2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Birim daha cinsiyeti de belli değil ama Ramazan'dan önce mayıs gibi falan alışverişi yapmayı düşünüyorum son aylarda da çabuk yorulabilir insan sona bırakmamak lazım yine de
bnde ramazanı düşünüyorum nasıl olur bilmem ramazandan önce de çok erken gibime geliyor ... eşimle de konuşayım da

Merhaba ,

Hemen evham yapma diyecegim ama bende senin gibiyim anlıyorum seni... Daha önceden düşük olduğu için her söylenenini kafama takar oldum... Benim gittiğim doktor riskli gebelikler uzmanı ve çokta iyi bir doktor ,herseyi detaylı detaylı anlatıyor.İlk gebeligimde sorun olunca doktorum buna yonlendirmişti,o sayede tanıstım kendisiyle.Nerde oturuyosun bilmiyorum ama ,Bagdat caddesine giderim dersen detaylarını verebilirim.

doğum iznine ayrılmam haziran sonu önden öncesi de ramazan uyyhh hayırlısı zaman bırakayım en iyisi ufak ufak eşya alırım geçen ay ateş ölçerini aldım bu ay da avent ürünlerine bakıcam basamk basamk gtcek sanırım

Ben özele gidiyorum elleri ayakları yüzü diye tek tek gösterdi baya inceledi suyu iyi durumda dedi devlet hastaneleri daha yoğun olduğu için fazla bakamıyorum sanırım

ben çok memnunum, uzun uzun anlatıyor dediğiniz gibi,,,, resimlerini çekiyor, videoyu kaydedip cd sini veriyor... parmakları, elleri kolları, bacakları, kalbi şusu busu heryerini gösteriyor... sonra da kendi odasında diğer detayları konuşuyoruz... 100 üzerinden puan ver deseniz 100 veririm yani :)

Selamlar
Ben de 17. haftada 600 gram almıştım o günden beri tartılmadım daha ama iştahım felaket açık korkuyorum

Karnım çok hızlı büyüyor hareketler güçleniyor maşallah
Alışveriş konusu konuşulmuş alıntı yapamıycam ama ben biraz hızlıyım sanırım, bebek arabasını, odası olacağı için ve eşim çok ısrar ettiği için park yatağını ve bir çok kıyafetini aldık bile kelebek kızımın
Haftaya cumartesi doktor kontrolünde 'Aaa yanlış görmüşüm aslında erkekmiş' dememesini umuyorum

Ay benim evde tartı var her sabah ustundeyim iki kilo aldım şimdilik ama asıl iş bundan sonra bence

Ateş ölçerini nereden ve nasıl aldınız? Ben Braun'un dijital çubuk termometrelerini beğendim, temassız olanlar için güvensiz demişler diye hiç onlara bakmadım. Şimdiye kadar ufak tefek kıyafet falan aldık ama hep internetten aldık bunu da internetten alayım en azından bir araştırayım dedim ama hiçbir sitede bulamadım. Siz nereden aldınız?

erkekler de etkileniyor bu hamilelik döneminden. gösterin tepkinizi, nedir soğukluğunun sebebi diye sorun bence... belki de o da sizden yakınlık bekliyordur, belki bebeğe fazla endekslenip onu ihmal etmişsinizdir vs... benim eşim genel olarak çok çok iyiydi hamileliğin başından beri ,,, sadece önceki akşam ağır saçmaladı, herşeye laf etti falan, yok köfte tuzsuz yok pilav tatsız şu bu... fazla tepki vermedim, sadece tuz döküp ye o zaman, o kadar büyütülecek bir mevzu değil dedim, gitmedim bir daha da yanına... dün aradı köfte kaldı mı akşam da yiyelim dedi, tuzsuz diye sevmedin falan dedim,, dün huysuzluğum üstümdeydi kusura bakma dedi.... baktım akşam köfteyi de pilavı da yedi bitirdi... fazla alttan almak da iyi değil aşırı tepki vermek de... ama en kötüsü tamamen tepkisiz kalmak, çünkü bir süre sonra eşler arasındaki bu uzun süreli konuşmama durumu kronik bir tavıra dönüşüyor, o zaman sonuçlar iyi olmuyor.... bir de eşinize (ben ilkinde gayet açıkça söylemiştim), ''bana hamilelikte ve lohusalıkta nasıl davrandığını hayatım boyunca asla unutmayacağım'' demenizde yahut ima etmenizde fayda var. çünkü bu tartışmasız bir gerçek. farkında olsun ve ona göre davransınlar bi zahmet... herşey affedilip unutulabiliyor duruma göre,, ama bu hassas zamanda yaptıkları iyi yahut kötü hiçbir şey unutulmuyor...

