2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Aynen katılıyorum canim..Allah güle güle giydirmek nasip etsin insallah. Yazliklari 0-3. Aldin demi canm.

Aynen katılıyorum canim..Allah güle güle giydirmek nasip etsin insallah. Yazliklari 0-3. Aldin demi canm.

Evet evet zürafalı olan set yenidoğan bi kaç tane daha yenidoğan var, 5 li zıbın 0-3 daha 56 cm yani bir çok sitede santimine göre alışveriş yapmak daha mantıklı oluyor ben e-bebek'ten 3 aylık aldım 56 cm geldi mesela .

Aynen fark etmiyorcanm. Hatta bana hep bataniye hediye geldi. Bunda da gelir büyük ihtimal. Çok mu hesapci oldum bilemedim ama ailemle ilgili böyle düşünüyorum. Sağolsunlar kimin bebeği olsa nerdeyse ihtiyacı kalmayacak sekild birşeyler alınıp hediye edilir bizde. Ve genelde bilindik marka olur ki degsm şansı olsun.

E bebek kalıpları bana biraz küçük geliyor açıkçası. Bende kızıma ordan aldığımda hep bir ustnu sipariş veriyorum. Lcw kalıpları tam kizima goreydi.

evet alarmlar çalmaya başladı.
bir kısmı mı çok değil miiiii :) Millet iki takım pijama iki zıbınla gidiyo doğuma :):) MaşaAllah bitirmişsin alışverişi. O elbiseler o taytlar amanınnnn :) Güle güle giysin inşaAllah..

canımmmm kader arkadaşımmm :) veririz dimiii. veririz veririz :)
veririz insallah..aliniyorsa veriliyordurda elbet...dogumdan sonra zaten kosturmaca bende 1 cocuk daha var bayagi yogun olcam yani...sebze yemekleti bol su bol emzirme derken veririz ne olcek...
simdiden kafama takmamaya çalışıyorum ama doğuma yuvarlanarak gitcem sanirim :)))

Ben de takmıyorum işin kötüsü. Geldikleri gibi giderler moduyla yiyorum da yiyorum :) Biri sormasa aklıma gelmez ama sorduklarında utanıyorum :)

E bebek kalıpları bana biraz küçük geliyor açıkçası. Bende kızıma ordan aldığımda hep bir ustnu sipariş veriyorum. Lcw kalıpları tam kizima goreydi.

lcw'den hiç almadım daha orayı da bi denerim. Soo be'yi tavsiye ederim ama çok kaliteli geldiler ve tam boyutunda.

Yaa
Çok teşekkür ederiz inşallah

Ben de takmıyorum işin kötüsü. Geldikleri gibi giderler moduyla yiyorum da yiyorum :) Biri sormasa aklıma gelmez ama sorduklarında utanıyorum :)
ben kilolu hamile kaldim...kizimda aldiklarimin çoğu duruyordu...uzerinede ekliyorum bir bir...utanma canim...hamileligin verdigi yetkiye dayanarak ödemim var deriz :)))
şaka bir yana dikkat etmek lazim...en azindan yürüyüş yapmak lazim...son 2 ay izne ayrilinca insallah park pahce dolaniriz

Bugün gittim doktora göstermedi kendini çocuğum ya kapattı bacakları iyice kadın uğraştı Nafile tok da gittim haftaya bi daha deniycem şansımı olmadı ileri düzeyde öğrenirsin dedi yıktı beni :)

siz biraz daha fazla ilgi gösterin ona bakalım değişicek mi? bana eşim şey diyor mesela, hamilelik yarıyor sana, daha mutlu oluyorsun falan.. çünkü özellikle de ilk zamanlarda o da konuya bir an önce dahil olsun diye ona daha fazla ilgi gösterdim, şikayet etmedim, oram buram ağrıyor demedim. öyle olunca hep kendi soruyor. bakın erkekler karılarının güçlü olmasıyla herzaman gurur duyar. hamileliğin ne kadar zor olduğunu inanın onlar da biliyor. bunu anlamamaları için zaten aptal olmaları gerekir. o yüzden bu zorluğu seve seve kaldırabiliyor olmanız onları da gururlandırır. mesela ben hep dikkat etmişimdir, hamilelik mevzuları açıldığında çoğu kadının kocası fazla yorum yapmaz, benimki hemen bizim çok rahat geçti, çok rahattı karım vs diye anlatır övünür güzel güzel... bir de canınızın istediği ufak, bulması kolay şeyleri almasını rica edin, sonra getirince aşırı sevinin falan :))) o da 'demek ki daha büyük bişey yapsam ne kadar sevinicek' diye düşünsün. yani şimdi adamlar da haklı,,, hamile manavları var evet ama pırlanta fiyatına erik satıyorlar resmen :))) makul şeylerle başlamak lazım :))))))

kizlar aldiklarinizi gule gule kullanin insallah...bebekleriniz giye giye eskitsinler insallah...kizimdan kalma hic eksigim yok benim...görümce sagolsun onun kizindan kalanlarinida vermisti...çoğuna kolunu bile sokmadi ... arac gerec tasi taragi var şükür.yeni dogana degilde 3 yasindaki kizima masraflar olacak artik... ona oda yapacagiz yeni gelen de kizimin park yataginda yatacak insallah

Ne güzel canım bizim bu ara biraz ailede bebek bereketi var :))) kardeşimin eşi bir hafta önce doğum yaptı yeğenim hamile eşimin amca kızı hamile aynı zamanlarda doğum yapicaz oyuzden herkes kendi derdine düştü :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…