2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Magnezyum kapsülün ismi ney canim

Feci halde yoruldum bugün, ilk defa bu kadar bel ağrısı çekiyorum işten geldikten sonra kızımla ilgilenmek istedim bol bol; yemek yaptık, yedik, hamur oynadık, sohbet ettik, banyosu dişini fırçalaması tırnaklarını kesmesi derken epey halsiz düşmüşüz ikimiz de, biberonunu bitirir bitirmez sızdı... tv izleyeyim dedim, depresif bir iki dizi dışında hiçbir şey yok, kitap okuyasım da gelmedi ilk defa,,, kocam da maça kaptırdı kendini zaten... alışveriş yapayım dedim ama alacak birşey gelmiyor aklıma? Kıyafet, banyo falan tamam da başka ne alıyoduk bu bebişlere diye düşünüyorum :)))))

Vay resmen harikalar yaratmışsıniz oyun hamuru ile :))

Kendiniz için gecelik sabahlık vs baktınız mı hanımlar ? Hiç düzgün bişey göremedim ben, şöyle kibar sade falan..

Günaydın hanımlar nasılsınız. Ben kendimi bugün çok iyi hissediyorum. Mis gibi yağmur yagmis. Açtım penceremi oh tertemiz havayı içine çektim. Epeydir ilk defa kizim bu saatte uyuyor huzurlu oldum vallahi. Allah hepimize ağız tadi versin

weweell kulaktan ölçer aldım cnm banyo ve mama saıcaklığını da ölçüyormuş filtresiz kullanılanlardan 90 tl idi. wt228 olması lazım modeli güzel bir ürün 1 sn.de ölçüyor.

Evet temassızda peşpeşe yapılan ölçümlerde farklı ölçülebildiğini okumuştum. E çocuk hasta olduysa yarım saat termometrenin keyfini mi bekleyecekmişiz! Ben de o yüzden mesafeliyim onlara.

weweell kulaktan ölçer aldım cnm banyo ve mama saıcaklığını da ölçüyormuş filtresiz kullanılanlardan 90 tl idi. wt228 olması lazım modeli güzel bir ürün 1 sn.de ölçüyor.

Ben bir iki kötü yorum okuduğum için hiç kulaktan ölçerleri düşünmeden standart koltuk altı ölçerleri inceledim ama 1 saniye diyorsanız insanın aklını çeliyor doğrusu. Eğer memnun olanlar da fazlaysa 5 saniye koltuk altı ölçeri bekleyeceğime kulaktan bir saniyede huysuzlanmadan ölçmeyi tercih ederim tabi.

Teşekkürler cevaplarınız için

halini hatrını sormuyorlarsa bence sen alınganlık yapmış olmuyorsun canm, sonuçta hamile olmasan bile insan nasılsın diye bir sorar, sonuçta uzakta bir de bu insanlar,taktığına değmiyor inan, eşin de doğal olarak ailesinin yaptığı yanlışı kabullenmek yerine sana alıngansın demiş.orta yolu böyle bulduklarını sanıyorlar sanırım,biraz üstelesen yine sen kötü olurdun, bizimkiler de pek sormazlar,sonuçta çalışıyorum canın birşey istiyor mu belki yapamazsın vs demek yok hiç,süte takmış durumdalar,neymiş efendim ne zaman bırakıcakmışım
akşama doğru inanılmaz ödem oluşuyor bacaklarımda pzt kontrolüm var nefroloji doktorum da inşallah albümin değerim yükselmeye başlamıştır dua edin kızlar benim için de sonuçlarım iyi çıksın, diyeceğim o ki canım herşeyin başı sağlık,gerisi hiç önemli değil, ewet bu dönemlerde fazla alıngan olabiliyoruz ama hamileyiz sonuçta ve ewde halihazırda baktığımız küçük çocuklarımız var, kimse suçu kendinde aramaz zaten hep karşı tarafı suçlarlar,zaten kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum ilk hamileliğimle kıyasladığım da dağlar kadar fark var geçirdiğim süreç ile arasında,çok şükür ki oğlumun bir sarılması öpmesi bana moral oluyor iyi ki varlar çocuklarımız, ayyy senden dertli çıktım canımm

bu forumda da baya sormuştum yorumları okudum herkes memnun ne bileym burdaki hastanede bile karşıdan kızılötesi olanlar kullanılıyor .. bir iki arkdsta tavsiye edince aldım bnde inşaallah o ateşleri hiç görmeyizde kullanmadn kutusnda durması temennm sağlıkla büyümesi

Günaydın kızlar ben memnunum kulaktan ateş ölçer den ama bizimki filtreli dediğim gibi ben baya oluyor alalı evde ölçüp hastaneye gittiğimiz de pek farkla karşılaşmadık şimdiye kadar hastanelerde temassız kullanılıyor artık devlet hastanelerinde bide normal ateş ölçer yok arkadaşımda temassız kullanıyor oda memnunum diyor odanın sıcaklığını da olcuyorlar onunki

Koltuk altı ateş olcerleri kullanmak çok zor küçük çocuk hastayken zaten mız mız bide koltuk altına bişey yerlestirince basıyor yaygarayi benim kızım çok ağladı mesela olcemezdik mecburen gidip almıştık kulaktan ateş olceri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…