siz biraz daha fazla ilgi gösterin ona bakalım değişicek mi? bana eşim şey diyor mesela, hamilelik yarıyor sana, daha mutlu oluyorsun falan.. çünkü özellikle de ilk zamanlarda o da konuya bir an önce dahil olsun diye ona daha fazla ilgi gösterdim, şikayet etmedim, oram buram ağrıyor demedim. öyle olunca hep kendi soruyor. bakın erkekler karılarının güçlü olmasıyla herzaman gurur duyar. hamileliğin ne kadar zor olduğunu inanın onlar da biliyor. bunu anlamamaları için zaten aptal olmaları gerekir. o yüzden bu zorluğu seve seve kaldırabiliyor olmanız onları da gururlandırır. mesela ben hep dikkat etmişimdir, hamilelik mevzuları açıldığında çoğu kadının kocası fazla yorum yapmaz, benimki hemen bizim çok rahat geçti, çok rahattı karım vs diye anlatır övünür güzel güzel... bir de canınızın istediği ufak, bulması kolay şeyleri almasını rica edin, sonra getirince aşırı sevinin falan :))) o da 'demek ki daha büyük bişey yapsam ne kadar sevinicek' diye düşünsün. yani şimdi adamlar da haklı,,, hamile manavları var evet ama pırlanta fiyatına erik satıyorlar resmen :))) makul şeylerle başlamak lazım :))))))