2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar biraz geç hissettiriyor galiba arkadaşım. Ama dr da bana dedi 2. Gebelikte 17 den önce hissetmezsin diye ama o an bebeği hissediyordum ben
ya biliyor musun canım aslında bende aynı şeyi düşünmedim değil, kız olduğu için mi acaba diye, ama demekki ilgisi olabilir,erkekler daha hareketli oluyorlar sanırım senin randevun ne zaman canm, benm 18 ınde ama bir turlu zaman gecmedi sanki 1 ay çok uzun geldiihissedemediğim içinnde daha bir ewham yapıyorum nasıl acaba diye,ama diyorum sonra Allah korusun birşey olsa bir belirti olur ya da göbeğim büyümeye dewam etmezdi sanırım

ewet lcw de uygun gördüm netten fiyatını, ama sanırım boy boy onlarda, ona görede değişiyordur fiyatı,havuzlu han'a gittiğim zaman ordan bakıcam kısmetse

hanımlar kilo durumunuz nasıl? ben hala almadım, hem seviniyorum doktor da almayın zaten dediği için, hem de arada bi korkuyorum bi an önce 20 mart olsa da kontrole gitsek
ben en son 3 kg almıştım 1 ay olucak tartılmayalı,inşallah 1 kg dan fazla almamışımdır,bu ay pek iştahım yoktu ama bakalım tartı da ne çıkıcak :) o korkular hep oluyor maalesef bende de varr benim de 18 mart ama zaman geçmek bilmedi bir türlü

benimki öyleydi malesef. hatta kızımla alakalı üzüldüğüm kendimi kötü hissettiğim nadir anlardan biri banyoda yaşadıklarımızdan biridir. o kadar çıldırdı ki banyo yaparken, en son ben de bağırıp inat etmeye başladım, kucağıma alıp kıyafetlerimle duşa girdim falan inattan... sonra ne kadar üzüldüm ne kadar pişman oldum anlatamam.normalde çok sabırlıyımdır çocuğa karşı çünkü... şimdi uzun süredir beraber yıkanıyoruz, çok mutlu oluyor. kendi istiyor yıkanmak... dediğiniz gibi anne stres yaptıkça çocuk da daha çok yapıyor...

bizimki epey uzun sürüyor, uyuyorsa bekliyor, uyandırmaya çalışıyor vs... ama bu sefer bir ay aralı randevu verdi, o kötü oldu gerçekten

merhaba arkadaşlar. dün 3 lü test için gittim doktoruma gerek görmedi. fakat organ gelişimine detaylı baktı ultrasondan. organları incelerken kalbin üzerinde baya durdu. sol odacıkta parlaklık var dedi. ilk önce riskli gebeliğe sevk edicem dedi fakat sonra tekrar baktı gerek görmedi. ama ben evham yaptım tabi akşamdan beri...varmı böyle bir durumla karşılaşan yada duyan nedir acaba neden olur?.. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. devlete gidiyorum bu arada... birşeyler deyin ne olur.

hanımlar kilo durumunuz nasıl? ben hala almadım, hem seviniyorum doktor da almayın zaten dediği için, hem de arada bi korkuyorum bi an önce 20 mart olsa da kontrole gitsek
Ben dün ölçüldüm Can'ım 3aya kadar almamıştım hiç şimdi 3haftada 1 kilo almışım

günaydın kızlar nasılsınız biz bugün 18+3 olduk eşimle bu aralar aramız açık bana çok soğuk davranıyor bu beni çok üzüyor ne yapacam bilmiyorum ben konuşmasam konuşturmuyor ne yapayım akıl verin bebeğim etkilenecek diye korkuyorum

Aynen Can'ım ya bence de çok kısa sürüyor ben doktorun anlatmasını bekliyorum annesi bebeğin iyi bak şurası kolu falan diye ama doktorun da vakti olmuyor işte bakıyor tamam diyor özele mi geçsem acaba diyorum bazen özellerde Nasıl oluyor kızlar yopun ilgi var mı

Aynen canım. Ben aslında özele gidiyorum, arada işte ayağı, kolu falan diye anlatıyor da bana çok kısa geliyor.

