2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
 
Selamlar,
Evet çok pimpirikli yapmamak gerekiyor ama işte elimizde değil:)
Ben şu an 14 cü hafta içindeyim.Kanı ilk verdiğim tarih 11 Şubat tı, eğer aksilik olmasaydı doğru zamanda sonuç elimizde olacaktık.
Benimde 40 cı haftam 3 Eylülde doğuyor.Doğum tarihlerimiz çok yakın gözüküyor:)
Sonuç geldiğinde memnuniyetle paylaşacağım.
KİB
 
gördüm o şifonyeri yakından. Normal bi yatak odanın konsoluydu sanırım :) çok güzel ama eşiniz haklı olabilir :) daha şirin ve ufakları da vardı ya da dolaplar da vardı bu şifonyerden daha az yer tutacak. onlara da baksaydınız. Baya iyilerdi.
 
benim de plesanta biraz önde, aşağıda yani. Önce netten çok araştırma yaptım depresyona girdim ama doktorum bu haftalarda plasenta previa tanısı koyulmadığını büyük bi ihtimalle onun yukarı toplanacağını söyledi. abartmadan bi tık daha fazla dinlenmemi ve hareketlerime dikkat etmemi söyledi. Bi balon gibi düşün rahmini balon şiştikçe bir yerine yapışan bişey olsa aynı yerde kalır mı diye de örnek verdi. Hiç kafana takma. Herşey çok güzel olacak :):)
 
Evet mesela benim cok begendigim bir residance var evler 1.5 trilyon aidati 1000 tl muhiti de oyle acibadem fln degil... orasi olsa iki kati olur hersey. Gercekten isimiz zor acibadem gene bu cevrenin en iyi muhiti hala

Günaydınn,, uyumuşum yazarken dün :)))) Acıbadem çok güzel gerçekten, iki hafta önce kuaförüme gittim orda işte, çok pişman oldum taşındığıma gidince. Her gittiğimizde öyle hissediyoruz zaten :))) birkaç sene geçsin de niyetimiz oraya dönmek yine :) senin de gönlünden geçen olur inşallah,,, 1,5 bile normal artık, bizim burası butik site, ona rağmen 900'den başlıyor satılıklar
 
Kızlar neyden ne kadar almalıyım konusunda çok kararsızım. İlk aylar kıyafet olarak nelere ihtiyacımız olcak kaç tane ne almalıyız :)
Bence ağustoseylül için 3 tane kısa kollu zıbın yeterli.0-3 ay. Sonrası için 5 er tane 3-6 ve 6-9 alınabilir. Eksik kalırsa tamamlanabilir. Ben tulumdan çok pijama takımı giydirmiştim oğluma. 6 7 takım pijaması vardı 2 tane tulumu. tulum pek kullanışlı değil giydirmesi zor çocuğun bedenine tam uyması zor vs vs.. Tabi tulumu daha çok giydirenlerde var tercih meselesi. O yüzden 2 3 tane ikisinden de alıp deneyin derim. Kıyafet en kolay hallolacak iş sonradan da ek alınabilir. Hastane çıkışı 1 tane yeterli bence. Ben 3 tane almıştım amacım neymiş çok merak ediyorum şu an :) adı üstünde hastane çıkışı. 2 3 ay sonra kaldır rafa :) bere 3 4 tane alıanbilir. Niyeyse bizim büyüklerimizde çocuğun kafasının çok çabuk üşüdüğü gibi bir inanış var doğru yanlış bilmiyorum ama ilk aylar takılıyo illa. İstersen takma çılgınca bi mahalle baskısıyla karşılaşırsın :) Gerçi ağustos sıcağında nolur bilmiyorum ben aralıkta doğum yapmıştım çünkü. Onu da yaz bebeği olanlar söylesin bende merak ettim :) eldiven ucuz ve tatlış olduğundan aldıkça alası geliyor insanın inanın çok gereksiz iki tane yeterli. çorap yine 5 6 çift olsun. Üşür o pamuk ayaklar :) Mont tulum vs mevsiminde alınır. Çünkü her çocuğun gelişimi farklı. Bazıları çok zayıf bazıları 6 aylıkken bir yaş giyer. Benim gibi tam üstüne göre olsun diyenlerdenseniz önceden almak riskli. Yok alayım 2 yaş 2 sene giysin diyosanız olabilir. Ama hiç hoş durmuyo el kadar çocukta büyük kıyafetler. Falan ..:)
 

Alırsam quinny'e uyumlu almam lazım malesef. Çünkü bizim araba mini, hem başka bi anakucağı hem de quinny'nin kendi pusetini arabaya sığdıramam aslında bakıcısız çıkmam pek ama kucak da cidden tehlikeli alıcaz mecbur heralde :)
 
o minik minik eşyalar 2 sene de o dolabı dolduruyor canım çok çabuk genişliyorlar inan ki... :)
 
Gerçekten çok doğru söylemişsin talep arttıkça fiyatlr yükseliyor ve gerçekten şuanda bebek arabaları statü göstergesi durumunda . Elimizden geldiğince çocuğumuzun güvenliği ve konforunu sağladıktan sonra makul fiyatlarda tutmalıyız alışverişimizi . Almaya gücümüz var çok şükür ama dünyaya da katkımız olmalı :)
 
Hayırlı olsuun darısı bize inşallah normal doğum mu ?
yok canım sezeryan olmuş akşam saat5 gibi yatırdılar gece suni sancı vericekler dedi vermişler ama acılma olmamış sabah szeryana almışlar istanbuldalar bende telefonla haber alıyorum işte
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…