2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Mesela benim kan degerim de iyiydi ona ragmen verdi muhtemelen vucutta ciddi bir kan uretimimiz oluyor bu donemde o sebeple verdi diye dusunuyorum.

Zaten doktor değiştiriyorum, yarın yeni doktoruma gidicem. Ne var ne yoksa anlatıcam artık, yeni doktorum verir belki.

Hayırlı cumalar kızlar decavite ne zaman başladınız? Aile hekimliğini aradm 5.ayda veryorz ama istersen veririm dedi. Bi tek demir kullanıyorm şu anda

Günaydın hayırlı Cumalar hanımlar. .
Bu gün kontrolumuz vardı. Her sey yolunda çok şükür. Bebisimizin de erkek olduğu netleşti
Hayırlı olsun oğluşun saglıkla kucagına alırsın inş Bnde bugün gdecem inş cinsiyet netleşir sen nub tahmini falan yaptırmıs mıydın doğru cıktı mı merak ettim

Birde devit 3 kullanıyormusunuz bayanlar yoksa doğal olan yurtdısında kullanılanı mı acaba adını unuttum suan merak ettim bugün doktoruma sorayım dedim

İşte bende bu sebepten teredutte kaldım kramplariniz olursa kullan dedi ben de hergun kullanmama gerek varmı diye sordum yok dedi kabızlık varsa kramp varsa kullan dedi hergun alsanda sorun olmaz dedi bende henüz kullanmaya başlamadım baslasammmi yoksa kramp oldukça mı alsam bilemedim birde kramp bacaklara giren krampmi yoksa bana arada kasıktan yukarıya doğru hafif ağrı gibi bişey oluyor omu emin olamadım doktora sordum sağa sola dönerken kalkarken oluyorsa normal dedi adet ağrısı gibi mı diye sordu ama öyle.degil tarif de edemedim kadına

O zeytin yokmu zeytin, avuç avuç yiyorum resmen

Ben de yarın demir hapı isticem doktorumdan, bana vermedi.

Forumdan takip ettiğim kadarıyla demir hapı kullananlarda genellikle kabızlık yapmış, demir için tüplerde veya tek kullanımlık kaşıklı satılan ürünler en azından bende öyle bir etki yapmadı. Hatta rahatlattı bile diyebilirim. Bana ferifer yazdı doktor. Kullanımı biraz zor, kaşığı bıçakla açmak zorunda kalıyorum ama etkisini sevdim.

Hayırlı cumalar kızlar decavite ne zaman başladınız? Aile hekimliğini aradm 5.ayda veryorz ama istersen veririm dedi. Bi tek demir kullanıyorm şu anda

3. aydan sonra folik asidi kesip başlattı doktor.

Hanımlar şeker testi konusunda ne düşünüyorsunuz malum tartışmalı bir konu

Ben kararsızım 25 Mart'ta doktor randevum var o zaman soracagım.Ama ailemde seker hastası oldugu için belki isteyebilir benden.öyle deniyor ya aile de varsa riskli gruba giriyormussun.. Doktora baglı yani...

aynen, soda sevmem ama ben de içmeye çalışıyorum artık. iyi geliyor diye... acaba ben doktoru anlamayıp 35. haftada kesmedim mi magnezyumu, sanki hep içtim diye hatırlıyorum :)))) şimdi bir iki yayın okudum da gerçekten etkiliyormuş sancı ve açılmayı,,, paranoya yapmamışım yani :))))) içtim galiba ya...

Birde devit 3 kullanıyormusunuz bayanlar yoksa doğal olan yurtdısında kullanılanı mı acaba adını unuttum suan merak ettim bugün doktoruma sorayım dedim
Devit 3 kanserojen forumda onceden konuşulmuştu icinde bha diye bir madde var. Solgar in d3 ünü tavsiye ederim.

Kullanabilirsin cnm bir zarari olmaz.

Hanımlar şeker testi konusunda ne düşünüyorsunuz malum tartışmalı bir konu

wala doktor isterse yaptırıcam yine.. biraz abartı geliyor bana o konu, yani lohusa şerbeti, komposto kadar falan tatlı en fazla. ben hiç de zorlanmadım içerken. doktor da hamileyken iki dilim baklava yemiyo musunuz hiç modunda yaklaşıyor zaten. bakılsın yani nedir ki,,, benim ilkinde açlık da normal çıktı şeker yüklemesinden sonraki de normal çıktı... rahatladım açıkçası... Canan Hoca abarttı biraz da konuyu, kendisi babamın da eski bir hocasıdır, bildiğimiz kadarıyla zaten genel huyu böyle :) bir de geçen sene annem için randevu almak istedim kendisinden, 13 ay sonraya randevu verdiler, hiçbir özel sigortayla dahi anlaşması yok ve muayene ücretini yazmaya dahi elim gitmiyor şu an :) yani saygıdeğer insandır kendisi ama tabi biraz aykırı uç fikirler sunmadan da bu noktalara kolay gelinmiyor :)))) bilmiyorum anlatabildim mi...: )))))

Öyle yapmisindir cnm muhtemelen. sana bence 1 adet soda yeterli kasilma sorunun olacagini hic sannam.

Cok guzel yazmissin aynen 2 dilim baklavayla esdeger bir sey bu... cok abartildi maalesef...

kizlar haftaya persembe devlet hastanesinden randevu aldim...o gun 18 +1 oluyor kuzum insallah...bana şu tarihte gel diyen olmadigi icin testleti falan internette takip edip kendim kafama gore gidiyorum...birde 1 aydir görmedim yavrumu kipirti falan hic bisey yok ...napiyo içerde bir kontrole gitcem...o gun bir test gunune denk geliyormuydu...ayrintili yada 4 lu test icin haftasi uygunmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…