bnde ramazanı düşünüyorum nasıl olur bilmem ramazandan önce de çok erken gibime geliyor ... eşimle de konuşayım daBirim daha cinsiyeti de belli değil ama Ramazan'dan önce mayıs gibi falan alışverişi yapmayı düşünüyorum son aylarda da çabuk yorulabilir insan sona bırakmamak lazım yine de
merhaba arkadaşlar. dün 3 lü test için gittim doktoruma gerek görmedi. fakat organ gelişimine detaylı baktı ultrasondan. organları incelerken kalbin üzerinde baya durdu. sol odacıkta parlaklık var dedi. ilk önce riskli gebeliğe sevk edicem dedi fakat sonra tekrar baktı gerek görmedi. ama ben evham yaptım tabi akşamdan beri...varmı böyle bir durumla karşılaşan yada duyan nedir acaba neden olur?.. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. devlete gidiyorum bu arada ... birşeyler deyin ne olur.
doğum iznine ayrılmam haziran sonu önden öncesi de ramazan uyyhh hayırlısı zaman bırakayım en iyisibence haliniz varsa başlayın.. erken doğum vs olur da çocuk yaşamazsa endişesiyle bekliyorlar sanırım daha çok... ben böyle negatif düşüncelere odaklanmayı sevmem hiç.. 7. aydan sonra ne kadar iyi de olsanız, bebeğin ağırlığı yoruyor insanı. bir kerede almak da bütçeyi yoruyor... o yüzden halimiz ve paramız oldukça alıyoruz biz ihtiyaçlarını... siz de arabasını alabilirsiniz mesela, zaten o binek araba almak gibi, seçmesi falan uğraştırıyor insanı :))))
Ben dün ölçüldüm Can'ım 3aya kadar almamıştım hiç şimdi 3haftada 1 kilo almışım
Ben özele gidiyorum elleri ayakları yüzü diye tek tek gösterdi baya inceledi suyu iyi durumda dedi devlet hastaneleri daha yoğun olduğu için fazla bakamıyorum sanırımAynen Can'ım ya bence de çok kısa sürüyor ben doktorun anlatmasını bekliyorum annesi bebeğin iyi bak şurası kolu falan diye ama doktorun da vakti olmuyor işte bakıyor tamam diyor özele mi geçsem acaba diyorum bazen özellerde Nasıl oluyor kızlar yopun ilgi var mı
Aynen Can'ım ya bence de çok kısa sürüyor ben doktorun anlatmasını bekliyorum annesi bebeğin iyi bak şurası kolu falan diye ama doktorun da vakti olmuyor işte bakıyor tamam diyor özele mi geçsem acaba diyorum bazen özellerde Nasıl oluyor kızlar yopun ilgi var mı
doğum iznine ayrılmam haziran sonu önden öncesi de ramazan uyyhh hayırlısı zaman bırakayım en iyisiufak ufak eşya alırım geçen ay ateş ölçerini aldım bu ay da avent ürünlerine bakıcam basamk basamk gtcek sanırım
İstanbuldayız canım biz.Hangi şehir Can'ım Ankara'da mı ismi ne
günaydın kızlar nasılsınız biz bugün 18+3 olduk eşimle bu aralar aramız açık bana çok soğuk davranıyor bu beni çok üzüyor ne yapacam bilmiyorum ben konuşmasam konuşturmuyor ne yapayım akıl verin bebeğim etkilenecek diye korkuyorum
Aslında şu an deli gibi aldıklarımı fotoğraflamak sizelere göstermek istiyorum
görelim görelim :))) bayılırım ben :))) akşam ben de atayım hatta :)
ınan kizim kıpır kipirdibultrasinda bakiyorduk ,dr işiniz var derdi. İki dir oglumda bir sakinlik görüyorum yavaş yavaş hareket ediyor yada uyuyor oluyor. Belki duam kabul oluyordur. Allahım sakin çocuk olsun diye çok dua ediyorum cunkiya biliyor musun canım aslında bende aynı şeyi düşünmedim değil, kız olduğu için mi acaba diye, ama demekki ilgisi olabilir,erkekler daha hareketli oluyorlar sanırımsenin randevun ne zaman canm, benm 18 ınde ama bir turlu zaman gecmedi sanki 1 ay çok uzun geldii hissedemediğim içinnde daha bir ewham yapıyorum nasıl acaba diye,ama diyorum sonra Allah korusun birşey olsa bir belirti olur ya da göbeğim büyümeye dewam etmezdi sanırım