ınan kizim kıpır kipirdibultrasinda bakiyorduk ,dr işiniz var derdi. İki dir oglumda bir sakinlik görüyorum yavaş yavaş hareket ediyor yada uyuyor oluyor. Belki duam kabul oluyordur. Allahım sakin çocuk olsun diye çok dua ediyorum cunki
22 martta randevum canm. Inan misafir olduğu için bana zaman biraz hızlı geçiyor sürekli ayaktayım. Hatta eşime dedim acaba bir hafta ileriye mi alsak diye ama tetanos asım o zaman olacak sanırım. İki hafta eşim izin almasın diye ikisi bir olsun dedik. Bakalim bizim minik napiyor bende meraktayim ama. Bence de sorun yoktur canm için ferah olsun. Ah o göbek büyümesi nedir öyle yaa. Bazen çok üzülüyorum ama bir yandan da hala kg almamış olmam sevindiriyor. umarım böyle gider hayal kurayim biraz

Canm bizim dr eli kolu yüzü diye gösteriyor izletiyor uyuyorsa uyandırıp cinsiyete bakmak için ugrasmisti. Genelde devlette bakıp sağlıklı diyorlar o kadar

Misafirlerinizin hala gitmemesine üzüldüm valla canım,en azından zamanın geçmesine faydaları olmuş gitseler bizde senin kadar rahatlıyacaz sanırım :) demekki değişiyor kız erkek fark etmiyor , benim oğlum kıpır kıpırdı mesela özellikle geceleri coşuyordu uyutmadığı çok olmuştur hamileyken,canları sağolsun da, razıyız herşeye.
kg almayanlar çok şanslısınız valla, ben ilk hamileliğimde 12 kg ile tamamlamıştım,inşallah bu seferde normal kg ile tamamlarım, tabiki hepimiz için inşallah, aminn diyorumm

Canım ben de hissediyorum. Hele dünden beri baya arttı. Seyirme gibi bir şey ufak bir hareket. Bazen acaba bağırsak hareketi mi ya da gaz mı diye düşünüyorum ama değil sanki. Hatta 1-2 dakika önce yine oldu. :)

valla ben hayatımda öyle seyirme gibi gaz hareketi yaşamadım değildir yani :)) saatlerine dikkat et bakalım :)

hanımlar kilo durumunuz nasıl? ben hala almadım, hem seviniyorum doktor da almayın zaten dediği için, hem de arada bi korkuyorum bi an önce 20 mart olsa da kontrole gitsek

ben 2,5 - 3 kg arası bişey almışım. henüz doktorum kilo takibine başlamadı o yüzden evde takip ediyorum. kabızlık şikayetlerim başladığından beri tartıda da fazla gelmeye başladım. o yüzden aldığım kiloyu da tam kestiremiyorum açıkçası.
diğer konuya gelince sizinle aynı fikirdeyim. ben de hiç hoşlanmıyorum bundan. aklına kötü bişey gelince neden hemen en kötüsünü düşünüyorsun iyi düşün derler, ama iş alışverişe gelince bekle ne olur ne olmaza döner o konuşanlar :)) allah korusun olacak olduktan sonra doğumda da yaşanabiliyor üzücü şeyler. kötüsünü düşünürsek, o zaman bebek doğana kadar hiç bişey almamak lazım.

Bende kilo almadm daha cnm

dün akşam biz de eşimle kavga ettik. bebeğe vereceğimiz isim yüzünden benim söylediklerimi yanlış anladı ve saçma sapan bi tepki verdi. halbuki tepki verdiği şeyle söylediğim arasında dağlar kadar fark vardı. bu ara adamların trip zamanı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…