2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben oglumda bebek cantasida kullandim.ama cocukla en rahati sirt cantasi oluyor eline koluna dolasmiyor bende bu sefer bitanede yumusak deri cok gozlu cantalardan aldim bebek cantalarini pek sevmiyorum

Ben de hiç sevmiyorum,,, zaten eşim taşımıştı daha çok :))) sonradan da kocaman deri bi çanta aldım, rahat rahat kullandım normal çanta gibi. sırt çantası da rahat ama başlarda sığmak zor, büyüklerini de pek sevmiyorum sırtta. Yine normal çantalarla geçiştireceğim yani eşim yokken
Sanırım ikeanin en eli yüzü düzgün serisi de o. Youtubeda bazı çocuk odalarına baktım mesela o serinin divanindan alıp koymuşlar filan.:)

O divan cankurtaran:) bizde de var :) odamız şekilden şekile girdi ama divan hep var :)

Ay odanız ne kadar cici :) İnşallah kızınız mutlulukla kullanmaya devam eder. Çok begendim :)
Orada mı uyudunuz geceleri

Kızlar bişey daha sorucam ama inşallah çok cahilce bir soru olmaz bebekler ne Zaman iç çamaşırı giymeye başlıyorlar atlet kilot falan ,hemen yeni doğan Zaman'da mı yoksa Zıbın atlet yerine mi geçiyor bir süre,doğum alışverişi için atlet kilot da almak lazım Mıdır kaçar tane almalıyız

Kızlar trendyolda mothercare var 5li zıbın satıyorlar bir bakabilir misiniz Nasıl sizce onlar fiyatı nasılsa geliyor kullanan varsa yeri nasıldır tavsiye eder misiniz

Sanirim isofix dahil veriyor ben oyle anladım

O zaman makul sayılabilir aslında. Yarı fiyat gibi olmuş. Ben anakucağı tipi araba koltuğu almakta tereddüt ediyorum hala ama. 6 aydan sonrası için concord var hazırda zaten, 40 gün de evden çıkmıyoruz büyükler huzursuzlandığı için.. 3-4 ay için 1000-1500 lira daha verip sonra da koyucak yer bulamıcaz :)) kararsızım o yüzden. Biz ilkine aldığımız zaman hepsini set halinde almıştık ve fiyatlar böyle anormal değildi. Şimdi aldığım araba sadece puset olarak 3500 , izofixi araba koltuğu şu bu derken 6500 e fırlıyor. Nasıl artmış 3 senede bu kadar anlamadım 2. Ele de elim gitmiyor. Bilemedim yani almalı mı almamalı mı..

Canim gercekten mobilyalarin hepsi en sagliklisindan maasallah lake

Bir yasa cikardilar ondan oldu gumruk vergisini sisirdiler gecen sene

Kızlar trendyolda mothercare var 5li zıbın satıyorlar bir bakabilir misiniz Nasıl sizce onlar fiyatı nasılsa geliyor kullanan varsa yeri nasıldır tavsiye eder misiniz

Şahane onlar kaçırmayın. Çok da uygun fiyatı şu anda. Biz hep onları kullandık, şimdi de yine aldık mağazada da indirimden. Kendi sitesine de bakın mothercare'in. Outlet bölümünde çok uygun şeyler var. 7-8 liraya geliyor zıbınlar ki annemin deyimiyle pazardan alınsa aynı fiyat... mothercare saf pamuk ve çok dayanıklı. Bazı markaların saf pamuk yazdığı halde likralı oluyor ve terletiyor.

Bir de cok temiz tanidigin bir arkadasin varsa edinebilirsin gecici olarak cogu kisi oyle yapiyor ama benim cevremdekiler hep bekar ya da cocuksuz en yakin arkadasimin 1 yasinda cocugu var bazi seyleri ondan alacagim tiny love ana kucagi gibi ama cok da fazla sey alamam ondan cunku oda bazi seylerini benim tanimadigim baska bir arkadasindan gecici olarak alip kullanmisti. Malesef o araba icin olan anakucaklarindan alman sart cunku bir yere giderken kucaginda tutman cok tehlikeli olur. Onun yerine bilmiyorum ucuz yollu birseyler var mi 300 400 tl lik...

