2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
66 ile basladim 71 olmusum bu sabah... yani 5 kg

500 lirami baya uygunmuş tek yönlü ama degilmi bu ekstra üzerine takılan oto koltuğu mevcutmu

Tek yönlü ama sürüşü çok güzel çok sağlam gözümün önünde 80 kiloluk kız oturdu üstüne
Puseti yok ayrıca alıyorsun, puseti oturtmak için adaptörü var bi de onu alıyorsun.

penyeler de çok rahat. yine de müslin bir tane alın bence en azından. kendi kol çantanıza bile sığar. veya varsa arabanızda tutarsınız, acil durumlarda çok rahat edersiniz.

Tek yönlü ama sürüşü çok güzel çok sağlam gözümün önünde 80 kiloluk kız oturdu üstüne
Puseti yok ayrıca alıyorsun, puseti oturtmak için adaptörü var bi de onu alıyorsun.
Evet görünüşunden belli hem şık hem sağlam duruyor bende tek yönlü arabaları daha çok beğeniyorum ama ciift taraflı olması daha kullanışlı olucak benim için birde tentesinin tam kapanması önemli burası yaz da kış ta rüzgarlı biryer ama e bebekte baya indirim var arabalarda

hangi siteden alıyosunuz acaba?

Normalde e-bebek ve morhipo'dan alıyorum ama bu braun'un sitesinde yazan hiçbir online mağazada yok. Ya gezip bakacağız ya da eczaneye sipariş ettiririm hiçbir yerde bulamazsam.

Kimler nasıl ateş ölçer kullandı, yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten. Kulak içi için olana kötü demişler ben de o yüzden eski usul ama dijital olanlardan alırım diye düşündüm.

Almanyadaki arkadaşım mesaj atmış, bebek arabamız ulaşmış eline, ay sonu getiricek :) kafamdan çıktı çok şükür. Şimdi anakucağını aldıracağım. O da Almanyada yarı fiyatı neredeyse. Aklınızda olsun, arabasını vs henüz almayanlar için ; yurtdışına giden gelen nazınızın geçtiği birileri varsa bi gözatın oralardaki fiyatlarına, çok fark ediyor bazı markalarda..

Eklentiler

• IMG_2909.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_1500.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 60
Ben kızıma braunun kulaktan ateş ölçer ini kullanıyorum yaklaşık alalı 5-6 sene olmuştur memnunum genel olarak ben alırken alından ateş ölçerler yoktu şimdi onlar daha çok kullanılıyor yanlız ne alırsanız alın ölçme zamanı kısa olsun klasik dijital derecede var bende ama en az 5 dakka beklemeniz lazım onun için çocuklar okadar bekletmiyorlar özellikle hastayken

Hayırlı olsun arabaniz

Hayırlı uğurlu olsuun büyük bi mesele hallolmuş. Sorması ayıp olmasın Almanya fiyatı nedir

Sevgili Mutella soobe nin kumaşları nasıl memnun kaldınız mı şuan bakıyorum da fiyatlar ve görüntü hoşuma gitti. Eğer kumaşlar da iyiyse ben de alayım.

Hayırlı uğurlu olsuun büyük bi mesele hallolmuş. Sorması ayıp olmasın Almanya fiyatı nedir

teşekkürler,,,, burada 3350 dediler genelde, oradan 1800 e aldık. çok fark olmasa uğraştırmazdım ama saolsun arkadaşım da hiç sorun olmaz getiririm deyince çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…