2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canm uzun uzun görürsün insallah yavrunu. Ayrıntılı20. Haftadan sonra yapılıyor. Bir dahaki muayene 22.de olur o zaman tam uygun hafta olur.

Katılıyorum dediklerinize benim ablam da kadın doğum doktoru hem kendi doktorum hem de ablam yaptırmamdan yana hatta birbirinden habersiz ikisi de bu kadın bizi çıldırtıyor dediler :)))

Katılıyorum dediklerinize benim ablam da kadın doğum doktoru hem kendi doktorum hem de ablam yaptırmamdan yana hatta birbirinden habersiz ikisi de bu kadın bizi çıldırtıyor dediler :)))
Canm sen ankaradasin galiba hangi dr a gidiyorsun.

bence de : ) sen başladın mı alışverişe bu arada? internetten mi yapıcan yoksa son haftalar izin verirler mi çıkmana?
Yok hic biseycik almayacagim cnm zaten arabasi hazir gogus pompam hazir 3 4 tane yeni dogan tulumum var 3 tane yeni dogan alttan citcitli body var 1 tane hastahane cikisim var hep onceki kayiplarimdan kalma... 36 yi gecersem baslarim bir seyler almaya besik fln... 36 dan sonra kefeni yirtiyoruz cikarim o zaman

Canm yanlış anlama ama 36. Hafta çok geec bence. Allah kısmet etsin insallah da 30.Haftadan sonra bence hafiften al. Arkadaşım 33. Haftada erken doğum yapti. Yazık hiç birsyei yoktu sonradan aldı ama çok telas yapti

Ayrıntılı için 20.hafta olması lazım diye biliyorum ben canım diğer 4lu testi bilmiyorum

Canm yanlış anlama ama 36. Hafta çok geec bence. Allah kısmet etsin insallah da 30.Haftadan sonra bence hafiften al. Arkadaşım 33. Haftada erken doğum yapti. Yazık hiç birsyei yoktu sonradan aldı ama çok telas yapti
Yok cnm haklisin ama birsey almayacagim dogsun da çaputa da sarılır... 2 kayiptan sonra insanin mantalitesi 180 derece degisiyor.

Yok cnm haklisin ama birsey almayacagim dogsun da çaputa da sarılır... 2 kayiptan sonra insanin mantalitesi 180 derece degisiyor.
Sende haklısın canm. Allah aç açıkta bırakmıyor yavruları. Yeter ki kucağına al. Çok haklısın. Allah yardımcımız olsun.

Hayrli olsn cnm cogunluk erker herlde
Sagolasin canim.Bu sene erkekler çoğunlukta cevremdekilerin de çoğu erkek genelde..

Hayırlı olsun oğluşun saglıkla kucagına alırsın inş Bnde bugün gdecem inş cinsiyet netleşir sen nub tahmini falan yaptırmıs mıydın doğru cıktı mı merak ettim
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Ins. Ben usg fotolarini yorumlayan kisimdaydim. Kendi fotomu yorumlayamadan 12.haftada ogrendim cinsiyeti. .

Detaylı usg 20-24 arası yapılıyormus. Dr 22.haftayi öneriyorum dedi bugün.

Hanımlar şeker testi konusunda ne düşünüyorsunuz malum tartışmalı bir konu

açlık insülin değeri ve üç aylık şeker ortalaması değeri de çok iyi fikir veriyor şeker konusunda yükleme yapmadan
ben yaptırmak istemiyorum bu dediklerime baktırırım diyorum ama ısrarlara ne kadar dayanabilirim açıkçası bi fikrim yok

ayyy ne güzel bebeğini görüceksin canımgüzel haberlerini bekliyoruz

yaa hic yuz vermedi bugun bebis. yuz ustu secde pozisyonunda duruyodu cuma saati gittik tabi ahaha 1 saat boyunca ugrasti dr kipirdamadi ya :) yuzune falan bakamadi bazi yerlerini hic goremedi dr o yuzden 3 hafta sonra tekrar bakicak kalp ile birlikte. bunun disinda kemikler organlar olmasi gerektigi gibi. gelisim haftasiyla uyumlu. bi sıkıntı yok.

goremeyince insan hayal kirikligina ugruyormus ama ya suan onu anladim :)))

evet öyle gerçekten,, aşırı panikletti herkesi... ben de baktım o zaman foruma, bazı hanımlar ''çok zor içtim, içim bayıldı, vs vs'' yazmışlar. o tedirginlikle gittim inşallah kusmam diye ama bi dikişte içiyosun gidiyor, ölçüm de zaten evde ölçer gibi, çok kolay :)

zaten acil olanlar var öyleyse, işin kolay :) 20. hafta di mi senin de, 16 kaldı yani?

4'lü teste denk geliyor tam :) ayrıntılı daha sonra :)

annesine naz yapmış bıcırık,herşey yolunda ya canım bir 3 hafta daha bekleyiceksin mecburen,keyfi gelirse bebişinin,gösterir yüzünü belki bir dahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…