2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar şimdi kizimdan kalanları döktüm sactim :)) 3 tane alt pijama 4 takım alt üst var 3 tane tulum ama bunlar kışlık 2-3 aylıkken giyilebilir ancak çitli çitli body oldukça fazla ama yeni doğan için az var sadece kafama takılan battaniyeler geneli kışlık tarz penye battaniye yazlık almam gerekirmi kıyafet alicam ama battabiyede kararsız kaldim

Tabiki bitkisel olsun :) nerde satılıyor bu marka peki. Duydum gibi ama hatırlamıyorum gördüğümü

Selam kızlar ben de agıstos annesi olucam hayırlısıyla ama benim zaten 1 yasında bebeğim var plansız oldu ve ben anca anca kanullenebildim bu durumu herkes çok zor olcak diyor hiç hazır değilim doğumumda sorunlu geçmişti çok korkuyorum yine aynı şeyler olcak diye burda çok güzel arkadaşlıklar oluyor o yüzden yine girdim gruba

Canım ben de hissediyorum. Hele dünden beri baya arttı. Seyirme gibi bir şey ufak bir hareket. Bazen acaba bağırsak hareketi mi ya da gaz mı diye düşünüyorum ama değil sanki. Hatta 1-2 dakika önce yine oldu. :)
Canım benim ilk kıpırdanma gıdıklanma gibi bir şeydi son bir hafta seğirme bağırsak hareketi gibi ve hemen hemen bir rutine bağlamış durumdayız. Artık ben bebek hareketi olduğunu düşünüyorum. Senle haftamız da aynı. Olabilir bence

hanımlar kilo durumunuz nasıl? ben hala almadım, hem seviniyorum doktor da almayın zaten dediği için, hem de arada bi korkuyorum bi an önce 20 mart olsa da kontrole gitsek
Ben 3 kilo aldım. Artık yeme alışkanlıklarımı düzenliyorum. Öğlen iş yerinde yiyordum tabi haliyle yağlı yapıyorlar ve çok yiyordum. Şimdi evden getiriyorum hem daha sağlıklı hem de midem biraz küçüldü sanırım doyuyorum

hanımlar kilo durumunuz nasıl? ben hala almadım, hem seviniyorum doktor da almayın zaten dediği için, hem de arada bi korkuyorum bi an önce 20 mart olsa da kontrole gitsek
Ben de kilo durumunuz nasıl deyince ayyy bir çok kilo alan daha... yalnız değilmişim dedim :):) Ben itiraf etmeye korkuyorum ama söyliyeyim bari 6 kilo aldım Oğlumda toplam 21 kilo almıştım. Kendi rekorumu kırmaya doğru emin adımlarla ilerliyorum şu an :) Bence bende sorun var seninki gayet normal. Üzülme hiç.. Ben üzüleyim naaaaptım ben diye ağlıyayım hatta. ama kendime engel olamıyorummm

Hoşgeldin öncelikle... O ilk doğumdu geçti gitti artık önümüze bakalım diğmi.. :) Biz burda sürekli birbirimize dua ediyoruz hayırlı doğum için sağlıklı bebek için şurda kaç hamileyiz elbet birimizin ki kabul olur :):) yani doğru yerdesin. 2 çocuk zaten zor. İlki küçük olunca bi tık daha zorlanabilirsin evet ama imkansız değil ve bu bi süreç. Bunun bilincinde olup sabırla ilk 2 seneyi atlattın mı senden iyisi yok.. :) Benim oğlum 4 yaşında. Uyku problemleri tuvalet eğitimi yeme alışkanlığı vs herşeyi atlattık ve şu an filmi başa sarıyoruz. Böyle de zor olucak. O yüzden takılma sen insanlara. Hamileliğinin tadını çıkar. İnşaAllah çoook güzel bir hamilelik çoook kolay bir doğum geçirirsin. sen ve hepimiz. amin.

