2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

bizim de isim konusunda hala bir fikrimiz yok:)
kasık agrısı beni korkutuyordu ama bakıyorum da herkeste var... Biraz içim rahatladı.Bir de doktor plasenta bebegin önünde dedi.daha az hareket et,hoplama zıplama vss diye uyarınca daha da korktum.
Gerci yer değiştirmesi yüksek ihtimalmiş,24.haftaya kadar yer değiştirirmiş... iyice paranoyak oldum valla

aynen :) ilki direk öyleydi benim. bi de insanlar ay hala zayıfsın ay göbeğin daha çıkmamış dedikçe yedim :))))) insan çıkması gerek sanıyo heralde, ister istemez kendinde bi tuhaflık hissediyo :) rehavet de çökünce ye gitsin diyoruz :)

beşikler güzel ama şifonyer bence de uymaz gibi hermes serisinin şifonyerlerine baksanız? onlarda beyaz var çünkü. hem de daha düz daha bebeksi.

Canım fotoları çektiğin iyi olmuş. Ben de gidicem ikea'ya fikir edinmiş oldum. Sundvik düşünüyorum ben de beşik olarak. Ben dolap olarak Hensvik dolap ve ufak beyaz şifonyer düşünüyorum. Fotodaki şifonyer bana da bebek işinden çok büyük işi gibi geldi. Bebekler için daha sevimli şifonyerler var aslında ikea'da.

bakalım bende sevicekmiyim:) bende bayramla birlikte bitirmek istiyorum bakalım nasip artık ailemde temmuz işine hatta hazirana bile karşılar nasıl gidip geliceksin diye ama en azından eksikelrimi tamamlarım diye düşünüyorum temmuz benim içinde hayal gibi çünkü yolum çok uzak:) o çıkış konusu bende söylüycem onlarlık bi durum yok sonuçta diye düşünüyorum gene müşavirimizle bi görüşürüz firma için bi sıkıntı olmaz ise bende istiyorum bize ialç gibi olucaktır:) yıllık iznim benimde duruyo geçen senden 5 günüm var onuda nisanda tatile gidip öyle kullanıcam bu seneki iznimi kullanamam sanırım ücretini alırım artık inşallah:) seninn için daha iyi ve mantıklı iznini kullanman tabi dinlenirsin ne güzel

istifami yazip imzalayim posta ile gondereyim...çünki aniden ogrenirse bana demedigini birakmaz :)).. yuz yuze gelmemem lazim...

insallah dedigin gibi 32. haftayi kazasiz belasiz tamamlarizda...sağlıkla dogum yapariz bir düşünecek bu işimiz kalsin...

bende o kritik günleri atlattım nasıl söylüycem diye kıvranıyodum onlarda beklemiyolardı şimdilik biraz laf işittim ama tabi şaka maksatlı çıkıcağımıda söylemiş oldum arada bakıcak kimsem yok diye bakalım zaman ne göstericek:) önceden söylemeyi düşünmüyomusun:)?

Kızlar neyden ne kadar almalıyım konusunda çok kararsızım. İlk aylar kıyafet olarak nelere ihtiyacımız olcak kaç tane ne almalıyız :)

Hensviki de çektim belki fikir olur. Ama içi çok küçük hiç bir şey sığmaz bence buna. Benim şifonyer isteme sebebim sanki bebek eşyaları şifonyer de daha iyi olur gibi. Çekmece içine düzenleyiciler alıp ayrı ayrı her şeyi güzelce yerleştirmek daha kafama yatıyor. Çünkü eşyalar çok minik, öyle daha kolay olur gibi geliyor. Cocuk şifonyerlerine de baktım cici şeyler var. Stuva dolaplar da güzel aslında ama bilemedim. Biraz küçük gibiler.

Eklentiler

• IMG-20170225-WA0029.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20170225-WA0027.webp
    9 KB · Görüntüleme: 63
izne ayrilmadan soylersem sigortami keser... aslinda muhasebeyle bir konussam once ben izne ayrilsam ardindan sogortami kesse yinede devletten dogum izni parami alabiliyormuyum...
mantikli olani alabiliyor olmam lazim...
eger öyle olacaksa...raporumu baslatirim muhasebeden ve tekrar donmeyecegimi konusurum ...

Canım almıyormuşsun sanırım. 2/3'ünü alıcakmışız.
1/3 ünü çalıştığın firma veriyormuş, bizimki veriyor sanırım. Hiç bu konuda şikayet duymadım çünkü. Ama zaten vermesi de Laz'ım, hakkın o senin. Çok ilginç firmalar var, Allah ıslah etsin.

Canım öyledir inşallah. İyi olur yani. Gerçekten çok değişik yerler var, Allah ıslah etsin dediğin gibi.

Doğru canım biraz ufak gibi duruyor, yerinde gidip inceleyince insan daha net anlayabiliyor. Ben de bir gidip bakayım belki ona göre fikrimiz değişir ya da alabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…