2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kendiniz için gecelik sabahlık vs baktınız mı hanımlar ? Hiç düzgün bişey göremedim ben, şöyle kibar sade falan..
Gecelik mi pijama mı tavsiye edersin Can'ım? Kaç takım almak lazım hastaneye giderken? Ben doğuma yakın almayı düşünüyorum şimdiden o zamanki bedenimi tahmin edemediğim için beden yanlış olmasın dşye bakmadım. Yıksa tahmin edilir mi şimdiden

Kızlar lierac kremden kaç cc alsak doğuma kadar götürür dersiniz fiyatı baya pahalı da oka göre alayım dedim

Benim 200lük 1 ayda bitti, acaba çok mu bol sürüyorum. Bu arada lierac'ı kullanmaya doğumdan sonra 40 gün daha devam etmek gerekiyor canım bilgin olsun.

Hastanede gecelik daha rahat bence kanama oluyor tuvalette daha rahat oluyor doktor kontrole geliyor ben normal doğum yaptım ama bence sezeryan içinde gecelik daha rahat sanki bana bir takım gecelik yetmişti hastanede ev içinde iki takım pijama almıştım o size kalmış ama lohusayken çok terliyor insan gerçi şimdi biz yazın doğum yapicaz bol rahat tişörtler yeter bence pijamaya bile gerek yok :)))

Bastonun açılıp kapanması daha kolay diyorlar ama aklıma takılan bir yerde bir yaşına kadar bastona Bebek binemez yazıyordu doğru mu gerçekten o

Canm Ben kizimda su an ki bedenimden bir büyük beden aldm olmuştu. Ama ben genel kg almadım nerdeyse hepsi gobektendi. Ama yapınız genel almaya musaitse durum ne olur bilemem. Ben pijama takımı almıştım. Çıkarken hemen giyip çıkmıştım. Birde afedersiniz normal doğum yaptığım için altt nerdeyse doğum öncesi ve sonrası hep açıktı. Üstünüze bir örtü ortmenizi istiyorlar. Ben rahat etmiştim açıkçası. Yinede herkesin kendi tercihi. Saabhlikli bir takım olsa lavaboya kalakarken çok rhat ediliyor

Alah razı olsun canım, inşallah

Baston travel istiyorsan en iyisi bencede cihicco litte way doğrumu yazdım bilmiyom ama anladınız siz :)

Kızlar lohusa sepetindeki pijama gecelik fiyatları biraz fazla gibi geldi bana, yoksa normal fiyatlar mı böyle

aynen o korku bende de var düşünmemeye çalışıyorum doğum sonrasını, geçici bir süre katlan diyorum,sonra gidicekler,şimdiden düşünme sende aklına gelince hemen farklı şeyler düşünmeye başla canım, acı ama gerçek gelicekler ve karışıcaklar yapıcak bişey yok

Malesef doğru diyorsun. Of of

Hele anne ile kaynana aynı evdeyse sıkıntı olabilir gibi geliyo bana ya ikisi de şehir dışında kayınvalidemlere annemler gidince gelin siz hemen gelmeyin desem ayıp olur mu sizce

Kızlar lohusa sepetindeki pijama gecelik fiyatları biraz fazla gibi geldi bana, yoksa normal fiyatlar mı böyle
ben iki sene önce almıştım eminönünden 90 tl idi, belki yine o taraflarda bakılabilir uygun fiyata ama genelde bu civarlardadır sanırım fiyatlar,belki penye olanlar daha uyguna bulunabilir ama sabahlıklı bir takımı 100 tl den aşağıya bulabilir miyiz bilmiyorum açıkcası,ayrıca kızlar sosyete pazarları oluyor ya oralarda da satıyorlar ve daha uygundur magazalardan ben çalıştığım için gidemiyorum haftaiçi yapıyorlar bizim ordaki pazarı fırsatı olanlar bakabilirler

Bastonun açılıp kapanması daha kolay diyorlar ama aklıma takılan bir yerde bir yaşına kadar bastona Bebek binemez yazıyordu doğru mu gerçekten o
Kuzenim kullandı doğumdan itibaren ama böyle sadece naylon kumaştan ibaret olanlardan değil tabi ya ağustosta doğacak bir kaç aya kış gelecek bahrda daha büyümüş olacak baston tarzı daha raht düşüncesine kapıldım ama bilemiyorm da

Kapalı biri için bu gecelik Nasıl sizce kızlar
http://www.lohusasepeti.com/bone-3928-lohusa-gecelik
Boyu kısa mı sizce yoksa bu kadar mı olur
boyun kaç cm canım bunlar manken olduğu için tahmin edersin ki boyları 1,75 den aşağı değildir ona göre az çok tahmin edebilirsin, ama bence model olrak çok kibar güzel bir tercih olurdu,bilgi almak içinde mail gönderebiliyorsun siteye,üzerine de uzun bir sabahlık alırsan olur,zaten ayakta çok dolanmadığın için alt kısmı gelenler görmez üstün çarşaf ile örtülü oluyor canm ayağa kalktığında da sabahlığını giyersin

Hele anne ile kaynana aynı evdeyse sıkıntı olabilir gibi geliyo bana ya ikisi de şehir dışında kayınvalidemlere annemler gidince gelin siz hemen gelmeyin desem ayıp olur mu sizce
kesinliklee daha büyük sıkıntı olur, güzel bir dille söylersen ayıp olmaz bence, dersin sıra ile gelirseniz benim için daha iyi olur,yoksa ben tabiki hepinizi yanımda görmekten mutluluk duyarım, ama düşündüm de, annem gidince sen gelirsen anne daha iyi olur sanki, ne dersiniz diye bir sorarsın,inşallah sorunsuz bir şekilde atlatrsın çünkü çok karışıyorlar,ikisi aynı ewde olunca her kafadan farklı sesler çıkıcak arada kalıcaksın daha kötü

benim geçen sefer kışa gelmişti, o yüzen bir tane gecelik almıştı annem (ilk çıkınca giymek için, foto vs de çekiliyor diye) , bir tane de kalın polar set pijama takımı. yine bir gecelik + sabahlık, bir de ince pijama takımı alayım diyorum. yalnız internetten bakın ama almayın, pijama takımlarının bazıları müthiş içini gösteriyor, giymeden anlaşılmıyor. yataktan kalkmam diye düşünmeyin çünkü ister istemez kalkılıyor wc vs için... beden hemen hemen tahmin edilir yavaş yavaş. çünkü son aylarda anormal bir kilo alma durumu olmazsa şimdiki haliniz + göbek gibi düşünün. bu arada göbek hemen gitmiyor, bilmenizde fayda var, hayal kırıklığına uğramamak için :) gazdı ödemdi şişkinlikti derken birkaç günü buluyor. bir de muhallebi kıvamında olduğu için korse takmayı ihmal etmeyin :) konu konu açıyor burada da :) neyse, bir de uygun terlik lazım tabi. ayrıca beni ikinci gün yıkamıştı eşim, kuaför fön çekmeye gelicek banyo yapabilir dedi hemşireler çünkü. havlu götürmedim diye üzülmüştüm. hastanenin havlusunu kullandık, gerçi tertemizdi ama olsun. bu defa onu da koyucam çantaya... şimdilik hatırladıklarım bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…