2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben kilo almiyimda kim alsin sebze yemeğini hiç içim almıyor nerde hamur işi börek çörek var onu canım çekiyor zorla yemek yedim bu akşam ama artık yapicak bişey yok zorlada olsa sebze yemem.lazim.
Sen kaç kilo aldın canım?

Bir sifonyerde bize lazım kızımın dolabı var ama kendi zor sigiyor yavrum birde kardeşin kıyafetleri gelince iyice sıkısıcak

3 kilo aldım canım ama ben kilolu başladım hamilelige oyuzden korkuyorum
Ya ben de bu kilo olayına çok bozuğum, birkaç gündür akşam 5 gibi yiyorum sonra da bir bardak süt ya da bir elma ile idare ediyorum. Bakalım böyle devam edebilecekmiyim. Bir fren şart. Ama birkaç günde bile farkediyor insan. Sen de yürüyüşlere devam et en son güzel yürüyordun diye hatırlıyorum.

Yürüyüş yapıyorum canım am homini gırtlak yeyince bir işe yaramıyor demekki :))))

Çok teşekkürler bilgiler için son bişe daha sorayım bu konuyla ilgili çıtçıtlı bodyleri yarım kol mu almalı yoksa uzun mu malum agustos ama bebek olunca insan kestiremiyor

Çok teşekkürler bilgiler için son bişe daha sorayım bu konuyla ilgili çıtçıtlı bodyleri yarım kol mu almalı yoksa uzun mu malum agustos ama bebek olunca insan kestiremiyor
En kucuk olanlari kisa almakta fayda var citcitli badi kisa olur ustunede bide alt ust giydirdim mi yeter bence 0 3 ay olanlar belki uzun alinabilinir

Cnm 4 test hangisi oluydu yaptrmadm bi renkli utrasnu dusunuyrm

Doğru canım biraz ufak gibi duruyor, yerinde gidip inceleyince insan daha net anlayabiliyor. Ben de bir gidip bakayım belki ona göre fikrimiz değişir ya da alabiliriz.
Evet mutlaka gözle gormek lazımmış sanırım bu mobilya işinde. Ama çok şirinler gerçekten, buradan takım yapılsa baya cici bi oda olur:)

Wala benim de aklıma gelmiş oldu sayenizde :) ben de ufak bi dolap istiyodum bebeğe,, bize de uyuyo o seri :)))
Sanırım ikeanin en eli yüzü düzgün serisi de o. Youtubeda bazı çocuk odalarına baktım mesela o serinin divanindan alıp koymuşlar filan.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…