2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
teşekkürler,,,, burada 3350 dediler genelde, oradan 1800 e aldık. çok fark olmasa uğraştırmazdım ama saolsun arkadaşım da hiç sorun olmaz getiririm deyince çok sevindim :)
Oooo cidden çok büyük fark var kesinlikle değmiş ah bu vergiler olmasa herşeye daha kolay ulaşcaz

kıyafet ve malzeme alanlar olmuş,herkesler sağlıklı hayırlı günlerde kullansın inşlh arkadaşlar
ben de çok heves ediyorum burda gördükçe hemen alayım diyorum ama hiççç halim yok şöyle ki

GEÇEN KIZIMI PARKA GÖTÜRDÜK EŞİMLE BAŞ DÖNMESİ VE GÖZ KARARMASI YAŞADIM 10 dk da ancak kendime gelebildim,dahiliyede test yaptırdım ertesi gün FERRİTİN 2 çıkmış tabi ben şok çarpıntılarımı da açıklıyor bu sonuç
dr mu aradım hamilelerde düşük olur zaten dedi VİNALAC VİTAMİN kullanıyorum başka da bişey vermedi
istersen ekleyeyim demir ama bence gerek yok dedi

bakıyorum burda hep farklı şeyler dvit omega filan vitaminin yanında demir lacı kullananlar var,arkadaşlar dr nuz mu veriyo kendiniz mi araştırıp alıyosunuz kafam çokkkk karışık o

Kızlar sizin demir ilacı dediğiniz decavit mi? Eğer değilse bana niye doktor vermedi ki :) Ben şuan Osteo Zinc (Çinko Hapı), Decavit, omega 3 (balık yağı), bir de magnezyum kapsülü kullanıyorum. Hepsini doktor verdi. Cumartesi kontrolümde demir ilacını da sorayım o zaman.

hayır decavit vitamin,ferro sanol gibi değişik demir ilaçları var sırf demir içeriyo
omega 3 neden verdi dr nuz merak ettim bana vitaminden başka bişi vermedi de

Bana doktor verdi bu kontrolde decavit ve gynoferon kullanıyorum şu anda

Detaylı ultrason yarım saat falan sürüyormuş. Onu bekliyorum şimdi. Tabi o da ayrı bir stres, inşallah detaylılarımız güzel geçer.
Amin canım inşallah, hepimiz güzel güzel alırız bebişleri kucağımıza

Bende sadece decavit ve demir ilacı kullanıyorum hatta bir ay önce gittiğimde demir ilacından bir kutu daha kullanıp sonra bırakmamı söylemişti doktorum, ilerleyen haftalarda da magnezyum ve balık yağı weriyor bnm doktorum oğlumdayken öyleydi o da tahmini 21 haftalıkken felandı yanlış hatrlamıyorsam,her dr farklı şekilde yönlendiriyor,bu yüzden farklılıklar oluyor doktorunuza güveniyorsanız dert etmeyin kim ne kullanıyor diye ama aklınıza yatmıyorsa ya dile getirin gittiğinizde bu konuyu ya da doktorunuzu değiştirin derim kızlar

baya iyi gidiyoruz o zaman grup olarak,,, maşallah bize :))
Ya ben ya ben 4,5 kg aldım. Ama troidler yüzünden dedi doktor. Normalde troidlerim tamamen alındı benim, o yüzden ilaç kullanıyorum 4 yıldır. Normalde bebek olunca troid bezi kendiliğinden üretimi arttırıyor ama bende olmadığı içim mecbur sürekli doz ayarlıyoruz. Ama çok dikkat ediyorum 10 gündür 800gr verdim inşallah biran önce troidler yoluna girer ben de bu şekilde dikkat etmeye devam ederim ve psikolojim düzelim. Yoksa kilo almak hiç bana göre değil

hayır decavit vitamin,ferro sanol gibi değişik demir ilaçları var sırf demir içeriyo
omega 3 neden verdi dr nuz merak ettim bana vitaminden başka bişi vermedi de

Bana demir ilacı vermedi o zaman, bir sorayım bakayım.

Omega 3'üde "Haftada 2 defa balık yiyebiliyor musun?" dedi. "Genelde haftada 1 yiyorum." dedim, o zaman günlük omega 3 yazıyorum dedi. 12.haftadan beri her gün kullanıyorum.

Kizlarr ebebek de bu park yatak indirime girmis sizce nasil acaba

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-09-16-32-17.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 64
Demir ilacı ayrı canım decavitten magnezyumu kramplariniz var diye mı verdi banada verdide.daha başlamadım kramp olmuyor henüz diye

Benim de demir değerim çok düşük. Hamilelikten önce de böyleydi o yüzden hamilelik öncesinden beri demir ilacı kullanıyorum. Doktorum devam etmemi söyledi, muhtemelen değerlerim yükselmezse hamilelik sonuna kadar kullanacağım. 3. ayımda folik asidi kesince miltivitamin decavit başladım. Bir de 4. ayda balık yağı başlattı doktor. Kes diyene kadar hepsine devam edeceğim. Doktor kullan demeden ağrı kesici bile almam kızıma zarar verir diye, ne olur ne olmaz.

Evet evet hızlı olanlardan birini alırım. Huysuz bebeklere bir şey yapmak yaptırmak mümkün olmuyor çünkü biliyorum

Yalnız değilsin ben de 5 kilo aldım ve ekstra bir şey de yemiyorum. Haftaya diyetisyene gideceğim

Hayır lı uğurlu olsun güzel günlerde kullanin

Dr um veriyor. Özellikle Krill oil in cok faydasini gordum gercekten bebegim suan 10 gun ileriden gidiyor cok sukur. Demir +omega3 +d vitamini hepsini kullaniyorum

Solgar gentle iron cnm decavit degil onceden de gyno ferro sanol vermisti simdi degistirdik.

Selam kizlar. Sanirim 2 aydir girmiyordum buraya. Benim bebegim erkek en basindan beri oyle tahmin etmistim. Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı ama istanbulda normal dogum yanlisi doktor tanıyanlar yazabilir mi.
Canım bangi yakadasın istanbulda anadolu yakasında ataşehirde pınar tokatlıoğlu var doğal doğum yanlısı benim doktorumdu özel muagenehanesi var iki arkadaşım dopum yaptı doğal epizyotomisiz süper doğumlar oldu fakat benim doğumum bayramın 1. Gününe denk geldiğş için doktorum bayram tatilinde şehirdışında idi arkadaşı belgin hanzedan girdi sğper bir doğum oldu hiç ilaç ve serum almadım epizyotomi olmadı normal doğum yaptı oda avrupa yakasında şişli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…