Ben de kilo durumunuz nasıl deyince ayyy bir çok kilo alan daha... yalnız değilmişim dedim :):) Ben itiraf etmeye korkuyorum ama söyliyeyim bari 6 kilo aldım Oğlumda toplam 21 kilo almıştım. Kendi rekorumu kırmaya doğru emin adımlarla ilerliyorum şu an :) Bence bende sorun var seninki gayet normal. Üzülme hiç.. Ben üzüleyim naaaaptım ben diye ağlıyayım hatta. ama kendime engel olamıyorummm
Tek yönlü ama sürüşü çok güzel çok sağlam gözümün önünde 80 kiloluk kız oturdu üstüne
Puseti yok ayrıca alıyorsun, puseti oturtmak için adaptörü var bi de onu alıyorsun.
bişey olmaz canım benim kizimida mavi var :) bir tane annemin bana işlediği kundak diyorlar muslinin pazen olanı :) o tarz var gerisi daha çok kısa girerken kullanabileceğimiz gibi
muslin daha mı rahat olur ince olarak bir tane var diğerleri daha çok kıs ayına uygun hafif kalınca yoksa 4 tane penye iki tane peluş battaniye var bir tane de el örmesi
penyeler de çok rahat. yine de müslin bir tane alın bence en azından. kendi kol çantanıza bile sığar. veya varsa arabanızda tutarsınız, acil durumlarda çok rahat edersiniz.
Tek yönlü ama sürüşü çok güzel çok sağlam gözümün önünde 80 kiloluk kız oturdu üstüne
Puseti yok ayrıca alıyorsun, puseti oturtmak için adaptörü var bi de onu alıyorsun.
Evet görünüşunden belli hem şık hem sağlam duruyor bende tek yönlü arabaları daha çok beğeniyorum ama ciift taraflı olması daha kullanışlı olucak benim için birde tentesinin tam kapanması önemli burası yaz da kış ta rüzgarlı biryer ama e bebekte baya indirim var arabalarda
Normalde e-bebek ve morhipo'dan alıyorum ama bu braun'un sitesinde yazan hiçbir online mağazada yok. Ya gezip bakacağız ya da eczaneye sipariş ettiririm hiçbir yerde bulamazsam.
Kimler nasıl ateş ölçer kullandı, yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten. Kulak içi için olana kötü demişler ben de o yüzden eski usul ama dijital olanlardan alırım diye düşündüm.
Almanyadaki arkadaşım mesaj atmış, bebek arabamız ulaşmış eline, ay sonu getiricek :) kafamdan çıktı çok şükür. Şimdi anakucağını aldıracağım. O da Almanyada yarı fiyatı neredeyse. Aklınızda olsun, arabasını vs henüz almayanlar için ; yurtdışına giden gelen nazınızın geçtiği birileri varsa bi gözatın oralardaki fiyatlarına, çok fark ediyor bazı markalarda..
Normalde e-bebek ve morhipo'dan alıyorum ama bu braun'un sitesinde yazan hiçbir online mağazada yok. Ya gezip bakacağız ya da eczaneye sipariş ettiririm hiçbir yerde bulamazsam.
Kimler nasıl ateş ölçer kullandı, yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten. Kulak içi için olana kötü demişler ben de o yüzden eski usul ama dijital olanlardan alırım diye düşündüm.
Ben kızıma braunun kulaktan ateş ölçer ini kullanıyorum yaklaşık alalı 5-6 sene olmuştur memnunum genel olarak ben alırken alından ateş ölçerler yoktu şimdi onlar daha çok kullanılıyor yanlız ne alırsanız alın ölçme zamanı kısa olsun klasik dijital derecede var bende ama en az 5 dakka beklemeniz lazım onun için çocuklar okadar bekletmiyorlar özellikle hastayken
Almanyadaki arkadaşım mesaj atmış, bebek arabamız ulaşmış eline, ay sonu getiricek :) kafamdan çıktı çok şükür. Şimdi anakucağını aldıracağım. O da Almanyada yarı fiyatı neredeyse. Aklınızda olsun, arabasını vs henüz almayanlar için ; yurtdışına giden gelen nazınızın geçtiği birileri varsa bi gözatın oralardaki fiyatlarına, çok fark ediyor bazı markalarda..
Sevgili Mutella
soobe nin kumaşları nasıl memnun kaldınız mı şuan bakıyorum da fiyatlar ve görüntü hoşuma gitti. Eğer kumaşlar da iyiyse ben de alayım.
teşekkürler,,,, burada 3350 dediler genelde, oradan 1800 e aldık. çok fark olmasa uğraştırmazdım ama saolsun arkadaşım da hiç sorun olmaz getiririm deyince çok sevindim :)