halini hatrını sormuyorlarsa bence sen alınganlık yapmış olmuyorsun canm, sonuçta hamile olmasan bile insan nasılsın diye bir sorar, sonuçta uzakta bir de bu insanlar,taktığına değmiyor inan, eşin de doğal olarak ailesinin yaptığı yanlışı kabullenmek yerine sana alıngansın demiş.orta yolu böyle bulduklarını sanıyorlar sanırım,biraz üstelesen yine sen kötü olurdun, bizimkiler de pek sormazlar,sonuçta çalışıyorum canın birşey istiyor mu belki yapamazsın vs demek yok hiç,süte takmış durumdalar,neymiş efendim ne zaman bırakıcakmışım
akşama doğru inanılmaz ödem oluşuyor bacaklarımda pzt kontrolüm var nefroloji doktorum da inşallah albümin değerim yükselmeye başlamıştır dua edin kızlar benim için de sonuçlarım iyi çıksın, diyeceğim o ki canım herşeyin başı sağlık,gerisi hiç önemli değil, ewet bu dönemlerde fazla alıngan olabiliyoruz ama hamileyiz sonuçta ve ewde halihazırda baktığımız küçük çocuklarımız var, kimse suçu kendinde aramaz zaten hep karşı tarafı suçlarlar,zaten kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum ilk hamileliğimle kıyasladığım da dağlar kadar fark var geçirdiğim süreç ile arasında,çok şükür ki oğlumun bir sarılması öpmesi bana moral oluyor iyi ki varlar çocuklarımız, ayyy senden dertli çıktım canımm
[/QUO
Ay canm bir dokun bin ah isit olmuş. Demekki hepimizin derdi aynı. Ne kadar düşüncesiz insanlar ya. Emzirmeyi istediğin an birakirsin ne var yani onlara ne. Bebek senin süt senin pardon da kime Ne. Sinir oluyorum bir faydası olmayipta herşeye karisanlara.. Ay canm ınan ben ilkinde de pek birşey anlamadım. Bunda da anlamıyorum. Hiç bir zaman arayıp sormadilar ki belki de suç bende hala onlardan insanlık bekliyorum. Ama doğum zamanı gelip kalacak olmalari benim sinirimi bozuyor. Evine düzenime karışma ihtimalleri benim sinirimi bozmaya yetiyor. Uf yine gerildim