2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

aldiklarinizi bebisleriniz de siz de gule gule iyi gunlerde kullanin.

Mutella masallah bitirmissin alisverisi

Kızlar size birşey danisabilir miyim. Canim çok sıkkın ben mi alıngan davranıyorum bilmiyorum. Eşimin tarafı hiç nasılsın hamilelik nasıl diye sormuyor. Cocukluyum zor geçeceğini e tahmin edebilirler ama yok ince değiller hiç . Gorumcem bugün kızımın resmini istedi bende çok cekemiuorum netim de çok yok ama yolladım iki resim. Geçen haftada yolladım.bugün tavırlı tavirli. Sırf görmek için gelicem dedi. Hiç bana nasılsın. Hamilelik nasıl geçiyor yardimci olacak şey var mi demek yok. Eşim alingansim diuor

Aklıma gelmişken paylaşmak istedim. Aynı durumu yaşamış olan varsa belki yardımcı olur. İlk hamileliğimde doğumdan sonra göğüs uçlarım yara olmuştu. Ve o ağrı doğumdaki ameliyat ağrımı unutturmuştu bana. Ağlayarak emzirdim herşeyi denedim ama bir ay çektim. Şimdi bile düşününce içim sızladı. İkincide genelde daha az oluyor diye duydum ama riske atmak istemiyorum. Bunun için şöyle bişey yapılıyormuş. 5. 6. Ay civarında şimdi adını hatırlayamıyorum ama krem var çatlamasını önleyen ondan doğuma kadar hergün kullanınca olmuyormuş o çatlamalar. Ben mutlaka kullanıcam. İlk hamileliği olanlarada tavsiye ediyorum. O ağrıyı çekmektense denemekte fayda var. Bu arada herkeste olmuyor fakat genel olarak yaşanan ciddi bir sıkıntı. Umarım kimse yaşamaz o ağrıyı.

Kızlar lierac kremden kaç cc alsak doğuma kadar götürür dersiniz fiyatı baya pahalı da oka göre alayım dedim

iyi akşamlar arkadaşlar. Bu konu belki daha önce konuşuldu, ben yeni yeni takip ediyorum.Önceleri Eylül annesi olacak gibiydim ama şimdi ağustosayına kayıyoruz gibi :) Çatlaklar için zeytinyağı diyen var, hindisatan cevizi ve kakao yağı diyen var. Benim ilk hamileliğim ,bu konuda denemiş ve tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum.Sizler neler kullanıyorsunuz?

Ben Hindistan cevizi yapı kullanıyorum Can'ım birkaç aya kreme geçmeyi düşünüyorum

Esim eczati, temassız ateş olcerlerden laf açıldı meslektaşları ile konusurken. Kimse kullanamamış hep geri iade ediyormuş müşteriler:)) Kullanma kılavuzunu çok iyi okumak gerekiyormuş ama kimse okumuyormus. Bebekle yarım saat aynı ortamda olmalıymış ki doğru sonuç versin. Aklınızda bulunsun temassız alırsanız. Ama artısi banyo, biberon sıcaklığı da olcebilmesi imiş.

Bizim telsizimiz aynı zamanda temassız ateşölçer ama birebir aynı çıkıyor temaslıyla. Bence o markaya göre değişiyordur.

Bu arada ebebekte emzirme ürünlerinde indirim varmış sabah 8e kadar. Bakın isterseniz :)

Ebebeğin böyle çok güzel indirimleri oluyor, takip etmeli gerçekten. Biz katı gıdaya geçtikten sonra hipp kayısı ve erik kullandık çok, arada onlar da çok indirime girerdi bolca alırdık :) ayy e bebek günlerimiz başlıyo demek tekrar, çok nostaljik geldi :)))

Lierac kremden cok memnunlar ama fiyati tuzlu

oo haftada bir çok iyimiş ben hiççç yiyemiyorum
yarın randevu aldım bi sorayım bakalım

Dr um veriyor. Özellikle Krill oil in cok faydasini gordum gercekten bebegim suan 10 gun ileriden gidiyor cok sukur. Demir +omega3 +d vitamini hepsini kullaniyorum

dvitamini ve demir olarak tam hangi markaları kullanıyorsun acaba
yarın kontrolüm var bi danışmak istiyorum

Bizim telsizimiz aynı zamanda temassız ateşölçer ama birebir aynı çıkıyor temaslıyla. Bence o markaya göre değişiyordur.
Bilmiyorum genelde hep olumsuz dönüş almışlar insanlardan :/ kızılötesi ölctu güzel için ortam isisindan etkilenmesi muhtemel zaten diye düşünüyorum ama çalışma prensibine bakmak lazım tabi

Uygulamayı yükleyince takip etmek çok kolay. Ben bir şey almasam da bakıyorum şimdilik. Gerçekten güzel indirimler var.

"Kızıl ötesi ışınlarla ölçtüğü için" yazacaktım ama telefonun azizliğine uğruyorum hep.

Tek yönlü ama sürüşü çok güzel çok sağlam gözümün önünde 80 kiloluk kız oturdu üstüne
Puseti yok ayrıca alıyorsun, puseti oturtmak için adaptörü var bi de onu alıyorsun.
Bebise aldığın eşyalar coooook güzel:)) Güle güle kullansın inşallah hep mutlu olsun. Baya baya tamamlamışsin yaaa bir şey kalmamış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…