2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
N
Ne kadar doğru söylemişssin ben şanslı bayanlardanım sanırım eşim normalde duygularını çok belli eden biri değildir ama bu hamilelik döneminde üzerime titriyor diyebilirim hamileliğim çok şükür rahat geçiyor bulantım ağrım falan olmadı ama azcık belim ağrıyo desem korkar durmadan sorar hala ağrıyomu diye geceleri eli hep karnımda uyur ben çok şaşırıyorum mesela onun bu hallerine çünkü dediğim gibi duygularını kolay kolay belli eden biri değildi ama şimdi çok farklı çok şükür bana ne kadar değerli olduğumu hissettiriyor ve çok iyi baba olacağından da hiç şüphem yok o yüzden.

benimde demirim ve kanım düşük çıktığı için doktorum gyneferon verdi ve gerçekten faydasını görüyorum eskisi gibi yorgunluğum üşümelerim kalmadı. kan değerleriniz düşükse eğer vermesi gerekir birde bana ek olarak elevit verdi

Nasl korse takysn cnm

Kan testimde demir yüksek çıkmıştı, belki ondan vermemiş olabilir aslında ama ben yine de soracağım yarın.

biz ilk zamanlar eczanelerde 5 tl olan digital kullandık daha doğru ölçüm yaptığını düşünüyorum bir sağlıkçı olarak.ama çocuk 1 yaşından sonra hastayken dereceden korkuyodu ve ölçtürmüyordu bizde loobex temassız aldık ve şimdilik bir sorun yaşamadık.uyurken falan ölçmek çok kolay oluyor.

Canım aslinda magnezyum kasilmayi engelliyor dogru... ama olacak bir dogumu engellemez. Simdi magnezyum kullanimini zaten 35. Haftada kestiriyorlar ki kasilma gelebilsin diye. Esasen dogumu engelleyen 2 tane ilac var nidilat ve adalat ikisi de ayni gorevi goruyor ama normalde tehlikeli ilac bunlar kalp rahatsizligina bile sebep olabiliyorlar dr um bana cok sukur henuz gerek duymadi ve yazmadi ama ray grubunda hemen hemen tum arkadaşlara yazmis dr... magnezyum o ilaclar yaninda sinek viziltisi kalir inan... onlar bildigin kas kasilmasina engel oluyor. Ama hersey yolundayken günde icilecek bir soda bile magnezyum. ihtiyacini karsilar diye dusunuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…