2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlarrr baya mesaj yazmışsınızzz oku oku bitiremedim ben bugün galiba yavrucuğu hissettim ilk hamileliğim olduğu için nasıl bişey olur bilmiyorum ama normal bağırsak hareketlerinin çok dışında sanki içimden biri dokunuyo gibi kaşır gibi tarifini bulamadım ama sanırım yavrucuk kanat çırptıı bi heyecaaan yaptımmm

Kızlar benim de ilk çocuğum biri daha sormuş boyut olarak 0-3aydan kaçar tane 3-6aydan kaçar tane ne almak şazım biraz fikri verseniz
Canim.bu bebekten bebege degisebilir benim ilk oglum.iri bebekti onun icin hastane cikislari ve yeni dogan zibinlarini 1 1bucuk.ay ancak kullandik birde ben citcitli badi biraz genis genis olunca seviyorum ama ilk zamanlarda cok kiyafet degistiriyorsun kusuyor kaka tasiyor sık sık yikiyordum ben 7 8 0-3ay 10 12 tanede 3 -6 ayliik bnce asagi yukari

Tulum mı alttı üstlü mü çorap eldiven şazım mı

Ben de hem günlük çanta gibi duran hem şık hem bebek için uygun bi sırt çanta almak istiyorum. Arkadaş öyle kullanıyor rahat oldğnu söyledi

Tulum mı alttı üstlü mü çorap eldiven şazım mı
Tulum cok tatli oluyor ama cabuk buyudukleri icin fazla giyemiyorlar corap biz kullandik cunku ayaklari sicak tutmak iyi oluyor eldiven hastane cikislarindan cikanlar yetiyor ek almamistim

Kızlar neyden ne kadar almalıyım konusunda çok kararsızım. İlk aylar kıyafet olarak nelere ihtiyacımız olcak kaç tane ne almalıyız :)
Biz ilk zamanlar 4 5 hastane cikisi 2 3 pijama bol corap 7 8 cit citli badi iyi gelmisti agiz mendili ve omuz mendilleri cok kullaniliyor ve 3 4 muslin ortunuz kesin olsun oglum 3.5 yasinda muslin ortuleri bala kullanilirz ama bu yazdiklarim kisiden kisiye degisebilir ben sık sık makina calistiran bir anneyim siz dersenizki ben hunde 2 3 cesit giydiricem bu sayiyi artirmak lazim. Ama cabuk buyuyolar ve ilk 6 ay kiyafetler cok cabuk kuculuyor birde zaten bebek doguncada almak isteyeceksiniz

Bi markası yok genel olarak söyledim sırt çantası moda zaten biraz gözlüsünü alırız bulmak kolaylaştı
Ben oglumda bebek cantasida kullandim.ama cocukla en rahati sirt cantasi oluyor eline koluna dolasmiyor bende bu sefer bitanede yumusak deri cok gozlu cantalardan aldim bebek cantalarini pek sevmiyorum

Çok teşekkürler :) ne az olsun ne de ipin ucunu kaçıralım istiyorum çok faydalı oldu :)

Kızlar neyden ne kadar almalıyım konusunda çok kararsızım. İlk aylar kıyafet olarak nelere ihtiyacımız olcak kaç tane ne almalıyız :)

Yaz olduğu için sızma, kusma, gece ve sabah değiştirmeye terleme olayını da ilave edersek günde rahat min 5 kere değiştireceğinizi düşünerek çıtçıtlı body almanızı tavsiye ederim. Sık sık çamaşır yıkarım ütü yaparım derseniz 10 tane alın yeter bence. Tulum sadece gece giydiririz diye düşünüyorum bir iki ay. O yüzden 5-6 tane alt, 5-6 tane de tulum alsanız yeter. Tabi bunları "yenidoğan" ölçüsü için söylüyorum ben. 0-3 ay arası vs için de şimdiden alıcaksanız o ayrı. Ama ben olsam ilerleyen aylar için fazla almam şimdiden. Doğduktan sonra daha çok almak istiyor insan, bir de hediye gelicek vs.. çorap fazla alın, müslin, ağız bezi çok gidiyor, eldiveni lüzumsuz buluyorum ben, başka da birşey bilemedim :)) bir de pamuklu penye battaniye, altına ser üstüne ört dışarıda kullan vs derken bence 3-4 tane alınmalı. Onları pahalı almanızı tavsiye etmem yalnız çünkü biraz büyüyünce küçük gelicek çocuğa hemen :)

