2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Devlet hastanelerinin cihazları çok eski ve görüntü kalitesi de haliyle düşük. Ben olsam iyi cihazları olan özel bi hastanede bir kere de olsa muayene olurdum şu durumda.

Ayrıca şimdi düşününce odasının boyanması, mobilyaların alınması, hastane süslemesi, hediyelikler, benim hazırlıklarım (doğum çantası, lohusa giysileri, bakım malzemeleri vs), bebeğin kişisel bakım malzemeleri...
Daha bir sürü eksik var ve benim sadece 20 haftam mı kaldı?
Üstelik 32. haftama kadar çalışıyor olacağım.
İyi ki almışım erken değilmiş

evet ilk yıkamada bizim de öyle oldu... resmen seremoni, bir sürü insan... felaketti... aynen dediğin gibi, ikinci çocuklar şanslı, nispeten de daha uslu olmalarının sebebi bu bence... ben genel olarak sabırlıydım, ama yine de hatalarımız oldu tabi. bunda ne ''yapmayacağımı'' daha iyi biliyorum en azından :)

Şu an bebeğin aranızda geçenleri duymuyor ve etkilenemez ama böyle devam ederse ilerde de bu tarz şeyler yaşarsanız, çocukken aranızdaki bu tarz küslüklerden etkilenme ihtimali var. Bence problem neyse oturup boylu boyunca konuşun başka türlü aşılmaz. Ömür boyu küs kalamayacağınıza göre bigün o konuşmayı yapacaksınız. O konuşmasa da yapıcı gönül alıcı bi konuşmaya çok fazla suskun kalmayacaktır. Sonra o zaten suçunu kabul edip yayları gevşetecektir o zaman ne istiyosan söylersin hatası yanlışı kusuruu neyse artık...

bence alın.. tabi düzeninize de bağlı.. ama biz yazın mutlaka bahçeye inip yürüyoruz akşamları falan. avmler de serin oluyor yazın, sürekli klimalar açık mağazalarda... bir de üstünü sıcak bile olsa örtmek gerekiyor; hem uyurken her halikarda üşür, hem ürker, hem de sinek ısırıkları vs olmasın diye.. bi de tostos kollara bacaklara nazar değmesin tabi :)))))) o yüzden ben müslinlerden alıcam 2-3 çift...

Canm ben ara dönem hep ince battaniye kullandım. 3 ince 2 kalın battaniye1 De el ormesi var. Bana kizim da yetti arttı açıkçası oglusa yeni battaniye ben almam diye dusunuyorum. Bir mavili kalımı var inceleri de kullansın pembis falan nolcak

canımmmm kader arkadaşımmm :) veririz dimiii. veririz veririz :)

Ay erkekler hiç anlamıyor İnAnın. Benim canmda birşeyler çekti eşim iki hafta sonra aldı ama aammaaan takma diyorum kendime. Biraz şaka ile karışık laf desek belki anlarlar. Ama benim eşim çok ilgili olmadığından alıştım diyeyim

Aynen canm az kaldı bakalım umarım zaman çabucak geçer de rahatlariz insan evinde rahatça kosturmayi özlüyor. Her bebek farklı oluyor demek ki canm. Ama hareketli bebek somradasinda da hareketli oluyor. Tecrübeyle sabit.
İnsallah bu seferde çok almayız canm. Hatta aynı kalalım ya

Özelde aynen o hayal ettiğin gibi oluyor :) İmkanın varsa tabiki özele geç. Çok daha rahat edersin.

Tabiki bitkisel olsun :) nerde satılıyor bu marka peki. Duydum gibi ama hatırlamıyorum gördüğümü

biz alışverişimizi migros sanal marketten yapıyoruz genelde. migroslarda olduğunu biliyorum o yüzden. yalnız annem siz pahalıya alıyorsunuz diyor,, hani deterjan vs satan dükkanlar oluyormuş ya, toptancı gibi anladığım kadarıyla, onlarda daha uygunmuş. o yüzden yolu düşerse o da alıp getiriyor sağolsun.

aman Allahımmm,, dev bi resim olmuş,, ne biçim reklam yapmışım :)))) kendimi deterjan satıyomuşum gibi hissettimmm :)))) özür hanımlar :)

Can maşallah epey birşeyler almışsın trbrikederim. Bence yavaş yavaş almak kafayı çok rahatlatıyor. Allah muhafaza erken doğum ihtimaline karşı kafanız rahat olur. Kizim 31 haftada doğum pozisyonu aldı. Bir korktum ki. Hemen cantasini hazırladım. Bende önceden alıp kafam rahat olsun ödensin yavaştan diyrnlrrdenim. Son aylar ciddi sıcak ve ağır olacağız. Hem doğum masrafı da olacak ve ekstra eksikler illa çıkıyor. Maddi olarak çok yorulmamis oluruz boylecr

Ben de bunu kullanıyorum gerçekten çok güzel kokuyor ve ellerimi yıpratmıyor

siz zayıfsınızdır kesin de ondandır... ben kızımda aldıklarımı verememiştim daha o yüzden 100 kilo olmamak adına mecburen dikkat ediyorum

Evet evet çok teşekkür ederim cidden kafam rahatladı bişeyler eksildikçe iyi geliyor, odası da olsun hayırlısıyla inşallah her şeyi dolaplarına yerleştireyim 7. ayda falan iyice rahatlıycam. Hem de dediğin gibi yavaş yavaş ödenir hepsini birden almak hem maddi hem manevi çok zorlar.

bişey olmaz canım benim kizimida mavi var :) bir tane annemin bana işlediği kundak diyorlar muslinin pazen olanı :) o tarz var gerisi daha çok kısa girerken kullanabileceğimiz gibi
muslin daha mı rahat olur ince olarak bir tane var diğerleri daha çok kıs ayına uygun hafif kalınca yoksa 4 tane penye iki tane peluş battaniye var bir tane de el örmesi

Kızlar ben daha heves edip te ınternetten oglusuma birşey bakmadım ya. Aslinda alaşım var Ama eşim bir dahaki kontrolü bekle ufak tefek alalım diyor. Açıkçası ablamin oğlanların kıyafetlerine talip olduk. Çünkü kızımdn biliyorum hiç eskimiyor yepyeni duruyor . Ablam oldgu içinde gocunmuyorum açıkçası. Bende kızımın kıyafetleri başka birine vereceğim açıkçası.baktık yepyeni ek giddan sonra bir ikisinde lekelenmeler var an genel olarak yepyeni duruyor. Bari başkası faydalansin. Herşeyi hatıra saklamak mantıklı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…