Canm bizim dr eli kolu yüzü diye gösteriyor izletiyor uyuyorsa uyandırıp cinsiyete bakmak için ugrasmisti. Genelde devlette bakıp sağlıklı diyorlar o kadarAynen Can'ım ya bence de çok kısa sürüyor ben doktorun anlatmasını bekliyorum annesi bebeğin iyi bak şurası kolu falan diye ama doktorun da vakti olmuyor işte bakıyor tamam diyor özele mi geçsem acaba diyorum bazen özellerde Nasıl oluyor kızlar yopun ilgi var mı
Misafirlerinizin hala gitmemesine üzüldüm valla canım,en azından zamanın geçmesine faydaları olmuşınan kizim kıpır kipirdibultrasinda bakiyorduk ,dr işiniz var derdi. İki dir oglumda bir sakinlik görüyorum yavaş yavaş hareket ediyor yada uyuyor oluyor. Belki duam kabul oluyordur. Allahım sakin çocuk olsun diye çok dua ediyorum cunki
22 martta randevum canm. Inan misafir olduğu için bana zaman biraz hızlı geçiyor sürekli ayaktayım. Hatta eşime dedim acaba bir hafta ileriye mi alsak diye ama tetanos asım o zaman olacak sanırım. İki hafta eşim izin almasın diye ikisi bir olsun dedik. Bakalim bizim minik napiyor bende meraktayim ama. Bence de sorun yoktur canm için ferah olsun. Ah o göbek büyümesi nedir öyle yaa. Bazen çok üzülüyorum ama bir yandan da hala kg almamış olmam sevindiriyor. umarım böyle giderhayal kurayim biraz
Canım ben de hissediyorum. Hele dünden beri baya arttı. Seyirme gibi bir şey ufak bir hareket. Bazen acaba bağırsak hareketi mi ya da gaz mı diye düşünüyorum ama değil sanki. Hatta 1-2 dakika önce yine oldu. :)
hanımlar kilo durumunuz nasıl? ben hala almadım, hem seviniyorum doktor da almayın zaten dediği için, hem de arada bi korkuyorumbi an önce 20 mart olsa da kontrole gitsek
bence haliniz varsa başlayın.. erken doğum vs olur da çocuk yaşamazsa endişesiyle bekliyorlar sanırım daha çok... ben böyle negatif düşüncelere odaklanmayı sevmem hiç.. 7. aydan sonra ne kadar iyi de olsanız, bebeğin ağırlığı yoruyor insanı. bir kerede almak da bütçeyi yoruyor... o yüzden halimiz ve paramız oldukça alıyoruz biz ihtiyaçlarını... siz de arabasını alabilirsiniz mesela, zaten o binek araba almak gibi, seçmesi falan uğraştırıyor insanı :))))
Bende kilo almadm daha cnmSelam
Bende ilk 3 ay almamıştım.Sonraki kontrol de 17.hafta da 2kg almışım :/ bi dahaki kontrol 25 Mart'ta bakalım ne çıkacak...
Almaman iyi korkacak bisey yok,bebegin saglıklı oldugu sürece... bir cok arkadasım hamileliğinin 4-5 ayında kg verdi ,sonra az aldı,bebekleri de gayet saglıklı .
erkekler de etkileniyor bu hamilelik döneminden. gösterin tepkinizi, nedir soğukluğunun sebebi diye sorun bence... belki de o da sizden yakınlık bekliyordur, belki bebeğe fazla endekslenip onu ihmal etmişsinizdir vs... benim eşim genel olarak çok çok iyiydi hamileliğin başından beri ,,, sadece önceki akşam ağır saçmaladı, herşeye laf etti falan, yok köfte tuzsuz yok pilav tatsız şu bu... fazla tepki vermedim, sadece tuz döküp ye o zaman, o kadar büyütülecek bir mevzu değil dedim, gitmedim bir daha da yanına... dün aradı köfte kaldı mı akşam da yiyelim dedi, tuzsuz diye sevmedin falan dedim,, dün huysuzluğum üstümdeydi kusura bakma dedi.... baktım akşam köfteyi de pilavı da yedi bitirdi... fazla alttan almak da iyi değil aşırı tepki vermek de... ama en kötüsü tamamen tepkisiz kalmak, çünkü bir süre sonra eşler arasındaki bu uzun süreli konuşmama durumu kronik bir tavıra dönüşüyor, o zaman sonuçlar iyi olmuyor.... bir de eşinize (ben ilkinde gayet açıkça söylemiştim), ''bana hamilelikte ve lohusalıkta nasıl davrandığını hayatım boyunca asla unutmayacağım'' demenizde yahut ima etmenizde fayda var. çünkü bu tartışmasız bir gerçek. farkında olsun ve ona göre davransınlar bi zahmet... herşey affedilip unutulabiliyor duruma göre,, ama bu hassas zamanda yaptıkları iyi yahut kötü hiçbir şey unutulmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?