Son düzenleme:
Güzel dileklerine katılıyorum işallah saglıcakla gelicekler biraz fazla pipirikliyiz ondan böyle yapıyoruz bu test özel yapıluyor devlet sadece kan ve ultrason yapıyor ama 150 dolarcık ayda ödüyoruz vancouverda böyle hızlandırılmıs sonuclar kac haftadasınız bilmiyorum ama iyi olur bence de sizin için benim doktor kontrolüm bu ayın 30 da bu test sonucunu ve cinsiyeti test sayesinde ögrenicem bes aya kadar söylenmiyor burda kız bebeklere fobisi olan asyalılar yüzünden ancak özel ultrason3d vs giderseniz erken ögrenebilirsiniz ancak
doktorum UBC bitirmiş bir Türk bayan oglumunda da ona gittim kendisi cok basarılıdır 15 martta ikinci part kanımı vericem ve sonuclar 21 haftalık dönemi gecer dedi buda yasal süreyi aşar ve cok kötü anne ve bebek içinde acıkladı bende biran önce kafam rahatlasın istedim ama içimden hiç gecmiyor çok rahatım nedense saglıcakla kalın sonucunu yazın lütfen bende yazarım

Müslim ne demek Can'ım yenidoğan yerine 0-3ay alsak hepsini büyük mü gelir acaba,yenidoğan çok çabuk küçülür diye büyük mü alsam ki dedim de

Canım ne kadar kötüler ya. Kul hakkı yiyorlar, belki bebeğinin rızkına mani oluyorlar, haberleri yok.
Bu ulkede maalesef böyle müslümanız diye geçiniyoyoruz ama kul hakki fln hak getire. Yurt disinda gavur dedigimiz adamlar sana 1 dk ni bile ödüyor. Burada insanlar hakkini da odemiyor bir de boş mezar ariyorlar icine girecek cok yazık.

Müslim ne demek Can'ım yenidoğan yerine 0-3ay alsak hepsini büyük mü gelir acaba,yenidoğan çok çabuk küçülür diye büyük mü alsam ki dedim de

Yok hepsini öyle almayın sakın. Normal kiloda doğarsa hepsi çok büyük gelir. Hem görüntü olarak emanet gibi olur hem de çocuk biraz sarmalayan kıyafetin içinde olmalı. Yoksa heryeri açılıyor hem de daha sıkı sarmalandıklarında daha huzurlu oldukları kesin :) benimki 3,5 kiloydu, normaldi kilosu yani ama 0-3 aylar dökülüyordu üstünden hep. Bilmiyorum belki markayla alakalıdır. Ama sonra da ideal kilo alımı olduğu halde hiç de öyle hemen falan küçülmediler. Yenidoğanlarını 3 aya yakın giydi. Dediğim gibi belki de aldığımız markalar büyük kalıplıydı... bu arada müslin bir dokuma türü. Yumuşacık ve ince. Müslin örtüler Alt açmadan tutun da banyo sonrasına kadar her an işe yarıyor :) ağız bezlerini de müslin satıyorlar hatta daha çok. Yalnız bana ağızbezini mermerşahiden dikmişti annem, mermerşahi biraz daha kalın, daha kullanışlı oluyor ağızbezinde. Kendiniz dikicekseniz onu tavsiye ederim.

Ben de hem günlük çanta gibi duran hem şık hem bebek için uygun bi sırt çanta almak istiyorum. Arkadaş öyle kullanıyor rahat oldğnu söyledi

ilk başlarda çok eşya taşınıyor bi yere giderken yalnız. Sık çiş kaka yaptıkları için fazla fazla bez, ıslak mendil, biberon desteği alıyorsa biberon, mama kabı, su termosu, yedek emzik, yedek kıyafet vs... sırt çantasına sığmaz gibi

Ben kilo almiyimda kim alsin sebze yemeğini hiç içim almıyor nerde hamur işi börek çörek var onu canım çekiyor zorla yemek yedim bu akşam ama artık yapicak bişey yok zorlada olsa sebze yemem.lazim.

Chicco nun çantası vardı bende kizimda onu kullandım çok büyük değildi kızım mama içmesine rağmen ekstra mama.termosu biberon da oluyordu çantada sigiyorduk yine aynı çantayı kullanicam birde sırt cantamiz var yeter herhalde almayı düşünmüyorum çanta sadece kıyafet ve bebek arabası almayı düşünüyorum onun içinde nisan mayısı beklicem sanırım şimdi beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…