Bir yasa cikardilar ondan oldu gumruk vergisini sisirdiler gecen sene

Yazık ama orta segmentte markalar vardı bir sürü, şimdi ya yerli ve çok ucuz olanlar var ya da stokke bugaboo gibi çok pahalılar. Ki onlar bile yok stokta fazla. Jokerde sordum ben de gittiğimde, anlaşmalarımız bitmiş yeni anlaşmaları bekliyoruz dedi. Fiyatlar ne olucak dedim daha da yüksek gelicek gibi dediler herkesin durumu bir değil ki , bu gidişle bebek arabası bile statü göstergesi haline gelicek. Kaldı ki durumu iyi olsa bile insan böyle bi devirde kendine "değer mi" sorusunu sormadan birşey alamıyor. Elim birşeye gitse sen buna bu parayı verdiğinde aynı zamanda prim de veriyorsun, olmayana da zararın var diyorum... ayyy dertlendim yine, başlıcam şimdi batsın bu kapitalist dünya falan diye :))))))

Ay odanız ne kadar cici :) İnşallah kızınız mutlulukla kullanmaya devam eder. Çok begendim :)
Orada mı uyudunuz geceleri

Amin, Çok teşekkürler:) aslında hala burada uyuyorum. Ayıramadım ben kuzunun yatağını.. kendi yatağında yatsa bile gece uyandığında bensiz uyuyamıyor tekrar... ben de çok alıştım... çözümü bunda bulduk, gündüz divan gece de açıyoruz çift kişilik yatak oluyor :) çekmeceleri de epey oyuncak aldı, kullanışlı yani. Bir de ben işe başlamadan önce kızın odasında geçiriyordum çoğu vaktimi, o yüzden pratik oldu her anlamda. Tavsiye ederim ihtiyacınız varsa, baya da taş gibi çıktı diyebilirim :)

Evt zaten dunya genelinde ciddi bir gelir adaletsizligi var bir yanda somalideki ac insanlar bir yanda abd deki asiri obez insanlar... Turkiye de oyle orta direk kalmadi... ben valla 90 larda cocuktum cok da mutluydum sokakta oynadim doya doya ne sapık bakkal vardi o donemde ne evine ekmek goturemeyen komşumuz. Simdi bak residance kulturu var apartman mahalle gibi yerlerde oturmak cok guc... kapiya biraktigim arabamin on ve arka camini gece vakti indirdi birileri gecen sene sarhos mudur manyak midir? Sabah ise gidelim derken karakolda bulduk kendimizi sikayetci olarak o zaman ogrendik ki bizim sokakta 1 tane bile kamera yokmus olanlar süs amacliymis cekim yapilamiyormus yani adam kesseler kimsenin haberi olmayacak. Bir an once tasinacagiz iyi bir siteye mecbur. Oyle dandik bir muhit de degil çamlica yani

Yok almayın onları hiç bence. Çıtçıtlı bodyleri atlet gibi düşünün. Onların kolsuzları da var zaten. Çıtçıt giydirmezseniz beli çok açılıyor, onu giydirince de içine birşey giydirilmiyor zaten, toplanıyor. Kilot da almayın bence. Ben hiç giydirmedim. Bazı elbiselerinin altına giydiği kendinden kilotları vardı o kadar.

En güzel yerler halbuki oralar ,,, ben de koşuyolunda acıbademde vs oturmuştum hep, çok seviyorum o tarafı.. 3 sene önce karşıya taşındık, burası da site ama muhit muhit değil ikisi birden de çok zor artık... yani iyi bir semtte iyi bir site olunca rakamlar uçuyor resmen... iyi bir semt dediğimiz de pek biryer kalmadı zaten; heryer düzensiz, karmaşık ... ama site gerçekten daha avantajlı, en azından nispeten güvenli, otopark olayı iyi, çocuk da parktı bahçeydi oyalanıyo, iki çiçek böcek görüyo hiç olmazsa; bi de sosyal tesis vs olunca en azından kapıdan girdikten sonra huzurluyum diyor insan... çünkü dediğin gibi mahalle apartman vs olayları bitiyor artık malesef... tabi böyle de aidat şu bu ayrı yük.. hem gönlüne hem bütçeye göre ev bulmak da dert yani artık

Canim gercekten mobilyalarin hepsi en sagliklisindan maasallah lake

Teşekkürler :)) bebek odasını da şimdiki odasını da çilekten aldık, bana güvenilir geliyor nedense marka olarak. Çok aşırı ciciler biciler de sevmiyorum çocuk mobilyasında zaten.. oyuncaklarla renkleniyor nasıl olsa diye :)

Evet mesela benim cok begendigim bir residance var evler 1.5 trilyon aidati 1000 tl muhiti de oyle acibadem fln degil... orasi olsa iki kati olur hersey. Gercekten isimiz zor acibadem gene bu cevrenin en iyi muhiti hala

Canım külot baya bir giemiyor bez olunca çıtçıtlıbadi giyiyor beli falan açılmasın diye oğlumda doktorumuz bize kızmıştı niye atlet giydirmiyosn mutlaka çıtçıtli badinin altından giydir demisti bi aylikken baslamistım ben atlet giydrmeye yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…