Ben de soğudum son Zaman'larda eşime karşı, normal davranıyor bana hamileyim daha fazla ilgi alaka bekliyorum üstüme düşsün diye bekliyprum, bişey oluyor midem rahatsız oluyor veya burnum kanıyor falan hafife alıyor hep benim abarttığımı naz yaptığımı düşünüyor sürekli, ben de çok bozuluyorum , ona çaktırmadan gizli köşelerde ağlıyorum , ağladığımı görse ona da laf eder kalbim daha çok kırılır dşye korkuyorum. Mesela Can'ım bişey istiyor hiç öebmsrmiypr bı ayda aşerme olmaz bekle vakti gelince alırız diyor, hiç araştırma işine girmiyor ben kendim baktım hamile manavlarında varmış, alsam ona da laf eder azıcık şeye o kadar para mı verdin abartıyorsun der. Nasıl çözebilirim sizce elimdeki bu sıkıntıyı

Amiiiiin.

Canım aynı tarif ettiğin şeyleri yaşıyorum, birebir aynısı. Bence de bebek olabilir :) Gaz ve bağırsak hareketi olsa 1 hafta önce de olurdu. Benimki de 1-2 gündür rutine bağladı. Çok güzel bir his :)

bende 6 kilo aldim ve bu gidişle de almaya devam edicem...cok aşırı zeytin yiyorum...bildiğin cekirdek gibi iş yerinde evde yolda yürürken zeytin citliyorum :)))) tattli tuzlu karistirdim hep...

gobekten cok mide çıktı

hangi siteden alıyosunuz acaba?

İlk yıkamamızda annemle beraber yıkadık. O kadar panik yaptı ki sanki bebek çukura düşmüş de onu kurtarmaya çalışıyomuşuz gibi bi ambiyans oldu :) Çocuk ağlıyo falan.. heeyyy dedim bi dakka. Tecrübesiz olabilirim ama burda yanlış giden bişeyler var ve müdahale etmezsem böyle gidicek. Anneme teşekkür ettim ve artık o evde yokken gizli gizli yıkamaya başladım çocuğumu :) Gerçekten ben orda işi annemden devralmasaydım herşey çok daha kötü olucaktı çünkü panik bebeğe hiçbir zaman iyi gelmiyor.
Bende çok ağladığı zamanlarda yaptım o hatayı. Yüksek tondan ninni söyleyip pışpışlıyorum ayağına poposuna pat pat vuruyodum biraz yüksek ayarda aklıma geldikçe ne kadar cahilmişim diyorum neden sabredememişim. Şefkat gösterip sabretseydim keşke diyorum. Bu defa o hatayı yapmıcam. Karnı tok altı temiz derdi yoksa bırakıcam ağlasın içi açılır hiç sinirlenmicem inşaAllah. Oğlum öyle mızmız ve herşeye ağlayan bi çocuk ki 4 senedir sıkı bi antreman yaptım bu konuda :) İkinci bebeklerimiz biraz daha şanslı ssanırım ilkinde yaptığımız hataları yapmıcaz. Anneliğin güzel yanı da bu sürekli kendimizi geliştiriyoruz.

Devlet hastanelerinin cihazları çok eski ve görüntü kalitesi de haliyle düşük. Ben olsam iyi cihazları olan özel bi hastanede bir kere de olsa muayene olurdum şu durumda.

Özetle;
-İlk eve geldiğimizde hava çok sıcak olacağı ve evimiz de sıcak olduğu için tek kısa kollu zıbın giydirmeyi düşünüyorum, ayaklar üşürse çorap,
-Akşamları altına bir DON Serinlik durumuna göre üstüne incecik bir müslin örterim diye düşünüyorum.
-Dışarı çıkarken +1 üst ve yine tek alt çünkü aylardan AĞUSTOS ve henüz terlemedikleri için hararet yapmasını su kaynatmasını istemiyorum bebemin
-Sonraki aylar işte doğaçlama

-Genel olarak ben ne giyersem ona da +1

Şu hastane çıkışı olayına da bi açıklık getirmek isterim şahsım adına almayı düşünmüyorum. Bir sürü gereksiz parça ve gereksiz pahalı bence. Onun yerine kendim kombin yapmayı daha uygun buldum kişisel tercih olarak.

Almayı düşünenlere, sevenlere, tercih edenlere saygım sonsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…