2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kizlar ates ölçer temassizlardan almıştım ben kizima ve acaip memnunum suyuda odayida kizimida onla ölçüyorum kizim 3 .5 yasinda hala kullanıyoruz. Küçük bebek kulaktan ve koltuk alti ölçümü zor olur helede atesli aglayan bi bebekse panik.olmus bi anne de haliyle zorlanir ben temassız olanini öneririm.

Tekratdan günaydın..Çok iyi bu forum ya fikir alışverişi endişeleri sevinçleri paylaşmak şahane.
Dün bebek arabalarına yogunlastim ve çoğu kişiden baston tarzı daha pratik olanların tavsiyesini aldm örn.chicco litre way gbi sizler ne dersiniz ama ben bastonu travel sistem tarzı isterim fikirlerinizi bekliyorum hayrli cumalar

Merhaba

Bende öyle belirttiler olmadı ama tsh ölçümü yaptırırken ,bazı tahlillerde yaptırmıstım vitamin için gerek gördügünden bana da Vinalac Vitamin ve Ferritin 15 cıktıgı için Ferre sanol verdi... Bence bir sor doktoruna vermesi gerekiyordu,seninki daha dusuk cunku bir de iyi pismiş kırmızı et ye dedi bol bol...

evet ateş ölçer için bende yorum bekliyorum arkadaşalrdan

Demir ilacı ayrı canım decavitten magnezyumu kramplariniz var diye mı verdi banada verdide.daha başlamadım kramp olmuyor henüz diye

Canım magnezyumu kramplarım için verdi evet, çok da faydasını gördüm. Fazla magnezyum göz çıkarmaz, bence yazdıysa sen de kullan canım

Günaydınlar banada dün verdi balık yiyemediğimi söyleyince oceans yazdı bi de kramp yada kasık ağrıları için magnorm magnezyum yazdı demir için ferra sanol ve decavit içiyordum zatne bütün gün döne döne ilaç içiyoruz

Ha

Canım dualarımız seninle, güzel çıkıcak sonuçların. Belki şu sıralar hastalıktır, sıkıntıdır onlara odaklandığın için hamile gibi hissetmiyor olabilirsin. Bir dahaki kontrolünde ultrasonda bebeğini görünce o his geri gelecektir, inanıyorum ben. Ya da yakınlarda hissedeceğin ilk tekmede o hissi yeniden hissedebilirsin. :)

Hanımlar günaydınnn,,, ben geçen hamileliğimde magnezyum kullanmıştım (magnorm). Yalnız sancım başlamadığı çocuk da inmediği için ( daha önce de yazmıştım ) sezeryan doğum yaptım. O zaman doktoruma şakayla acaba magnezyum mu engelliyor doğum sancılarını demiştim... bu hamileliğimde gerçekten de vermedi magnezyum. Tabi her gün değişiyor uygulamalar, başka bir sebepten vermemiştir belki ama bana nedense hep öyle bir etkisi varmış gibi geliyordu :) görcez bakalım var mıymış... ama normal doğum isteyen annelere tavsiyem böyle bir etki olup olmadığını iyice öğrenmeniz. Çünkü magnezyum kullanan bütün arkadaşlarım doğum sancısı ve açılma, inme vs olmadığı için sezeryan yaptı. Zaten denklem ister istemez şöyle oluyor, erken doğum riski olanlara bol bol magnezyum verildiğine göre magnezyum doğumu geciktirir :)))) aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…