durumda ödem olabilir bacaklarında hareketsizlikten dolayı,uzun yolculuklarda 2 saatte bir mola tavsiye ediyorlar,kaldı ki tam dinlemeden kısa bir sürede de dönmeyi planlıyorsun ben olsam gitmezdim,ama karar senin tabiki :)

aynen canm tam bayram dönüşü 32.haftaya giriyorum ama bende haziran ayını tamamlamayı düşünyrm sonuçta 4-5 gün birşey kalıyor hayırlısı inşaalah ben evde olmayı sevdiğim için şafak sayıyorum ... inan evde hiç sıkılmıyorum ben..ama temmuza şartlama kendni çnkü en sıcak zamanlar ve iyice vucüt şişiyor zorlamaya gerek yok. raporun bitince çıkışını istesen işsizlik hakedersin hani ne bileyim konuşsan tazminat istemyrm ama çıkışımı siz verin desen prim gününe göre 6 ya da 8 ay işsizlkte alırsın biraz rahatlatr ben o şekil isticem mesela.. ha yıllık iznimide şuan kullanmıyrom son zaman saklıyorum yıllık iznmden sonra raporumu alabilirim..

Merhaba Kızlar,
Bende 16+4 haftalık hamileyim,kızımız olacak hayırlısıyla insallah...
Benim sormak istediğim,kasık ağrılarınız oluyor mu? Bir de isim ne düşündünüz :)
Oluyor benim ağrılarım, özellikle de ayakta kalıp yorulunca artıyor

Evet artık bundan sonrası daha önemli sanırım:) bebek için de 200 kalori fazladan yemek gerekiyormuş çünkü:)) kusma maalesef geçmedi:/ alışkanlık yaptı heralde artık
bence çok almamışsınız. zaten iyiymiş kilonuz. halihazırda kilolu olanlar daha az alıyo sanırım.
Kilo az olunca herhalde insan daha mı az dikkat ediyor :/

Kızlar haftasonu Istanbul'daydim. İkea ya baktık kardeşimle. Besikleri merak ediyordum iyi oldu. En saglamı bu fotoğraftaki Sundivik olan Beşik.
Bir de onun altı çekmeceli olanı vardı. O da stuva. Bence bu iki beşik en güzelleri ikeadan alınacaksa.

Gardolaplara, sifonyerlere filan da baktım. İkeadan oda düzenlenebilir kafama yatti yani. Gerci ben Gardolap değil de şöyle bol çekmeceli şifonyer istiyorum ama eşim de hiç çocuk işi gibi değil diyor baktığım şifonyer için :)) şifonyer in fotoğrafını da ekledim. 6 çekmeceli devasa bir şey:)

Eklentiler

• IMG-20170225-WA0031.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20170225-WA0036.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20170225-WA0006.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…