Selam kizlar. Sanirim 2 aydir girmiyordum buraya. Benim bebegim erkek en basindan beri oyle tahmin etmistim. Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı ama istanbulda normal dogum yanlisi doktor tanıyanlar yazabilir mi.

merhaba, hiçbir doktor ben normal doğum yanlısıyım sezeryan yanlısım vs demiyor biliyorsunuz... aslında bu biraz anneye bağlı, siz normal doğum yapmak istiyorum derseniz doktor da beklemek zorunda. bir sorun yokken var da diyemezler, çünkü ultrason kayıtları dosyanıza konuluyor. yani bebek inmişse, ters durmuyorsa, sancınız ve açılmanız yeterliyse vs vs bu devirde hiçbir düzgün doktor zorla sezeryan yaptıramaz size. bir de daha önce de konuşmuştuk bu konuyu, normal doğumla sezeryan arasında doktorlar eskisi gibi fiyat farkları alamıyorlar artık. hastane, ameliyathane, 2 gecelik oda parası farkı vs ödüyorsunuz... o yüzden para için sezeryan yapıyorlar paranoyasıyla kendinizi üzmeyin. tabi ki istisnalar vardır, ama ben bu konuda çoğu doktor böyleymiş gibi bir algı yaratılmasına çok üzülüyorum. bu insanlar çok uzun süre eğitim alıyor, hipokrat yemini ediyor, kendilerinin de anneleri eşleri vs var... bir hamileyi durup dururken sezeryan yapmak ve mesleki ünlerine zarar vermek de istemezler hem. bir de instagramı takip ediyorsanız biraz araştırdığınızda orada bile doktorların sürekli normal doğum anıları paylaştığını görebilirsiniz. yani artık onlar da normal doğuma teşvik eden paylaşımlar yapıyor hep... siz güveneceğiniz bir hekime devam edin ve doğum yaklaştığı zaman doktorunuzla beraber karar verin. sıkıntılı bir durum varken normal doğumda ısrar eden doktor da en az tersi kadar büyük hata yapmış olacaktır.. o yüzden tercih sebebiniz bu önyargılar olmamalı bence

Detaylı ultrason yarım saat falan sürüyormuş. Onu bekliyorum şimdi. Tabi o da ayrı bir stres, inşallah detaylılarımız güzel geçer.

günaydınnn :) kızlar alışverişe başlanmalı mı ? erken mi arabasını alsam mmı bir kaç ay daha beklsem mi? kafam deli sorular genelde çevrem 7.ayda alışverişe başlıyor ?

bence haliniz varsa başlayın.. erken doğum vs olur da çocuk yaşamazsa endişesiyle bekliyorlar sanırım daha çok... ben böyle negatif düşüncelere odaklanmayı sevmem hiç.. 7. aydan sonra ne kadar iyi de olsanız, bebeğin ağırlığı yoruyor insanı. bir kerede almak da bütçeyi yoruyor... o yüzden halimiz ve paramız oldukça alıyoruz biz ihtiyaçlarını... siz de arabasını alabilirsiniz mesela, zaten o binek araba almak gibi, seçmesi falan uğraştırıyor insanı :))))

Canım selam. İstersen eşinle bu durumdan duyduğun rahatsızlık ve endişeyi paylaş. Aranızda ne geçti tam bilmiyorum ama bir çözümü vardır mutlaka. Sen mesela bu akşam bir adım at, içini dök. Eşin de sana eşini döksün, belki onun da bir sıkıntısı var. Birbirinize destek olarak çözebilirsiniz umarım.

Canım hepsi aynımıdır bilmiyorum ama bizim dr iki haftada bir kontrole çağırdı 16.haftaya kadar. Ve her gittiğimde yarım saate yakın inceliyor. Herşeyi tek tek gösteriyor anlatıyor. Parmaklarına kadar tek tek sayıyoruz:) şimdi bir ay sonraya gün verdi. Benim dr hastanede değil bu arada muayenehanesi var. Ben tavsiye ederim.

Selam

Bende ilk 3 ay almamıştım.Sonraki kontrol de 17.hafta da 2kg almışım :/ bi dahaki kontrol 25 Mart'ta bakalım ne çıkacak...
Almaman iyi korkacak bisey yok,bebegin saglıklı oldugu sürece... bir cok arkadasım hamileliğinin 4-5 ayında kg verdi ,sonra az aldı,bebekleri de gayet saglıklı .

Hangi şehir Can'ım Ankara'da mı ismi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…